Kategorier
Prisjakt

ScoobyBear

Medlem sen 2006-03-03
719
Bidrag
137
Hjälpsamröster
DOTZ Misano Grey 7.5x17 5/112 ET40 CB70.1
3.3
(1)
1 493 kr
5 dagar sedan
Använder som vinterfälgar. Återstår att se hur de klarar saltet. Dotz ska vara bra så jag har goda förhoppningar. Designen är egentligen inte mitt förstaval, men pris och vintergodkännande vägde tyngre den här gången.
Infiny Spike Bright Black Machined Face Black Lip 7x16 5/112 ET40 BC73.1
3.5
(1)
1 129 kr
5 dagar sedan
Snygg fälg i lite ovanlig design. Lite effektlack tror jag bestämt. Ej vinterbeständiga men jag har mina på vintern. Återstår att se hur de klarar sig.
Noco Genius Boost HD GB70
3.5
(1)
2 399 kr
5 dagar sedan
Gör vad man förväntar sig. Klarar ett antal starter innan den behöver laddas. Denna modell är inte jätteliten. Inget man har i fickan direkt. Men mycket smidigare än min andra starthjälp jag har sedan tidigare. Kostar väl lite mycket i förhållande till hur ofta "Svensson" behöver den kan jag tycka. Köp en mindre modell om du inte behöver den i arbetet!
Skil 0240
3
(1)
995 kr
5 dagar sedan
Jag köpte denna för att slippa dra fram elsladden till trimmern eller hänga på mig selen till den bensindrivna röjsågen varje gång jag ville snygga till någon fläk på tomten. En batteridriven är så mycket snabbare att ta fram och ställa undan. Men de större kommer även fortsatt få ta de större jobben. Jag är nog bortskämd med mina andra trimmer som har dubbla trådar för jag tycker inte att den här klipper speciellt bra. Ska prova en annan tråd när den medföljande tagit slut. Blir det inte bättre ska jag undersöka möjligheten att sätta dit en dubbeltrådig spole. Vikten är bra. Den känns bra balanserad. Frammatningen av tråden blir jag inte klok på. Jag tror att den matar fram tråd varje gång man startar den vilket vekar fungera skapligt. Att trycka ner trimmern i backen som man brukar har ingen effekt. Ställbara vinkeln är mycket bra. Reglerbart främre handtag är trevligt. Trimmern fick markant mer drag när jag satte dit ett 4Ah batteri jämfört mot ett 2Ah. Så ett större batteri räcker inte bara längre utan ger även mer kraft. Jag rekommenderar 4AH eller större, även om ett 2Ah räcker om det bara är lite i en radhusträdgård eller liknande som ska trimmas. Jag skulle uppskatta att ett 2Ah batteri håller i ungefär 30min användning. Läste någonstans att batteridrivna trimmers är "ljudlösa" och inga hörselskydd behövs. Detta är rent skitsnack och den låter precis lika mycket som min sladdrivna. Så det är mest en fråga om hur rädd man är om öronen. Summerat så klipper den, om än sämre än jag väntat mig. Men jag är ändå ganska nöjd eftersom jag bara har den som komplement. Och till det fungerar den utmärkt.
3M Peltor Optime III Headband
3.8
(1)
235 kr
5 dagar sedan
Gör det dem ska och sitter bra. Kostar inte alltför mycket heller.
Leatherman Surge
4.4
(5)
1 195 kr
5 dagar sedan
Första intrycket är kvalitet! Jag är egentligen en Victorinox fantast men denna får jag nog erkänna överglänser min Victorinox CS Plus, kanske tom. med råge! Alla grejer känns kraftigare. Kniven är lite av ett konstverk, inte ett rakt blad som på Victorinox. Tjockare stål (men det kanske Amerikanskt stål måste vara för att hålla samma kvalitet som Schweiziskt). Verktygen är mycket smidiga att vika upp, men det brukar de vara när verktyget är nytt. Återstår att se hur de är om 10år. Utbytbara sågblad var en vettig idé! Likaså bitsen, men det är inte standardbits, så man måste köpa Leathermans egna. Köpte min Surge för ca 1200kr vilket är ca 400kr billigare än en Victorinox CS idag. I nuläget känns det som ett riktigt kap! Har köpt en till, att ha i båda bilarna för att alltid vara redo.
Mission: Impossible III
3.6
(9)
59 kr
8 dagar sedan
Action i hög klass. Lite luckor i storyn som inte går ihop irriterar mig men så är det i många filmer. Bra Ljud & Bild.
Mission: Impossible II
3.5
(9)
59 kr
15 dagar sedan
Bra film, kanske t.o.m. lite bättre än 1:an. Inget att anmärka på ljud & bild.
Mission: Impossible
3.6
(9)
99 kr
19 dagar sedan
Bra film som trotts att den börjar bli till åren håller än. Ljud & Bild är bra men inget exceptionellt.
Anna
2.5
(1)
29 kr
22 dagar sedan
Nja, hade förväntat mig mer av Luc Besson. Många kända ansikten dyker upp i denna men det gör den inte mer intressant för det. Dubbelspionage och mycket hoppandes fram och tillbaka i tiden gör filmen rörig. Bra bild, ljudet är bra men det kändes som om kvaliteten droppade korta stunder.
Sida 1