Kategorier
Prisjakt

Techmech6

Medlem sen 2014-08-28
25
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B/DS (6GB RAM) 128GB
3.3
(4)
7 290 kr
2 månader sedan*
Har inte haft en Samsung telefon, sen S4:an. Jag blev väldigt nyfiken på S20 FE 5G, eftersom nu fanns den med Snapdragon 865. Läste många omdömen, innan jag bestämde mig för att köpa. Vad är det som är så bra då? Grym display 1080p 120Hz flyter på riktigt bra Stereo högtalare, med stöd för Dolby Atmos. Bra ljud, även med Bluetooth lurar. Snabb även fast det är bara 6gb ram Platt skärm, hade tidigare Oneplus 8 med edge skärm. Föredrar platt skärm. Länka till Windows dator, funkar bra Om man vill skicka meddelanden osv. Kameran tar riktigt bra bilder, även i mörker. Finns många inställningar i kamera appen. 4/5 i betyg pga One ui 2.5 är inte den bästa lösningen. Finns ju andra launcher.
*Redigerades 2 månader sedan
Red Dead Redemption 2 (PC)
3.7
(10)
463 kr
6 månader sedan
Har spelat första Red dead Redemption, då var man John Marston. Då på Xbox 360.Nu är man ett helt gäng, och upplever ett fantastiskt äventyr, som Arthur Morgan. Lite som ett överlevnads spel, du måste ta hänsyn till din hälsa, och även din häst måste få mat. Finns massor att utforska. Jätte stor karta, fylld med vackra miljöer. Grafiken är riktigt bra, ligger på 75 FPS i snitt, på mitt Rtx 2070. Du kan ändra från tredje person, till första person, om du vill. Efter att ha spelat igenom första delen, så kan man välja kläder, och vapen. Och när man har tjänat ihop mer pengar, så kan man uppgradera till bättre outfit, och bättre vapen. Rockstar har återigen gjort ett grymt spel i western miljöer. Sen har vi online delen, som är riktigt bra också. Där man väljer att spela som, man eller kvinna. Utseende, ålder, och hudfärg. Då väntar en nytt äventyr, med en fantastisk story, som är riktigt roligt. Rekommenderas varmt detta spel
Tom Clancy's The Division 2 (PC)
3.3
(4)
141 kr
ett år sedan
Brukar sällan spela online spel, men det här är ju riktigt bra. Bra också att man möter motstånd, som är på samma level, annars kan det bli tufft. Ser fram emot nya dlc, som kommer senare.
The Outer Worlds (Xbox One)
3.8
(2)
228 kr
ett år sedan*
Påminner lite om Fallout spelen, fast Obsidian har lyckats bättre. Bra story, som får en att bry sig om karaktärerna, som man möter i uppdragen. Häftiga vapen, och outfits. Spännande platser, som man upptäcker tillsammans med sina vänner. Riktigt bra RPG Spel. Spelade via Xbox Gamepass
*Redigerades ett år sedan
Life is Strange 2 (Xbox One)
3.8
(1)
140 kr
ett år sedan*
Mycket bra story.. Skönt med ett spel som inte är så våldsamt. Underbart äventyr med två bröder, som kämpar för att överleva. Det är indelat i 5 episoder, lite som än teve serie. Grafiken är lite som en tecknad film. Kör det på Xbox Gamepass.
*Redigerades ett år sedan
Acer Chromebook CB714-1WT (NX.HAXED.014)
3.3
(1)
ett år sedan*
Testade Chrome OS, för några år sedan. Då kunde man inte använda Google play appar. Det har hänt en hel del sedan jag använde Chrome OS, nu har det blivit mycket bättre, nu kan man lägga till appar från Google play butiken, tyvärr så funkar inte alla appar, lika bra som på Android. Nu har man samlat alla appar, på liknande sätt, som på Android telefon. Enkelt att komma igång med chromebook. Har du dessutom en Android telefon, så kan du använda samma Google konto. Om du använt Chrome webbläsaren, i Windows OS, så känner du igen inställningarna. Acer chromebook cb-714, har grym batteri tid, full hd1080, ips panel och fina färger. Touch skärm, vilket är trevligt att ha +bakgrund belyst tangentbord. Bra ljud från högtalarna, ännu bättre via Bluetooth. Fördelen också med Chrome OS, i och med den är lätt att driva, så räcker det med intel i3 processor och 4Gb i ram minne. 4/5 i betyg för att Google play appar kraschar och funkar sisådär, Hoppas det blir bättre med nya uppdateringar.
