Prisjakt

Trisse

Medlem sen 2006-07-17
1
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Electrolux Home
OK
(500+)
Dålig
6 månader sedan

Min recension är tyvärr bara av Electrolux Home's oförmåga att leverera en produkt som inte är transportskadad. För andra gången har jag rest 7 mil enkel resa sam anpassat mitt arbete för att ta emot installatörerna, och ännu en gång är produkten skadad. Jag har beställt inklusive installation, men i bägge fallen kunde installatörerna själva konstatera att spisen var skadad och inte gick att använda. I dagsläget står köksrenoveringen stilla och min dotter kan inte flytta in i sin nya lägenhet. E-lux support ringde och informerade mig om att spisen inte gick att få förrän tidigast om ytterligare sex veckor, varvid jag avbeställde varan...

Proffsmagasinet
Utmärkt
(500+)
Usel
ett år sedan

Tyvärr ingen positiv upplevelse av returhanteringen. Köpte fel typ av vattenpip och att returnera den kostade inte 49 SEK som det står på deras hemsida utan 99 SEK. De kräver dessutom att man skickar med företagspost.

CDON
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan

Beställde ett par olika produkter, bland annat en deo stick för 175 kr. Efter att de andra varorna kommit fick jag ett mail om att deosticken inte kunde levereras och att jag skulle få tillbaka pengarna. Trots flera påstötningar har jag efter över en månad fortfarande inte fått mina pengar. Ren stöld och verkligen inte vad jag förväntar mig av ett av Sveriges största online-handlare.