Prisjakt

danneee

Medlem sen 2006-06-14
8
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Friluftsland
OK
(50)
Utmärkt
4 år sedan*
Köpte en Fjällräven ryggsäck från Friluftsland, kostade 500 spänn mindre än andra butiker. Beställde fredag kväll och fick paketet på måndag! Rekommenderas varmt!
*Redigerades 4 år sedan
Hori Real Arcade Pro 4 Kai (PS4)
Full Star 1
3.5
(2)
1 725 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Alldeles utmärkt sticka. Luckan till sladden är lite plastig men inget som stör. Bytte ut stickan mot en Sanwa sticka med octo gate och knapparna mot seimitsu diton då original knapparna är lite sladdriga i min mening och orgonalstickan går än så länge inte att byta gate på.
*Redigerades 6 år sedan
Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
Dålig
7 år sedan*
Beställde en Z3 tablet från Hembiobutiken. Lade beställningen måndag, får varan torsdag då det visar sig att dom skickat fel färg. Ringer kundtjänst som säger att jag ska lägga upp ett supportärende via butikssidan och att de ska ha koll på det och lösa problemet snabbt, detta visar sig inte vara fallet och supporten är redigt sega på att svara. Plus att de skyller fel leveransen på sin leverantör, som om det är leverantören jag köpt produkten av. Har en vecka senare inte fått rätt produkt trots att de uppgett att ny är skickad. Håller mig borta från Hembiobutiken i fortsättningen.
*Redigerades 7 år sedan
Zalando
Dålig
(344)
Usel
7 år sedan*
Fruktansvärt långsam kundtjänst som inte verkar intresserade av att ge tydliga svar. Har haft "kontakt" med dem två gånger angående samma vara som nu reklameras då den är trasig. Har aldrig varit med om att ärenden hanteras så här långsamt och kommer garanterat inte att handla från säljaren igen, betalar hellre lite mer för att få bättre kundservice.
*Redigerades 7 år sedan
Dell UltraSharp U2414H 24"
Full Star 1
3.9
(15)
2 686 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Riktigt snygg och fantastisk ergonomi som vanligt med Dells skärmar. Det enda man kan klanka ner på är väl begränsningarna med 1080p/60hz, inget som stöd mig dock då jag använder skärmen till PS4an. Kan nämnas att den kommer kalibrerad från fabrik och är helt ok att köra direkt ur kartong utan några egna inställningar. Plus för 2 HDMI ingångar (extra kul eftersom i princip alla Dell skärmar tidigare endast haft DP/DVI ingångar!). Soklart köp om man är ute efter en bra skärm med grym kvalitet och funktioner och inte behöver en upplösning över 1920*1080 eller högre uppdateringsfrekvens än 60hz.
*Redigerades 8 år sedan
LG BD570
Full Star 1
4.2
(12)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 år sedan*
Fantastisk spelare!
*Redigerades 9 år sedan
Sony Ericsson T700
Full Star 1
3.5
(24)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Go lur om man bara vill ringa och smsa samt ha en liten mobil. Inte så kul om man vill ha mycket extrafunktioner dock.
*Redigerades 12 år sedan