Kategorier
Prisjakt

thomasr83

Medlem sen 2006-05-07
24
Bidrag
35
Hjälpsamröster
TP-Link TL-WN725N
3.6
(10)
58 kr
en månad sedan*
Uppdatering: Jag provade att använda nätverkskortet i en USB 2.0-hubb istället för i USB 3.0-porten och helt plötsligt fungerar den utmärkt. Jag insåg då att jag har haft liknande problem med andra enheter på andra datorer när jag har använt USB 3.0 istället för 2.0, så gissningsvis är det något lurt med standarden än kortet i sig. Gamla recensionen: Datorn står i ett rum bredvid routern, med mycket tunna träväggar och kanske ett avstånd på 10 meter. Signalstyrkan växlar mellan 4/4 och 3/4, men ändå är uppkopplingen otroligt instabil och långsam. Den kopplar ner regelbundet och när den är uppkopplad så får jag ut en hastighet på runt 3-6 Mbps mot Bredbandskollen. Min bärbara dator med inbyggt wifi får ut ~200 Mbps på samma plats. Jag köpte den här eftersom den var billig och bara en tillfällig lösning, men jag räknade med något som åtminstone var bättre än vad jag fick. Det blir en retur.
*Redigerades 2 dagar sedan
Sony WH-1000XM3
3.8
(169)
2 495 kr
2 månader sedan
Fick dom här med mobilen när jag köpte min Sony Xperia 5 II. Hade ett par ruskigt billiga hörlurar sen tidigare som jag var nöjd med. Eller ja, jag var nöjd med tills jag testade Sonys hörlurar. NU vet jag hur ett par bra hörlurar ska låta. Brusreduceringen är ju dessutom sjukt bra, hade faktiskt ingen aning om att bakgrundsljud kan trollas bort på det här sättet även om jag naturligtvis har läst om det på många produkter. Jag hade varit precis lika nöjd om jag hade varit tvungen att betala för dom, men att få dom som en gratis bonus är ju bara sjukt bra.
Philips 275S1AE
4.2
(2)
2 492 kr
2 månader sedan
Köpte den här på Elgigantens Black Friday-rea för 1990:- och är än så länge väldigt nöjd med den. Jag har den som en sekundär skärm bredvid min Dell UltraSharp U2718Q och bortsett från upplösningen så märker jag ingen större skillnad på bildkvalitén. Bra och stabil fot också med alla tänkbara justeringsmöjligheter, trots det låga priset.
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI
3.3
(5)
6 790 kr
3 månader sedan
Bytte upp mig från en Neato Botvac D3 som jag har varit väldigt nöjd med. Trodde jag i alla fall. Nu inser jag ju hur bra en robotdammsugare kan vara! Appen är riktigt bra också och man kan göra alla tänkbara inställningar och justeringar. Ska köpa till "soptunnan" senare så att den kan tömma sig själv också.
Xiaomi Mi TV Stick
3.4
(13)
362 kr
3 månader sedan
Fruktansvärt seg med allt man gör. Netflix fungerar inte speciellt bra då ljudet blir osynkat ganska snabbt. Kodi är naturligtvis bara att glömma. Youtube funkar ibland och ibland är det fruktansvärt segt och laggar. Jag skulle absolut inte rekommendera den här till någon. Det som gör att den får 1,5 i betyg i alla fall är att den verkar fungera hyfsat som Chromecast i alla fall.
Apotea
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Mitt förstahandsval när det gäller apotek!
ComputerSalg SE
Utmärkt
(500+)
Bra
3 månader sedan*
Riktigt bra butik som jag har handlat ifrån många gånger. Priserna är alltid väldigt bra och servicen kan jag heller inte klaga på. Jag har fått en defekt produkt en gång och helt fel produkt en gång och i båda fallen så löste det sig utan problem. Det som är negativt som jag kan komma på är att deras hemsida är fruktansvärt rörig och innehåller ibland flera versioner av till synes samma produkt. Generellt handlar jag aldrig där genom att gå till hemsidan för att se vad dom har, utan jag letar här på Prisjakt och länkar mig vidare till rätt produkt direkt. Den andra negativa saken är att dom finns i Danmark, så leveranstiderna är något längre (vilket även innefattar när man ska skicka tillbaka något). Spelar det någon större roll när man väger in pris och service? Nej.
*Redigerades 3 månader sedan
TP-Link UE300
3.2
(4)
141 kr
6 månader sedan
Fungerade utmärkt i början men efter kanske ett halvår (där den inte har använts större delen av tiden) så ville den inte fungera längre. Efter mycket googlande så såg jag att nån hade haft problem med att den enbart ville ansluta via USB 2.0 så jag provade att ansluta den i samma USB 3.0-uttag, men via en USB 2.0-hub och se, det fungerade! Hade det bara varit jag som hade haft det här problemet så hade jag inte brytt mig speciellt utan bara fått den utbytt, men nu verkar det ju inte vara ett helt ovanligt problem så det blir en retur och sen köpa någon annan adapter. Ger den ändå 3 stjärnor eftersom den dels fungerade bra i början och fortfarande fungerar nu, dock med lägre hastighet.
Jabra Elite Active 75t
3.9
(32)
1 790 kr
6 månader sedan*
Det började att strula direkt då den vänstra proppen inte ville låta. Efter lite googlande så upptäckte jag att det tydligen var ett vanligt problem. Mjukvaran var uppdaterad till den senaste versionen, så det hjälpte inte. Efter mer testande så märkte jag att musiken spelades i båda öronen, men inte samtal. Efter ytterligare testande fram och tillbaka så tror jag att jag fick ljud under samtal även från den vänstra proppen, men det är lite svårt att helt säkert veta eftersom båda slutar fungera så fort man tar ur den högra ur örat. Under både samtal och hearthrough så hör jag min egen röst typ 0,5 sekunder efter att jag har sagt något, trots att både hearthrough och sidetone är avstängt. Har inte undersökt den saken så mycket mer. Eftersom bara den högra proppen fungerar om man enbart vill använda en så tappar man direkt funktionen att höja och sänka volymen (åtminstone sänka, eftersom den knappen sitter på den vänstra proppen). Sist men inte minst så tycker jag att dom tyvärr är ganska obekväma i öronen. Jag vet inte om jag sätter i dom fel, men jag brukar sällan ha några problem med in-ear-modeller annars. Ska man säga något positivt så tycker jag att ljudet är ganska bra, även om basen inte känns så där extremt bra som många andra har påstått? Nu är jag inte så jättekräsen, så hade det här varit det enda problemet så hade jag inte klagat på hörlurarna alls. Det blir naturligtvis en återlämning.
*Redigerades 6 månader sedan
HyperX Cloud II
3.9
(102)
799 kr
10 månader sedan
Har haft det här headsetet i 3-4 år. Väldigt sköna att ha på, även om jag måste ställa in absolut största storleken. Det skulle ha varit skönt att kunna ställa in den lite större ifall jag skulle ha något på huvudet när jag använder headsetet. Ljudet är väldigt bra, men jag är ingen audiofil, så jag nöjer mig antagligen med ganska lite. Men... kvalitén är inte bra. Det dröjde kanske 1 år eller så för kabeln att bli klapp, så nu har jag snurrat den tight runt USB-kabeln som medföljer för att få den i spänn i ett läge som fungerar. Jag föredrar egentligen att köra utan USB-kabeln eftersom det gör det väldigt svårt att ställa in volymen. Normal volym är 2 steg från 0, så vill jag ha det lägre så har jag inte så mycket spelutrymme för det. Trevligt headset men för stora brister med tanke på prislappen.
Sida 1