Prisjakt

chrasp

Medlem sen 2014-09-21
12
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Resteröds Gunnar Bamboo Boxer 5-Pack
Full Star 1
4.8
(4)
479 kr
c
chrasp
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Skönaste och bästa kvalitén på underkläder jag någonsin varit med om! Använder endast dessa sedan 4 år tillbaka, slängde alla tidigare kalsongerna jag ägde och köpte 20 par av dessa. Ser fortfarande nya ut efter hundratals tvättar.

FIFA 23 (Xbox One)
Full Star 1
1
(1)
79 kr
c
chrasp
12 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Otroligt mycket problem - 4 timmar utan att hitta en rivalsmatch, problem med Origin sammankopplingen tydligen, varit ett problem sedan det kom ut utan någon fix. Varning!

iDeal of Sweden
Dålig
(26)
c
chrasp
12 omdömen
Usel2 år sedan

Produkterna håller exceptionellt dålig kvalité. Har haft skal, plånboksfodral, ringhållare och airpodsfodral. Inte en enda produkt har klarat av längre än 3 månaders bruk utan att glappa, tappa ytskikt eller gå sönder helt. Dom måste ha extremt höga marginaler med tanke på priset gentemot kvalitén. Köp något annat.

Razer Basilisk X HyperSpeed
Full Star 1
3.3
(4)
590 kr
c
chrasp
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

+ Bra vikt, + Stabil anslutning med bluetooth. + Batteritid + Prisvärd - Storleken, för stora händer är den snudd på för liten. Den är fortfarande bekväm dock tack vare den ergonomiska designen. Bra mellanklass mus, för runt 500kr är det här ett bra köp. Allt under är ett kap. Har helt slutat använda min gamla trotjänare Logitech G502, den här musen är bekvämare, lättare och trådlös.

Inet
Utmärkt
(500+)
c
chrasp
12 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Service i toppklass! Trevlig och kunnig personal!

Coway AP-1008CH
Full Star 1
4.4
(19)
2 789 kr
c
chrasp
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Bäst spenderade pengarna i mitt liv! Var skeptisk och tveksam men wow, gör extremt stor skillnad! Har du astma eller pollenallergi så tveka inte en sekund på att köpa den!

Jays q-Seven ANC Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(9)
c
chrasp
12 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Efter att ha läst tidigare omdöme bestämde jag mig för att ge dom en chans till det nedsatta priset på 699:-, men blev otroligt missnöjd och det fick bli retur. Negativt: - Active Noice Cancelling under all kritik, detta är dom sämsta ANC hörlurarna jag testat. Hur jag än gjorde för att minimera varje tänkbar glipa mellan hörlurarna och huvudet fick jag inte det fantastiska resultatet som tidigare personer skrivit om. Jag kanske testat för bra ANC lurar helt enkelt, för dessa är inte ens i närheten. - Huvudbygeln är stenhård och obekväm - Har man något större öron är dessa för små, mina öron fick precis plats innanför - Ljudet brister i mellanreg. som även tidigare recensenter påpekat. Positivt: - Basen är riktigt bra och behaglig - Dom är estetiskt snygga Jag hade tänkt ge dom 2 stjärnor p.g.a. mycket bra bas och estetiskt snygga (vilket over-ear sällan är), men när dom marknadsförs som ANC-lurar och ANC är såpass dålig kan jag inte ge dom godkänt öht. Kolla istället in tex Sony Sony WH-XB900N som ligger i ca. samma prisklass och har en betydligt mycket bättre ANC.

Cuboss
c
chrasp
12 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Såg det tidigare omdömet och tvekade över att beställa men gav det en chans och måste verkligen säga att det tidigare omdömet inte stämmer över hur jag blev behandlad. Helt grym service, åtgärdade och överkompenserade ett problem med en tidigare beställning, utan att jag själv påpekat det. Kommer definitivt beställa från detta ställe fler gånger!

Logitech G502 Hero
Full Star 1
3.4
(37)
399 kr
c
chrasp
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Efter ca 2 års användning: - När man spelar FPS spel med låg dpi händer det då och då att man slår i tangentbordet med musen, när detta händer ökas dpi pga att knappen för att öka dpi:n sitter på sidan av musen, otroligt irriterande. - Som andra påpekat så händer det att musklicken ibland klickar utan att man själv klickat. - Tumstödet är fantastiskt, men tyvärr är andra sidan värre eftersom musen är rätt smal och sluttar kraftigt gör att om man har stora händer så släpar man fingrarna i musmattan ändå. - Flätad kabel, vilket gör att den fastnar/hugger på kanten av skärmstödet och bordet. - Scrollen låter HÖGT + Att man kan reglera vikten. + Oändliga scrollhjulet som är ljudlöst är underbart. Finns bättre alternativ.

Deltaco GAM-021 (Nordisk)
Full Star 1
4.1
(7)
285 kr
c
chrasp
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

"Fejkmekaniskt" tangentbord. Använt det i drygt 1 år, köptes provisoriskt sedan mitt tidigare mekaniska tangentbord ej klarade av det, för oss båda, oförberedda läsktestet, men fått hänga med ett tag i jakten på det perfekta mekaniska tangentbordet. Jag baserar inte omdömet efter priset utan på produkten i sig. - Sega tangenter med ojämn svarsrespons. - ABS tangenter vilket resulterar i att dom tappar färg. - Testat med en 45 g vikt, med olika respons på alla tangenter, vissa bara glider ner, vissa hackar lätt och vissa tangenter rör sig ingenting alls. Detta gör att det är hemskt att skriva på längre tider eftersom man måste trycka onödigt hårt för att vara säker att tryckningen registreras. - Anti-Ghostingen fungerar... sådär. + Helt okej byggkvalitet i övrig konstruktion dock. Väldigt lite flex vid ett böjtest. + Behaglig bakrundsbelysning, reglerbar i 3 steg. Dock endast i en färg. 2/5 Rekommenderar att antingen köpa ett ordentligt membrantangentbord eller att lägga till någon hundralapp och köpa ett billigare äkta mekaniskt tangentbord från utlandet.