Prisjakt

ichbineinberliner

Medlem sen 2006-06-13
8
Bidrag
3
Hjälpsamröster
RDEBUTIK
Utmärkt
(500+)
i
Utmärkt3 år sedan

Inte så mycket att säga, allt flöt på smidigt precis som det ska!

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
i
Utmärkt3 år sedan

Beställde en yamaha v6a receiver som blev försenad varpå jag beställde en Yamaha RX-A2A istället. Jag missade att annulera den första ordern och när den kom in på lager så skickades den ut också men trots att att den var i frakt när jag mejlade om det inträffade så kunde de styra om beställningen utan att jag behövde göra något ytterligare! Det låter som en bagatell men liknande situation vid en felbeställning från Netonnet så vägrade de att göra något åt det och jag fick stå för en returen, trots att den aldrig lämnade utlämningsstället! Nåväl, slutet gott allting gott, har bara trevliga erfarenheter sedan många år tillbaka! Fortsätt så här!

Myprotein Sverige
Dålig
(15)
i
UselRedigerades 7 år sedan

Negativt: LÅNG FRAKTTID Enligt deras support kan frakten ta upp till 21 dagar! Inget som framkommer när man beställer! USEL SUPPORT I ett meddelande fick jag bekräftat att min order skulle annuleras och pengar skulle återbetalas. Dagen efter fick jag ett mejl om att produkterna skickas nu och är framme om 3-5 dagar??! När jag frågade supporten vad som hände med annulering av ordern ignoreras det totalt och istället får jag till svar att frakten kan ta upp till 21 dagar och om de inte är har kommit innan 21 dagar så ska jag återkomma. Positivt: Har provat flera proteinsorter och alla höll god kvalitet både smak och blandningsförmåga.

Klockia
Utmärkt
(96)
i
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Köpte ett klockarmband (Hirsch Forest 18mm Medium Guldbrun/Silver) och måste säga att jag är otroligt imponerad av kvaliten, känns som det kommer att hålla livet ut, får uppdatera om så inte blir fallet :) + Snabb frakt + Bra kvalitet + Bra support - Inget

Microsoft Surface Pro 3 i3 64GB
Full Star 1
5
(3)
i
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Långt över förväntan! Trots att detta är lillebror i pro 3 serien upplever jag den som väldigt rapp och stabil i användandet (Och jag kommer från en Macbook Pro 15", 2014 versionen). Äntligen kommer Windows 8 till sin rätt med touchscreenen! Fördelar: + Bra prestanda för pengarna + Känns som ett kvalitetsbygge rakt igenom + Smartcover tangentbordet är riktigt skönt att skriva på och med större trackpad än föregående version. Stort plus får den också för att den är bakgrundsbelyst! + Medföljande pennan är mycket mer responsiv (följer pennspetsen bättre) än de tidigare jag använt på Android (Samsungs note serier) + Tyst, fläkten har gått igång några ggr men gör inget större väsen av sig Nackdelar: - Med tanke på priset, Inga hitintills, uppdaterar när "smekmånaden" är över :) Kör man tyngre applikationer så bör man nog fundera på de dyrare versionerna men för mig fungerar denna helt utan lagg eller problem. Kommer att installera Photoshop och kommer att ge lite feedback på hur det flyter på!

Sony Ericsson Xperia X8
Full Star 1
3.8
(88)
499 kr
i
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Efter visit hos xda och installering av 2.3 så är telefonen en dröm att använda! Avdraget på en stjärna är pga att batteriet kunde gärna hålla längre. Men med "mellanhård" användning så räcker den precis över dagen. Detta brukar dock bli bättre efter ett antal laddningar så vi får se vart vi landar till slut. Jag rekommenderar samtliga att roota telefonen och flasha den då det blir en helt ny telefon! Hårdvaran är fantastisk för pengarna dock stör jag mig lite på de fysiska knapparna, alldeles för smala i mitt tycke. Det som fick mig att köpa just denna var dess stöd för ANT+ protokollet. Fungerar väldigt bra tillsammans med google's My tracks och pulsband från garmin. Väldigt motiverande att se utvecklingen av konditionen! Rekommenderas starkt!