*Redigerades ett år sedan
A Plague Tale: Innocence (Xbox One)
2.8
(1)
146 kr
ett år sedan
Intressant tema, som utspelar sig på 1300-talets tuffa levnadsvillkor. Lite stela kontroller, men annars så funkar det ganska bra. Man kan uppgradera sina färdigheter, och det gäller att smyga, och inte vara rädd för råttor. Man samarbetar med lillebror i visa delar. Det är kul att det kommer nya spel som inte liknar något annat. Det är en liten spel studio, så liten budget. 3/5 i betyg För att det blir lite samma sak, ta hand om lillebror hela tiden. Bra grafik, bra story, häftiga miljöer.
Microsoft Xbox One X 1TB
4.2
(71)
3 687 kr
2 år sedan
Riktigt bra konsol. Har ägt den 1 år, och kör den på en Lg 55 4k med Hdr, vilket gör att skuggor och solsken, ser riktigt bra ut. Även när det börjar skymma, så är det grym grafik. Microsoft har gjort ett riktigt bra jobb med denna maskin. Jag ångrar inte mitt köp, ja det saknas fortfarande exklusiva spel, men det kommer Gears 5 och så väntar jag på Halo infinite. Menyerna på xbox dashboard, har blivit mycket bättre sedan första Xbox one släpptes 2013 Mycket användar vänligt tycker jag. Har kollat en del på Mixer, där andra streamar spel, funkar bra. Och jag har även xbox 360 spel som jag spelar på min Xbox one x, vilket är trevligt att man kan spela 360 spel också. Skaffa xbox live gold, så kan du spela online också.
Wolfenstein: The Old Blood (PS4)
3.6
(6)
174 kr
2 år sedan*
Wolfenstein The Old Blood,är inte lika bra som Wolfenstein new order, men Machinegames, har gjort ett bra jobb ändå.
*Redigerades 2 år sedan
Huawei MediaPad M5 10.8 64GB
4.2
(15)
2 år sedan*
Svårt att hitta en Android platta, som har bra skärm, och bra prestanda. Letade länge innan jag kom över denna. Huawei telefoner har jag haft tidigare, så jag känner mig van vid emui gränssnittet. +2560x1600 ips panel, med bra ljusstyrka +4gb ram, 64gb minne, kan utökas med micro sd kort +Fantastisk byggkvalitet +Riktigt bra ljud från Högtalarna och när jag kopplar in mina htc usb c lurar Sen så finns det i inställningar Huawei histen equalizer, där man kan använda förinstallerade ljud lägen. Men du kan ställa in personlig inställning och spara dessa. +Kommer med Android 8.0, Emui 8.0, och fick en säkerhets uppdatering 1 Augusti + Formatet 10.8 tum funkar bra för film och Youtube, däremot inte lika bra med vissa appar, som Aftonbladet, eller Gmail. Priset då, ja betydligt billigare än Samsung galaxy tab s4, jämför bara med Android plattor. Finns billigare Android plattor än denna, men sämre prestanda. Uppdatering 2019 April: Nu har äntligen Android 9.0 pie kommit till mediapad m5 och emui 9.0 +Mars säkerhet uppdatering, från Google Lite skillnad på utseendet, när man drar ner för att komma åt wifi, Bluetooth, ljud, inställningar. Annars så är mycket sig likt. Hoppas Huawei fortsätter att uppdatera mediapad m5. - Enda minus, är att volym och strömknappen sitter felplacerade, svåra att komma åt. Vill du ha en riktigt bra Android platta, så köp Huawei Mediapad M5
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1