Prisjakt

htiawe

Medlem sen 2006-06-30
18
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Beats by Dr. Dre PowerBeats2 Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(35)
h
htiawe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Riktigt bra hörlurar, jag är otroligt nöjd. + Väldigt bra bas, bästa basen bland de Bluetooth lurar jag testat. Jag har inte kunnat dra upp på maxvolym av rädsla för att skada hörseln. + Sitter skönt och säkert. + Snygga. + Bra batteritid. - Sitter bra men jag gillar ändå inte bågen som ska dras över öronen, hade föredragit att bara ha snäckorna. - Något längre lag (max 0,5 sekund) än mina tidigare Bluetooth-lurar. Helt klart värda pengarna.

Beko GNE114612X (Rostfri)
Full Star 1
4
(2)
h
htiawe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Snyggare i verkligheten än på bild. Riktigt stabil pjäs som verkligen är ett helvete att få ner från sin frigolitpall, jag har haft den i tre månader nu och jag dammsuger fortfarande upp frigolitpellets då och då. Det går att installera den på egen hand som jag gjorde men såhär i efterhand kan jag säga att det verkligen underlättar att ha någon som hjälper till att lyfta. Vad som verkligen drar ner betyget är att den är så fruktansvärt högljudd, precis som tidigare talare skrivit. Jag har en "normal" öppen planlösning och kan, när jag inte aktivt tittar på film eller spelar spel, verkligen störa mig på ljudvolymen. Men den ser riktigt imponerande ut och gör det den ska, samt att det är en av de få side by side som inte har ismaskin.

Canton Digital Movie DM 90.2
Full Star 1
4.5
(2)
h
htiawe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Haft min svarta Canton 90.2 i några dagar nu och hittills väldigt nöjd. Slängde ut mitt 9.1-system till fördel för den här bastanta ljudlimpan och det märks att det är ett rejält tryck i piporna. Som föregående talare så är det ingen enorm surroundkänsla men det hade jag heller inte förväntat mig och inget jag ens sökte. Jag har hellre ett bra ljud med rymd och djup i än ett tunt fejkat surroundljud. Kommer dock att komplettera med en sub framöver då den saknar lite tryck ibland.

Apple iPhone 5s 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4.1
(105)
3 688 kr
h
htiawe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Man vet vad man får, små förbättringar för varje generation som släpps. Till skillnad från alla andra så gillar jag iOS 7 och tycker att den kompletterar telefonen. Fingeravtrycksläsaren kunde ha varit bättre, den fungerar alldelens för sällan för att jag ska orka bry mig om den. Bättre batteritid vore också nice men just nu har jag hellre en telefon jag trivs med än en telefon som har 800 timmar standby men som jag inte gillar. Kort och gott så är det en iPhone med små förbättringar över 5an. Väldigt robust byggd och inger en oerhörd kvalitet.

Dilog DC-660HD
Full Star 1
3.2
(5)
h
htiawe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Fungerar, visst men knappast godtagbart. Hade en Humax BXR-HD innan och Dilogen är ett riktigt nedköp. - Enormt fula menyer. - Går inte att hoppa i inspelade program som på Humaxen utan man får snabbspola. Betydligt bättre att kunna hoppa två minuter framåt per tryck. - Schemaläggningen av inspelningar är alldelens för simpel, det går inte att på något enkelt sätt ställa in att man vill upprepa inspelningarna varje veckodag eller helgdag utan endast varje dag eller en gång per vecka. - Går ibland inte att spela in två program medans man ser på ett av dem. Då möts man av en ruta som säger att man får avsluta en inspelning. - Trög mediahanterare med oerhört fult gränssnitt. Trots att Sappa, som jag använde, hade ett bättre utbud än Boxer så gick jag tillbaka till Boxer för att få byta box.

Sony BDV-E780W
Full Star 1
4
(4)
h
htiawe
18 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Köpte den här för någon månad sen och är väldigt nöjd med vad den presterar. Jag är ingen audiofil men ljudet känns riktigt bra och basen är väldigt fyllig. Hade önskat ännu en HDMI-ingång men man kan ju inte få allt. :)