Prisjakt

P@itor

Medlem sen 2006-01-02
39
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Sony Xperia 5 V XQ-DE54 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
3.7
(3)
10 263 kr
P
P@itor
39 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 månader sedan

Tyvärr en besvikelse. Köpte denna för att den passade mina behov som jag nämner i plus. Det mesta på minus klarade min gamla Samsung S20 utan problem. Mkt pengar för undermålig telefon. Funderar på hur jag ska göra. Sälja eller stå ut och hoppas på uppdateringar? Känns som 10 000kr vaskat. + Bra formfaktor + SD-kort + Snapdragon 8 gen 2 + Bra kamera + Bra batteritid + Hörlursuttag? (Funkar som vissla om man blåser i det) - Högtalaren låter spräckt på halv volym (Inlämnad på reperation men fick tillbaka med felsökningsfaktura. Ska vara så. Jämförde med annan telefon) - Överhettning hela tiden = super slö (1h med Youtube eller surfning, när jag skriver detta, Android Auto, laddning) Då är det inte ens sommar än! - Låser upp sig i fickan med always On Display (klocka) även om "knacka för vakna" är avstängd. Trycker massa siffror i nödsamtal vy i fickan - Kamareappen är inte "Snabb" att konfigurera. Byta till med eller utan blixt är långsamt. Swipe plus precist tryck på liten ikon. Är blixten avstängd, på eller auto är den det nästa gång man startar kameran istället för att gå tillbaka till önskat förval.

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
P
P@itor
39 omdömen
Bra2 år sedan

Bra pris. Allt funkade väldigt smidigt. Bra packat. Inget att klaga på.

Bythjul
OK
(500+)
P
P@itor
39 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

+Kompletta hjul till bra pris +Skickar med hjulbultar +Bra support -Har inte däck med högt lastindex (106) till kompletta hjul för trailer/husvagn.

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
P
P@itor
39 omdömen
Bra2 år sedan

+ De hade de däcken jag behövde med de fälgarna jag ville ha + Helt ok pris - Bythjul skickar med bultar när man köper kompletta hjul. Däck365 erbjöd det inte ens mot en kostnad. Störande när man bara vill få på hjulen direkt. Original är för korta då jag beställt alufälgar.

Electrolux EXP12HN1WI
Full Star 1
3.7
(3)
P
P@itor
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Funkat väldigt bra för kylning. Känns välbyggd. Man kan även beställa extra delar från Elektrolux hemsida. Gjorde detta för att förlänga röret med en extra sektion så det nådde upp till friskluftsventilen på huset.

Electrolux ERF4118AOW (Vit)
Full Star 1
5
(1)
P
P@itor
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Mycket bra kylskåp för pengarna. Samma som ikeas. Smart planerad inredning och bra volym. Vi beställde en extra glashylla på elektrolux webshop för rimlig summa. Skulle köpt den igen och saknar det nu när vi flyttat. Bra funktioner i den digitala displayen.

Electrolux EUF2748AOW (Vit)
Full Star 1
3
(2)
9 655 kr
P
P@itor
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Mycket bra skåp för pengarna. Samma som ikeas. Smart planerad inredning och bra volym. Vi beställde en extra glashylla på elektrolux webshop för rimlig summa. Skulle köpt den igen och saknar det nu när vi flyttat. Bra funktioner i den digitala displayen.

Nids4Kids
Bra
(32)
P
P@itor
39 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Uppdatering: Var där häromdan (Göteborg) då vi fått höra att de bytt ägare. Möts av kvinnan som jag gissar är ägaren sen länge tillbaka stå å bråka med ännu en ny anställd om arbetade timmar. Vad jag uppfattade så skulle en arbetad dag nu räknas som bara en halv. Så ingen ny ägare vad jag kunde uppfatta. ............................................................................................................................................ Otrevlig personal på Backaplan som ifrågasatte varför jag & två vänner kom en timme innan stängningstid. Vi som var föräldralediga kunde gott komma tidigare under dagen! Kommer aldrig att handla här igen och tycker synd om de övriga i personalen som faktiskt är duktiga och KAN det dom gör. Ett tips: Leta nytt jobb! För det där kan verkligen inte vara en bra arbetsmiljö...