Kategorier
Prisjakt

Kimme

Medlem sen 2006-01-24
332
Bidrag
29
Hjälpsamröster
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
7 månader sedan
Bokade PS5 i April och trodde därmed att jag utan tvekan var säker på att få en konsol till release! 3 dagar innan release skickar webhallen ut ett mail där det står att jag kommer få min konsol någon gång under 2021?!? Innan den meningen står det dessutom i fet stil. ”Det du vill veta” Nej det är precis det jag inte ville veta! Hur kan man ens uttrycka sig så otroligt klantigt? Man får dessutom sedan reda på (via forumet) att det varit fullbokat/slutsålt sedan Augusti 2019. Men istället för att stänga förbokningen så alla kunder hade en chans att försöka boka någon annanstans och därmed säkra en konsol till releasedagen så fortsatte dem ta beställningar, medvetna om att de därmed gjorde så kunden inte får någon konsol ens i närheten av release. Massor med kunder som bokat långt senare än mig på andra butiker har nu fått sina konsoler och jag sitter utan eftersom jag var dum nog att förboka och lita på butiken Webhallen. Dessutom rekommenderade jag webhallen till 2 nära vänner så dem sitter också utan konsoler nu. Tror jag varit kund hos Webhallen sen 2003 men nu kommer jag köpa min elektronik någon annanstans framöver. Otroligt besviken.
Fyndiq
Bra
(500+)
Usel
8 månader sedan
Letade efter ett matt svart skal till min nya iPad. Beställde först 1 skal där bilderna tydligt visar att det är ett matt skal. Fick hem ett helt annat skal än på bilden, glansigt och riktigt fult. Tänkte ok, kanske inte är så mycket att bråka om och beställde 1 annat från sidan (också matt på bilden) Får hem ytterligare 1 skal som är glansigt och i övrigt inte heller stämmer med bilden på hemsidan. Kontaktar därefter Fyndiq för att reklamera köpet, får till svar att jag ska stå för frakten tillbaka till dem eftersom det inte står matt på beskrivningen. Att bilderna är helt felaktiga spelar enligt dem ingen roll. Absolut sämsta kundbemötandet jag någonsin stött på. Avråder alla att undvika denna oseriösa butik.
MediaMarkt
Bra
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
Uppdaterar mitt betyg till en 9:a eftersom Rickard på MediaMarkts huvudkontor kontaktat mig och på ett mycket proffsigt och trevligt sätt erbjudit mig kompensation för felet med presentkortskampanjen och det ursprungliga bemötandet från deras kundservice. Uppskattar verkligen att ni kontaktade mig och rättade till ert misstag! Det gör att jag kommer fortsätta handla hos er framöver och rekommendera er till vänner.
*Redigerades 3 år sedan
Sony Bravia KD-55A1
4.5
(8)
3 år sedan
Kan bara instämma med alla lovord från både expertrecensioner och användarbetyg! Makalös bildkvalité! "Sony once again shows the rest of the TV world how it’s done"
Sony UBP-X700
4
(7)
1 988 kr
3 år sedan
När jag nyligen uppgraderade tv:en till en 4K OLED fick jag ju även nöjet att "behöva" byta ut blu-ray spelaren till en UHD spelare :-) Är mycket nöjd med bild, ljud och att den är knäpptyst. Enda jag har att klaga på är fjärren, den känns inte alls i nivå med produkten. Man känner inte riktigt om man tryckt eller inte på knapparna. Fjärren på X800 är mycket bättre men den spelaren saknar tyvärr Dolby Vision. Rekommenderar den varmt men drar av 2 stjärnor p.g.a. fjärren.
Garmin Fēnix 3 Sapphire HR
4.3
(11)
4 999 kr
4 år sedan*
Min första träningsklocka så har inget att jämföra med. Är dock väldigt nöjd, klockan har allt jag behöver och fungerar perfekt. Riktigt snygg, bra batteritid, enkel att använda och dessutom är appen Garmin Connect väldigt bra. Använder den både till simning, löpning och cykling. Kul träningskamrat som får en att ta i det där lilla extra och slå sin förra tid. Ska jag klaga på något så hade den kunnat vara lite lite mindre samt ha möjlighet att enklare byta armband. Men det har Garmin visst löst med nya Fenix 5-serien.
*Redigerades 4 år sedan
DSPeaker Anti-Mode 8033 Cinema
4.7
(34)
3 490 kr
4 år sedan*
Otroligt bra produkt! Enkel att använda och gör verkligen underverk för att minska problemfrekvenserna som rummet orsakar. Efter kalibreringen är basen riktigt tajt och snabb men fortfarande med ordentligt tryck. Numera spelar jag alltid musik med subben inkopplad. Helt enkelt supernöjd!
*Redigerades 4 år sedan
Supra LoRad MD06-EU/SP MK3
4.3
(10)
1 589 kr
6 år sedan*
Snygg och känns välbyggd. Drar av 2 stjärnor för att kontakterna sitter "rakt" vilket gör att det är svårt att ha vissa AC/DC adaptrar i den. Normalt brukar ju kontakterna sitta lite snett så att adaptrarna sticker ut åt sidan istället för att täcka de andra uttagen.
*Redigerades 6 år sedan
Sony DualShock 4 - 20th Anniversary Edition (PS4) (Original)
4.2
(2)
6 år sedan*
Givet köp för en Playstation fantast som mig :-)
*Redigerades 6 år sedan
XTZ Cinema SUB 1X12
4.8
(17)
6 år sedan*
Använder den endast till film då mina B&W 683 knappast behöver bas stöd till musik. Efter att ha köpt B&W 600-serien men behållt min gamla subwoofer så märktes snabbt att flaskhalsen nu var min gamla 12" subwoofer. Började leta efter en ny som skulle tillföra den där riktiga biokänslan. Efter mycket läsning och provlyssningar av diverse märken och modeller så blev valet att förboka denna. Väntan blev lång, men var som tur värd det :-) Ljudet/basen har en otrolig attack och den flyttar mycket luft. Min tjocka ryamatta framför den viker sig bakåt av luften den flyttar vid en del actionscener. Bra finish och riktigt snyggt med mattsvart Gjorde mitt biosystem komplett!
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1