iDeal of Sweden
 • 1 års garanti
 • Snabb leverans 1-2 dagar
 • 30 dagars retur- & ångerrätt
Usel
7 månader sedan

BEDRAGARE. Vägrar hantera vara de skickat ut fel. Vägrar ge ersättning. Lovar att kontakta mig som kund men ignorerar. Helt jävla omöjliga att ha att göra med. UNDVIK DETTA FÖRETAG

Usel
9 månader sedan

Dåliga skal som inte håller måttet. Supporten är kass där företaget inte tar ansvar för sina produkter.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Jättebra kvalitét. I alla fall första veckan. Skämt åsido så håller dessa skal sorgligt dåligt. Plånböckerna är det inget större fel på, men innerskalen går sönder efter bara några dagars varsamt användande. Verkar vara gjorda i någon form av plast som självspricker. Vi har provat flera av dessa på jobbet, till både iPhone och diverse Android-telefoner. Tror inte att ett enda skal har klarat sig längre än någon enstaka vecka. Undvik!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Fick fel skal. Försöker returnera men är ju omöjligt att komma vidare från steg 1. När jag ber om support får jag samma svar igen och igen.

i
imZero

3 omdömen

Usel
ett år sedan

Total bojkott av detta företag då de hävdar att man inte kan använda presentkort på deras REA-produkter.

A
Alrik

8 omdömen

Usel
ett år sedan

Går inte att handla för presentkort när varor är nedsatta. Det är rimligt att presentkort som köpts till nedsatt pris inte går att köpa varor på nedsatt pris för, men då borde man åtminstone få köpa varorna för ordinarie pris. Kundtjänst enbart via chat och utan befogenheter att göra mer än att förklara deras köpevillkor. Gick inte att använda två presentkort i samma köp, men de skulle slå ihop dem till ett men det tog evig tid och när det väl var klart skickade de en felaktig kod så att jag fick kontakta kundtjänst igen för att reda ut saken. Men sen går det ändå inte att använda så länge rean pågår... uselt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Presentkort = stöld Presentkort kan ej användas på nedsatta varor. ALLA varor är nedsatta = presentkort är värdelöst. Kan inte heller återbetalas. Pengarna jag fått i present är alltså borta. Äckligt företag!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Fick ett presentkort på min födelsedag som jag skulle handla ett par grejer för, men det redan betalda presentkortet på 500kr gäller inte på varor med nedsatt pris. Vilket skämt! Om man får presentkort i andra butiker så nog gäller det även på reavaror. Skandal! Synd att de fick de 500 kronorna av mina kompisar och "tvingar" kunden till att förlora på det man vill köpa. Kortet är ju värt exakt lika mycket oavsett...

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

iDeal of Sweden

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

idealofsweden.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: iDeal Of Sweden AB

Organisationsnr: 556889-7994

Information hos allabolag.se