Prisjakt

ashkan_n

Medlem sen 2015-06-02
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Hihopia
Utmärkt
(14)
Utmärkt
2 år sedan*
Även om utbudet för närvarande är begränsat, så hade de många av de bättre och mer populära spelen. De hade schyssta priser (i vissa fall billigast online) och levererade i tid. När jag hade en fabriksdefekt på ett brädspel så var de väldigt kommunikativa och generösa i att lösa problemet. Så jag skulle säga att man kan känna sig väldigt trygg som köpare.
*Redigerades 2 år sedan
Fyndiq
Bra
(500+)
OK
3 år sedan
Positivt: - Snabb och gratis leverans. - Många fynd Negativt: - Du kan inte räkna med att du får produkten. När du notifierat dem om att produkten inte anlänt, så låtsas de att det kommit bort i posten, när det egentligen är en svaghet i processen som möjliggör alla dessa fynd. Om produkten löpt ut sedan du beställde den, så får du tillbaka pengarna men ingen slags kompensation, även om du nu blir tvungen att köpa en dyrare och/eller sämre produkt.
Footway
OK
(311)
Utmärkt
4 år sedan*
Jag köpte ett par tofflor som ganska snart fick problem med sulan. På grund av lathet reklamerade jag inte felet förrän långt senare. De hade kunnat avsäga sig ansvar med rätta, men var istället jättetrevliga och gav tillbaka pengarna så att jag kunde beställa ett nytt par. Då fick de en kund för livet.
*Redigerades 4 år sedan
Sneaky Steve Vesper
Full Star 1
2.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Väldigt snygga, men tyvärr låg kvalitet som direkt orsakade flera obekvämligheter och skavanker.
*Redigerades 4 år sedan