Prisjakt

Benedict

Medlem sen 2006-02-10
54
Bidrag
12
Hjälpsamröster
D-Link Eagle Pro AI M32-2
Full Star 1
2
(1)
1 790 kr
B
Benedict
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Tyvärr fungerade inte produkten som utlovats. Gick aldrig att hantera, binda, mesharna i appen till sitt konto vilket gör att de inte går att kontrollera. Försökte över 10 ggr med fabriksåterställning, och installera appen på olika enheter med samma resultat. Verkar vara ett vanligt fel om man ser till app-recensionerna. Därmed är en stor del av dess funktion oanvändbar. Kontaktade D-link support som svarade att de tror att det är ett hårdvarufel. Vilket isåfall kan vara ett vanligt fel... Stort tack till Kjell.com för inga problem vid returen.

NordVPN 1 Year 6 Devices VPN Plan
Full Star 1
4
(1)
699 kr
B
Benedict
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 månader sedan

Bra och enkel VPN-lösning men hastigheten kan gå ner. Laddade ner ett par filer från Archive.org (inloggad) och hastigheten gick ner till 1/5 jämfört med vad jag hade utan VPN. Fungerar annars bra för streaming m.m.

JBL Tune 760BTNC Wireless Over-ear
Full Star 1
2.8
(8)
804 kr
B
Benedict
54 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Lade tyvärr av efter knappt 5 månader. Helt plötsligt slutade de att fungera och går inte att ladda. Har testat med flera sladdar och adapters med samma resultat. Rekommenderas inte, då kvalitén verkar vara inte den bästa.

Microsoft Xbox Series X Wireless Controller - Robot White (Xbox Series X)
Full Star 1
2
(7)
593 kr
B
Benedict
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Fungerar bra. Skönare i handen än PS5 kontrollen, om än med mindre funktioner. Fungerat utan problem för mig sedan releasen.

Philips Series 5000 NT5650
Full Star 1
1.3
(3)
269 kr
B
Benedict
54 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Dessvärre en urusel produkt om du ska trimma dina ögonbryn. Tar ingenting, de flesta hårstrån är orörda vilket resulterar i ett väldigt ojämnt resultat. Även om jag försökt över 30+ gånger så är de flesta hårstrån kvar. Blev nu så att jag blev tvungen att använda min gamla trimmer för att fixa till denna trimmers förskräckliga resultat. Hade tänkt ersätta min gamla trimmer från Philips men det blir tyvärr att återgå till den istället. Denna produkt är tyvärr inte värd vad de begär, ens på rea. Undvik och hitta något med bättre kvalité. Otroligt besviken på denna produkt och Philips. En törn i mitt tidigare goda förtroende för Philips produkter.

CDON
Bra
(500+)
B
Benedict
54 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Har fallit rejält de senaste åren. Förut en av de webbsidor jag handlade mest från och litade på. Men det sker väldigt sällan nuförtiden, i princip inte alls, då upplägget känns oseriöst och påminner mer om en dålig kopia av Aliexpress.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(4)
367 kr
B
Benedict
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Fick dessa i september 2021 och har nu i januari 2022 slutat att fungera. Väldigt bra ljud så besviken att kvalitén inte var bättre än så här. Ljudet på vänster hörlur är mycket lägre än högra och noice cancelling har slutat att fungera. Har kontaktat Mistore som var snabba med att skicka ett par nya. Förhoppningsvis var de första ett måndagsexemplar och dessa håller mycket längre

Amazon.se
OK
(500+)
B
Benedict
54 omdömen
Usel2 år sedan

Uruselt hantering av Amazon.se gällande Prime-debaclet där INGA svenskar kan betala för sitt Prime-medlemskap. Ingen information och felaktig information. Ett fel som pågått i snart över en vecka och de har officiellt inte nämnt något förutom till de kunder som klagar. Det innebär att man inte kommer åt Prime-streaming, Spel, Twitch, allt är låst och om det inte är löst inom 30 dagar så kommer ens konto tas bort och spärras.

Retrospelbutiken
Bra
(500+)
B
Benedict
54 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Vänligt och snabb kundtjänst.

Fitbit Alta HR
Full Star 1
3.6
(10)
1 610 kr
B
Benedict
54 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Fitbit verkar konstant ha problem med kvalitén på armbanden. Sedan dag ett jag började använda denna har den töjts ut allteftersom. Nu måste jag ha på sista hålet, och när jag började kunde jag som mest ha den på tredje hålet. Idag så lossnade armbandet helt och jag tappade min fitbit utan att lägga märke till det. Lyckligtvis hittade jag den två timmar senare, liggandes i gräset utomhus där jag gått. Detta problem med kvalitén på armbanden är som sagt något som återkommit åtminstone de senaste 5 åren gällande Fitbit.