Prisjakt

Techmech6

Medlem sen 2014-08-28
31
Bidrag
18
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
T
Techmech6
31 omdömen
UtmärktRedigerades 2 månader sedan

Har handlat ganska mycket prylar, och har alltid varit nöjd. Bra priser. Trevlig och hjälpsam personal i butik. Man kan även handla online, och välja att hämta i butik, eller få hemskickat. Snabb leverans.

LG UltraGear 27GP850 27" Gaming QHD IPS
Full Star 1
3.9
(9)
3 341 kr
T
Techmech6
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Tänkte köpa Samsung odyssey g7, men jag gillar inte curved 1000R. Behöver inte använda HDR. För det funkar bara på Oled skärmar, som klarar minst 1000 nits ljusstyrka. Så Lg har gjort ett bra jobb med denna skärm. Lite ips blödning, men inte så mycket. Bra med anslutningar. 2st Usb 3.0. 1st Hdmi. 1st Dp port. Något som man bör tänka på, är att ladda ner Osd (On screen display) via Lg hemsida, ifall det finns någon ny uppdatering . Man kan justera bildkvalitet också, via Osd. Stativet är ganska stadigt. Plus att man kan gömma kablarna bakom. Höj och sänkbar +tilt funktion. Jag rekommenderar LG 27 GP850

Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 Wireless In-ear
Full Star 1
3.8
(13)
890 kr
T
Techmech6
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Köpte ett par små svarta buds, som låter riktigt bra Med tanke på storlek. Fördel om du har Samsung lur, eftersom du får tillgång till alla funktioner i appen. Använder inte touch funktionerna, eftersom det inte funkar så bra. Har inget behov av dem heller. + För smidiga att stoppa i öronen + För ljudet, finns equalizer olika val, kör själv på dynamisk + Bra batteritid+ trådlös ladd + Brusreducering, funkar väldigt bra i bullrig miljö + Bra ljud även vid samtal, ingen som klagat på det - Mindre bra blanka, och lite hala att hålla i - Touch funktion, testat men stängde av detta ganska omgående.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
T
Techmech6
31 omdömen
Bra2 år sedan

Om man är ute efter tillbehör till PlayStation 5, så har Spelbutiken Ett brett utbud. Alltid lika trevligt att köpa hos dem.

Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825GB
Full Star 1
4.3
(32)
6 579 kr
T
Techmech6
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Största konsolen, jag ägt i mitt liv. Och jag som tyckte Ps4 pro var stor. Design, ja tycker Sony har gjort ett bra jobb. Coolt helt enkelt. Bättre Kylning med en stor fläkt också. Ok nog om utseendet. Finns inte så mycket spel ännu, tur då att man kan lira Ps4 spel. Nya meny systemet, är till en början, lite ovant. Men man vänjer sig. Saknar att man inte kan lägga spelen i mappar, som man kunde med Ps4 Alltså om man har flera spel i samma kategori. Handkontrollen är lite större och bekvämare att hålla i, ser fram emot att testa haptisk feedback i spelen. Har inte testat det ännu. Ska testa det i Astro playroom. Ok varför får inte konsolen 5 stjärnor? För jag saknar optisk utgång, så jag kan koppla in den till min förstärkare. Tur då att jag kunde använda Steelseries arctis 7, som jag köpte till datorn. Sen så hoppas jag att man kan öka på lagringen drygt 600gb kvar att, få plats med spel Räcker inte långt. Jag har löst det med en extern hårddisk, där jag sparar mina Ps4 spel. Sony har låst möjlighet att utöka intern hårddisk. Uppdatering: Sålde digital, och köpte diskmodellen istället, så man kan kolla på UHD-Bluray filmer.

Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
T
Techmech6
31 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Det var enkelt att handla, och man kunde välja faktura, eller swisha. Bra pris på varorna jag köpte. Snabb leverans. Fick varorna dagen efter.

Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.7
(17)
6 289 kr
T
Techmech6
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Har inte haft en Samsung telefon, sen S4:an. Jag blev väldigt nyfiken på S20 FE 5G, eftersom nu fanns den med Snapdragon 865. Läste många omdömen, innan jag bestämde mig för att köpa. Vad är det som är så bra då? Grym display 1080p 120Hz flyter på riktigt bra Stereo högtalare, med stöd för Dolby Atmos. Bra ljud, även med Bluetooth lurar. Snabb även fast det är bara 6gb ram Platt skärm, hade tidigare Oneplus 8 med edge skärm. Föredrar platt skärm. Länka till Windows dator, funkar bra Om man vill skicka meddelanden osv. Kameran tar riktigt bra bilder, även i mörker. Finns många inställningar i kamera appen. 4/5 i betyg pga One ui 2.5 är inte den bästa lösningen. Finns ju andra launcher.

Red Dead Redemption 2 (PC)
Full Star 1
3.9
(12)
179 kr
T
Techmech6
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Har spelat första Red dead Redemption, då var man John Marston. Då på Xbox 360.Nu är man ett helt gäng, och upplever ett fantastiskt äventyr, som Arthur Morgan. Lite som ett överlevnads spel, du måste ta hänsyn till din hälsa, och även din häst måste få mat. Finns massor att utforska. Jätte stor karta, fylld med vackra miljöer. Grafiken är riktigt bra, ligger på 75 FPS i snitt, på mitt Rtx 2070. Du kan ändra från tredje person, till första person, om du vill. Efter att ha spelat igenom första delen, så kan man välja kläder, och vapen. Och när man har tjänat ihop mer pengar, så kan man uppgradera till bättre outfit, och bättre vapen. Rockstar har återigen gjort ett grymt spel i western miljöer. Sen har vi online delen, som är riktigt bra också. Där man väljer att spela som, man eller kvinna. Utseende, ålder, och hudfärg. Då väntar en nytt äventyr, med en fantastisk story, som är riktigt roligt. Rekommenderas varmt detta spel

Tom Clancy's The Division 2 (PC)
Full Star 1
3.3
(3)
94 kr
T
Techmech6
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Brukar sällan spela online spel, men det här är ju riktigt bra. Bra också att man möter motstånd, som är på samma level, annars kan det bli tufft. Ser fram emot nya dlc, som kommer senare.

The Outer Worlds (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
4.7
(3)
129 kr
T
Techmech6
31 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Påminner lite om Fallout spelen, fast Obsidian har lyckats bättre. Bra story, som får en att bry sig om karaktärerna, som man möter i uppdragen. Häftiga vapen, och outfits. Spännande platser, som man upptäcker tillsammans med sina vänner. Riktigt bra RPG Spel. Spelade via Xbox Gamepass