Prisjakt

ScoobyBear

Medlem sen 2006-03-03
793
Bidrag
174
Hjälpsamröster
Nedis USCR10051BU
Full Star 1
3.5
(1)
89 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 månader sedan

Jag betalade ett överpris för detta på Kjell & Co (där kallas det Plexgear) men det är smällar man får ta ibland när man har bråttom och inte har tid att vänta på posten. Fungerar direkt plug-n-play i Linux Mint 20.3. Köpte det då jag spenderat timmar på att få moderkortets inbyggda ljudkortet att fungera i Linux Mint. Så det var en riktigt skön upplevelse att detta bara fungerar! Jag misslyckades först med att få i kontakten ordentligt och då knäppte det i ljudet. Men tryck i den ordentligt så låter det ok. Lite synd att det bara är 3,5mm uttag på det men kan kan inte få allt för dessa pengar. Ljudet går garanterat att få bättre också om man betalar mer.

WOLF-Garten VA 378 E
Full Star 1
3.9
(4)
2 095 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Gör sitt jobb. Liten behållare som sagt. Jag kör utan och krattar efteråt istället. Det går väldigt fort att köra med maskinen och den river upp massa mossa. Desto längre tid tar det att kratta efteråt... Den är ganska lätt så den är smidigt att jobba med.

NAD HTR-8
Full Star 1
3.3
(1)
1 149 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Fantastisk fjärr som i mitt tycke inte lämnar mycket att önska. Men byggkvaliteten är bevisligen inte den bästa på NADs fjärrkontroller. Min erfarenhet började med en HTR2 som följde med en receiver. Några av knapparna på den var sega så jag fick en ny på garantin. Fick då en HTR3 istället. Den har hållit i ca 12år nu men några knappar börjar bli lite "slöa". Så uppgraderade nu till en HTR8. Den första jag fick hem hade några trötta knappar den också! Fick en ny och den är perfekt! Så, kvaliteten verkar vara väldigt varierande. Köpte en till HTR8 för att ha i vardagsrummet och den var ok vid leverans. Så nu har jag två stycken som jag är nöjd med. Ett stort plus med HTR8 jämfört mot HTR3 är att man kan koppla en USB-kabel till den och göra backup på den via datorn. Det var tacknämligt när jag blev tvungen att byta ut den... Mycket bra känsla i knapparna (när fjärren är hel!). Bra belysning i den. Den känner av när man lyfter den och tänds då. Tyvärr är den lite för känslig tycker jag och tänds när den ligger i soffan om t.ex. subben basar lite. Belysningen är styrd av en ljussensor så i dagsljus tänds den inte. Mycket bra för att spara batteri. Den är ganska tung, men inget som egentligen gör något.

Red Dead Redemption 2 (PC)
Full Star 1
3.8
(11)
254 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 månader sedan

Ett mycket bra spel! Jag har inte stött på några större buggar alls förutom att hästar kan stå i varandra i lägret och hackande ljud vid några tillfällen. Det senare löses genom omstart av spelet. Bra story även om jag hade velat säga "Nej" ibland och gå min egen väg. Det finns en hel del irritationsmoment men det gör det väl alltid. Spar-systemet, upplåsning av vapen, att Arthur placerar vapen på hästen istället för att bära med sig dem är några av de saker som jag stör mig mest på. Mycket cut-scener. Men åter igen, det är det alltid i spel nu mera. Det känns mer som en film än ett spel ibland. Riktigt fin grafik. Jag kör med ett GTX1070 8GB och en i7:a 8:e generationen med 16GB RAM. Känner inget behov av bättre.

Fast & Furious 9
Full Star 1
2.5
(1)
59 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Nja, detta känns bara en upprepning av de andra filmerna. Men de tar löjligheterna en nivå till... Tror detta är den sämsta i serien i mitt tycke. De "återupplivar" tidigare karaktärer, det är kul men känns krystat. Nya karaktärer presenteras också. Ljudet är väl helt OK. Förutom en scen i Tokyo med Mia och Letty, där har de gjort någon miss då det var ganska dåligt ljud. Bilden är OK den också men en del saker är ganska lätt att se att det är animerat.

Alcatel TCL Tab 10 Max 64GB
Full Star 1
3
(1)
2 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Jag har haft den i drygt en vecka nu och tror att jag har en ganska klar bild av den. Över lag tycker jag den är väldigt prisvärd! 8h batteritid känns som en underdrift. Jag tycker den verkar klara mer än så. Bra ljud. Ingen Hi-Fi så klart och jag har inte mycket att jämföra med, men jag är nöjd med det. Funktionsmässigt är det enda jag saknar en fingeravtryckssensor. Det är mycket lösenord att skriva nu för tiden. WiFi-kretsen i denna verkar vara av den billigare sorten och är den största och egentligen enda plumpen i protokollet. Det fungerar men det är inte mycket mer. Jag får inte över 40MB/s i nerladdning på Bredbandskollen eller Speedtest.net. Upphastigheten är konsekvent högre men passerar på sin höjd 50MB/s. Inte bra! Svarstiden är ok på Speedtest (2ms) men dålig på Bredbandskollen (5ms+).

Elgiganten
Bra
(500+)
Dålig
6 månader sedan

Jag hade föredragit att hämta varan i butik men det valet fanns öht inte. Nu måste jag vänta till fraktfirman hör av sig, sen vänta ytterligare några dagar på att få den utkörd. Måste ta semester och sitta hemma och passa dem eftersom man aldrig får en exakt tid. Hade jag kunnat hämta i butik hade jag gjort det samma dag efter jobbet. Priset på Black Friday väger dock upp mycket av detta.

Proove Start-Up Kit Large (311798)
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan

Bästa prylen :P Man blir fort "beroende" av Smarta Hem.

Proove PIR-Sensor (311556)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Funkar bra och är relativt liten och smidigt. Det kan vara lite bökigt att veta när batteriet är på väg att ta slut.

Telldus PIR Sensor (312685)
Full Star 1
2.9
(3)
119 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 månader sedan

Funkar bra och är relativt liten och smidigt. Det kan vara lite bökigt att veta när batteriet är på väg att ta slut.