Prisjakt

ScoobyBear

Medlem sen 2006-03-03
783
Bidrag
167
Hjälpsamröster
Red Dead Redemption 2 (PC)
Full Star 1
3.8
(11)
297 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 dagar sedan

Ett mycket bra spel! Jag har inte stött på några större buggar alls förutom att hästar kan stå i varandra i lägret och hackande ljud vid några tillfällen. Det senare löses genom omstart av spelet. Bra story även om jag hade velat säga "Nej" ibland och gå min egen väg. Det finns en hel del irritationsmoment men det gör det väl alltid. Spar-systemet, upplåsning av vapen, att Arthur placerar vapen på hästen istället för att bära med sig dem är några av de saker som jag stör mig mest på. Mycket cut-scener. Men åter igen, det är det alltid i spel nu mera. Det känns mer som en film än ett spel ibland. Riktigt fin grafik. Jag kör med ett GTX1070 8GB och en i7:a 8:e generationen med 16GB RAM. Känner inget behov av bättre.

Fast & Furious 9
Full Star 1
2.5
(1)
199 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 dagar sedan

Nja, detta känns bara en upprepning av de andra filmerna. Men de tar löjligheterna en nivå till... Tror detta är den sämsta i serien i mitt tycke. De "återupplivar" tidigare karaktärer, det är kul men känns krystat. Nya karaktärer presenteras också. Ljudet är väl helt OK. Förutom en scen i Tokyo med Mia och Letty, där har de gjort någon miss då det var ganska dåligt ljud. Bilden är OK den också men en del saker är ganska lätt att se att det är animerat.

Alcatel TCL Tab 10 Max 64GB
Full Star 1
3
(1)
2 303 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
12 dagar sedan

Jag har haft den i drygt en vecka nu och tror att jag har en ganska klar bild av den. Över lag tycker jag den är väldigt prisvärd! 8h batteritid känns som en underdrift. Jag tycker den verkar klara mer än så. Bra ljud. Ingen Hi-Fi så klart och jag har inte mycket att jämföra med, men jag är nöjd med det. Funktionsmässigt är det enda jag saknar en fingeravtryckssensor. Det är mycket lösenord att skriva nu för tiden. WiFi-kretsen i denna verkar vara av den billigare sorten och är den största och egentligen enda plumpen i protokollet. Det fungerar men det är inte mycket mer. Jag får inte över 40MB/s i nerladdning på Bredbandskollen eller Speedtest.net. Upphastigheten är konsekvent högre men passerar på sin höjd 50MB/s. Inte bra! Svarstiden är ok på Speedtest (2ms) men dålig på Bredbandskollen (5ms+).

Elgiganten
Bra
(500+)
Dålig
2 månader sedan

Jag hade föredragit att hämta varan i butik men det valet fanns öht inte. Nu måste jag vänta till fraktfirman hör av sig, sen vänta ytterligare några dagar på att få den utkörd. Måste ta semester och sitta hemma och passa dem eftersom man aldrig får en exakt tid. Hade jag kunnat hämta i butik hade jag gjort det samma dag efter jobbet. Priset på Black Friday väger dock upp mycket av detta.

Proove Start-Up Kit Large (311798)
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 månader sedan

Bästa prylen :P Man blir fort "beroende" av Smarta Hem.

Proove PIR-Sensor (311556)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Funkar bra och är relativt liten och smidigt. Det kan vara lite bökigt att veta när batteriet är på väg att ta slut.

Telldus PIR Sensor (312685)
Full Star 1
2.9
(3)
130 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Funkar bra och är relativt liten och smidigt. Det kan vara lite bökigt att veta när batteriet är på väg att ta slut.

Nexa MIMST-1703
Full Star 1
3.8
(2)
159 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Funkar bra och är relativt liten och smidigt. Det kan vara lite bökigt att veta när batteriet är på väg att ta slut.

STIHL MS 211 C-BE
Full Star 1
3
(1)
3 459 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 månader sedan*

Köpte denna för att ha hos min mor. Hemma har jag en Stihl MS170 och en Husqvarna 372XPG. Jämfört mot mina andra sågar känns denna mer förenklad och anpassad för dem som inte är så van vid motorsågar. Men dess lite märkliga beteende gör att jag är lite skeptiskt till att rekommendera den till just den gruppen användare! Det märks att de jobbat på startmekaniken. Jag gillar den dock inte alls. Den är ganska lättstartad och snöret är väldigt lätt att dra i. Men den drar inte runt motorn förrän man släppt in snöret igen och väntat nån sekund! Det känns märkligt och lite oberäkneligt! Och en motorsåg vill man definitivt inte ska vara oberäknelig! Jag har dessutom fått den att tända till genom att komma åt avtryckaren när maskinen var avstängd! Detta gör att jag inte känner mig riktigt trygg med denna maskin. Den lever sitt eget liv känns det som! När den väl startar och man trycker till på avtryckaren så hoppar startreglaget till läge 2. Det är inget konstigt med det men när man då trycker på avtryckaren igen för att börja såga så dör sågen. Läser i manualen att sågen behöver ha startreglaget i läge 3 en stund efter start, men varför hoppar den då automatiskt till läge 2!? Sätt den i läge 3 så går det dock att såga med den, så manualen har rätt. Kort därefter kan man sätta den i läge 2 igen och jobba på. Att ta loss svärdet är helt verktygslöst! Mycket enkelt! Olje- och bränslepåfyllningen är också väldigt lätta att öppna utan verktyg tack vare infällbara handtag. Plus-poäng för det! Justering av kedjan ska bara vara att snurra på ett hjul. Detta är dock inte alls så lätt som jag tror att det är tänkt. Hjulet går inte att rubba utan verktyg. Den använder en mer vanligt förekommande kedja vilket är ett plus. Mina andra sågar är lite knöligare på den fronten. Svärdet är däremot lite annorlunda på Stihl än de flesta andra märken. Så, min slutsats är att det är en bra såg som är lite mer "teknisk" än jag är van vid. Dess aningen märkliga beteende kräver antagligen lite tillvänjning.

*Redigerades 2 månader sedan
Asus GeForce GTX 970 Strix DirectCU II HDMI DP 2xDVI 4GB
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 månader sedan

Kortet har några år på nacken nu. Jag köpte mitt begagnat enbart för att ha till [email protected] Så ville inte kosta på mer för "välgörenhet" som är ganska elakt mot kortet. Men jag måste säga att jag förväntat mig lite mer. Jag hade tidigare ett Gigabyte GTX770 och jag får bara ca 30-40% bättre utdelning av GTX970! I en annan dator har jag ett GTX1070 8GB och det ger nästan 100% bättre utdelning än GTX970! Jobben tar också nära på dubbla tiden som GTX1070 behöver! Att 1070 är bättre är ju självklart, men jag hade inte trott att det skulle vara så mycket bättre. Nu har jag iof en bättre CPU i den andra datorn också (Intel i7 8700 jmf. AMD Phenom II x4) men efter vad jag läst ska det spela mindre roll. Kortet är mindre och svalare än det jag hade innan.

Sida 1