miki2

Medlem sen 2005-12-28
15
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 10 månader sedan

Snabbt och enkelt, fri frakt

VVSochBAD.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 2 år sedan

Orkar inte skriva 20btecken när jag bara snabbt vill ge kredd till ett företag som jag handlat en gång av skött sig enligt vad de borde gjort. Ändra era regler för att lömna omdömme eller så slutar jag att ge.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan

Fick precis min order, objektiv + minneskort. Mycket snabb leverans, fredag kväll - måndag. Perfekt packat. Bästa priset. (och en liten överraskning i paketet!" Tack tack!

KitchenTime
Bra
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Köpte nyligen lite knivar och hade otur med PostNords hantering. Mycket trevlig och hjälpsam support på Kitchentime och de löste problemet direkt. Har handlat flera gånger tidigare och varit nöjd men det här var första gången jag var i kontakt med deras kundtjänst. Skönt att veta att den biten fungerar med. Trogen kund!

Fiskars Edge Tomatkniv 13cm
Full Star 1
3.8
(1)
161 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Enormt bra kniv. Svårt att beskriva men den upplevs 100ggr vassare än allt annat. Fick med den i ett set och tyckte det var en ovanligt ful kniv men efter man provat den blir det verkligen den mest använda. Säger bara "Prova". Köpte nu en till av Kitchentime och hade otur med PostNords hantering. Kitchentime löste problemet snabbt och proffsigt. Mycket nöjd med min kniv och Kitchentimes support.

Vitvaruexperten.com
Bra
(284)
Utmärkt
3 år sedan

Köpte precis en tvättmaskin, Siemens WM14Y748DN, på Vitvaruexpertens outlet. Maskinen kom väl inslagen. Hade en liten grej jag behövde hjälp med och fick snabbt hjälp av deras kundtjänst. Snabba svar på mail och trevliga och hjälpsamma på telefon. Allt löste sig. Mycket nöjd med maskin, priset och supporten.

Siemens WM14Y748DN (Vit)
Full Star 1
3.8
(1)
11 583 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Tyst, tung och snygg. Känns rejäl och har en hel del (tror jag) användbara program tex specialprogram för lite olika fläckar, program för impregnering av friluftskläder (där man fyller på med impregneringsvätska i sköljmedel facket), samt ett supersnabbt program på 15min om man måste paniktvätta ett plagg. Den här har en borstlös motor med 10års garanti. Nackdelar med den är att den "bara" tar 8kg och bara centriguerar upp till 1400rpm. Ingen big deal för mig. Har en 9kg Siemens på landstället och upplever trumman som lika stor och oftast är det nog den som sätter gränsen. Köptes på Vitvaruexpertens outlet och levererades ordentligt inslagen. Hade en liten grej jag behövde hjälp med och fick mycket fin och snabb hjälp ifrån deras kundtjänst. Snabba svar på mail och trevliga och hjälpsamma på telefon. Rekommenderar både maskin och försäljaren!

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Snabbt bra enkelt. Bra packat!

Linksys EA9500
Full Star 1
2.9
(20)
2 575 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Har nu totalt ruttnat på denna router. Gränssnittet är lätt det absolut sämsta som någonsin utvecklats. Tillhör du hushållen som har några sonosar, nätverkskameror, paddor, telefoner, speldatorer, spelkonsoler och laptops, då är föräldrahanteringen så sjukt dålig. I webgränssnittet är det omöjligt att lista vilka som har föräldrarestriktioner. Efter varje ändring kastas man tillbaka till startsidan. Alla funktioner om nätet, se DHCP clienter etc. är helt utspritt och svårnavigerat. Den är också vansinnigt slö när man klickar runt för att ändra något. Känns som man inte har kontroll över skiten, som man bara kan skrapa på ytan av inställningar. Så som jag ofta upplever Macar. Bara idioter som på riktigt tycker att dessa är bra, eller så ska man ha hyggliga unix kunskaper för att komma runt allt. Nej den här burken var bland det sämsta jag köpt. Har haft allt möjligt tidigare, Asus, TP Link, Thomson, Netgear, Inteno. Nu blir det antingen Googles nya eller det som min far köpte, T-link puckar/router och access punkter, dessa har ett snyggt fungerande gränssnitt och pappa är supernöjd med räckvidd. Har själv alltid haft problem i huset med att enheterna ska växla automatiskt till starkaste router/accesspunkter. Den här routern är inte starkare än något annat jag haft.

Proffsmagasinet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Snabb och alltid supertrevlig personal, både på webben och i butiken. Har ofta riktigt bra priser och erbjudanden. Favoritbutiken när man köper riktiga verktyg.