Prisjakt
Annons
iDeal of Sweden
 • 1 års garanti
 • Snabb leverans 1-2 dagar
 • 30 dagars retur- & ångerrätt
1.8Dålig
1 omdöme
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UselRedigerades 7 månader sedan

Vi har inte fått våra varor än det har gått 9 dagar... Så nu väljer jag att handla från någon annan butik. Aldrig mer från detta bluff företag

C
Chill SWE
23 omdömen
Uselett år sedan

Kundsupport av SÄMSTA laget! Att ett så pass stort företag kan överleva med den kundsupport de har är för mig helt obegripligt. Jag skulle beställa ett mobilskal till annan adress än hemadress, i sista betalningssteget ser det bra ut och det går inte att dubbelkolla längre fram när man skall klicka betalning (försökte göra detta) så jag genomför köpet, efter att bekräftelsemejlet kommit så står det lik förbannat hemadress. Jag försökte igen att beställa och betala med kort men samma problem uppstod. Efter mycket om och men med chat-bot så vägrar/kan inte support makulera eller ändra en lagd order! Notera att jag kontaktar dom direkt efter lagd order och bekräftelse. Det har alltså gått 5 minuter mellan händelserna. HUR ÄR DET MÖJLIGT med ett sånt system, och hur är det möjligt att ha sån usel kundsupport. Bad att få prata med ansvarig men detta verkar ju också vara helt möjligt då det säkert inte ens finns en ansvarig med förstånd nog att kunna göra något. 0 tillmötesgående och 0 kundfokus, USELT. Punkt.

c
chrasp
12 omdömen
Usel2 år sedan

Produkterna håller exceptionellt dålig kvalité. Har haft skal, plånboksfodral, ringhållare och airpodsfodral. Inte en enda produkt har klarat av längre än 3 månaders bruk utan att glappa, tappa ytskikt eller gå sönder helt. Dom måste ha extremt höga marginaler med tanke på priset gentemot kvalitén. Köp något annat.

Gästanvändare
Usel2 år sedan

Försökte returnera ett skal. Detta visade sig vara i princip omöjligt...returkvitto ska skrivas ut...och när det inte funkar är det lång tid hos en kundtjänst som inte kan hjälpa till. Jag undviker fr.o.m nu detta företag. Oseriöst!

Gästanvändare
Usel2 år sedan

BEDRAGARE. Vägrar hantera vara de skickat ut fel. Vägrar ge ersättning. Lovar att kontakta mig som kund men ignorerar. Helt jävla omöjliga att ha att göra med. UNDVIK DETTA FÖRETAG

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Dåliga skal som inte håller måttet. Supporten är kass där företaget inte tar ansvar för sina produkter.

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Jättebra kvalitét. I alla fall första veckan. Skämt åsido så håller dessa skal sorgligt dåligt. Plånböckerna är det inget större fel på, men innerskalen går sönder efter bara några dagars varsamt användande. Verkar vara gjorda i någon form av plast som självspricker. Vi har provat flera av dessa på jobbet, till både iPhone och diverse Android-telefoner. Tror inte att ett enda skal har klarat sig längre än någon enstaka vecka. Undvik!

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Fick fel skal. Försöker returnera men är ju omöjligt att komma vidare från steg 1. När jag ber om support får jag samma svar igen och igen.

i
imZero
3 omdömen
Usel3 år sedan

Total bojkott av detta företag då de hävdar att man inte kan använda presentkort på deras REA-produkter.

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Går inte att handla för presentkort när varor är nedsatta. Det är rimligt att presentkort som köpts till nedsatt pris inte går att köpa varor på nedsatt pris för, men då borde man åtminstone få köpa varorna för ordinarie pris. Kundtjänst enbart via chat och utan befogenheter att göra mer än att förklara deras köpevillkor. Gick inte att använda två presentkort i samma köp, men de skulle slå ihop dem till ett men det tog evig tid och när det väl var klart skickade de en felaktig kod så att jag fick kontakta kundtjänst igen för att reda ut saken. Men sen går det ändå inte att använda så länge rean pågår... uselt.

Om butiken

iDeal of Sweden

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

idealofsweden.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: iDeal Of Sweden AB

Organisationsnr: 556889-7994

Information hos allabolag.se