[email protected]

Medlem sen 2006-01-02
40
Bidrag
10
Hjälpsamröster
MaxGaming
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 månader sedan

Bra pris. Allt funkade väldigt smidigt. Bra packat. Inget att klaga på.

Bythjul
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 4 månader sedan

+Kompletta hjul till bra pris +Skickar med hjulbultar +Bra support -Har inte däck med högt lastindex (106) till kompletta hjul för trailer/husvagn.

Däck365
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 månader sedan

+ De hade de däcken jag behövde med de fälgarna jag ville ha + Helt ok pris - Bythjul skickar med bultar när man köper kompletta hjul. Däck365 erbjöd det inte ens mot en kostnad. Störande när man bara vill få på hjulen direkt. Original är för korta då jag beställt alufälgar.

Electrolux EXP12HN1WI
Full Star 1
3.3
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Funkat väldigt bra för kylning. Känns välbyggd. Man kan även beställa extra delar från Elektrolux hemsida. Gjorde detta för att förlänga röret med en extra sektion så det nådde upp till friskluftsventilen på huset.

Electrolux ERF4118AOW (Vit)
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Mycket bra kylskåp för pengarna. Samma som ikeas. Smart planerad inredning och bra volym. Vi beställde en extra glashylla på elektrolux webshop för rimlig summa. Skulle köpt den igen och saknar det nu när vi flyttat. Bra funktioner i den digitala displayen.

Electrolux EUF2748AOW (Vit)
Full Star 1
2.7
(2)
8 854 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Mycket bra skåp för pengarna. Samma som ikeas. Smart planerad inredning och bra volym. Vi beställde en extra glashylla på elektrolux webshop för rimlig summa. Skulle köpt den igen och saknar det nu när vi flyttat. Bra funktioner i den digitala displayen.

Nids4Kids
OK
(31)
Usel
Redigerades 6 år sedan

Uppdatering: Var där häromdan (Göteborg) då vi fått höra att de bytt ägare. Möts av kvinnan som jag gissar är ägaren sen länge tillbaka stå å bråka med ännu en ny anställd om arbetade timmar. Vad jag uppfattade så skulle en arbetad dag nu räknas som bara en halv. Så ingen ny ägare vad jag kunde uppfatta. ............................................................................................................................................ Otrevlig personal på Backaplan som ifrågasatte varför jag & två vänner kom en timme innan stängningstid. Vi som var föräldralediga kunde gott komma tidigare under dagen! Kommer aldrig att handla här igen och tycker synd om de övriga i personalen som faktiskt är duktiga och KAN det dom gör. Ett tips: Leta nytt jobb! För det där kan verkligen inte vara en bra arbetsmiljö...

giga-dack.se
0
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Ett budgetalternativ av däckonline. Samma ägare. Buggig sida som inte kan visa orderstatus. Support sker via mail till däckonline så där var inga problem. Även orderbekräftelse, betalningsbekräftelse samt status på skickad order kom ut långsamt och var rätt otydliga. Är man orolig så går det betala med paypal mot en avgift på ca 200kr. Jag tyckte det var tryggt nog att de hade samma ägare som däckonline. Däcken kom fram inom en vecka så jag e nöjd. Summering: Man får vad man betalar för.

Emmaljunga Super Viking (Duo/Kombi för 2)
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

+ Stora svängbara hjul där fram + Mycket bra förvaringskorg + Att den går att göra om till syskonvagn + Härlig att styra + Barnet sitter bra (även min son på 3 år) + Snygg design + Hjulen är av bra kvalitet & det fastnar inga stenar i dom. - Inte körvänlig i snö - Har man tätt mellan barnen så rekommenderar jag att ha den här som syskonvagn. Däremot blir den tung och otymplig om man har en 2-3-åring fram..