Prisjakt

Ying.Yang

Medlem sen 2005-12-21
4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Crimson
Usel
(38)
Utmärkt
7 år sedan*
Utmärkt kvalitet på fotografierna. Snabb leverans och bra kundservice. Tjänsten autokorrigering fungerade fint. Helt nöjd.
*Redigerades 7 år sedan
Träningspartner
Usel
(10)
Bra
8 år sedan*
Beställde en Bosu Pro Balansplatta. Ringde till kundtjänst och fick bekräftat att produkten är lagerförd just som det står på hemsidan. Två dagar senare är produkten levererad till uthämtningstället. Ingen krångel, allt gick smidigt.
*Redigerades 8 år sedan
Suunto Quest
Full Star 1
4.3
(4)
1 489 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
En utmärkt pulsklocka som är tydlig och enkel att använda. Klockan känns robust och kvalitetsintrycket är högt. Batteritiden uppges till 1 år vid 2,5 timmars användning varje vecka med HR och Pod aktiverade. Det är alltså inget uppladdningsbart batteri utan körs på 3V CR2032. Kan därför med fördel användas till vardag då den enligt mig även ser snygg och sportig ut. Köper man till den 9 gram lätta "Suunto Foot Pod Mini" visar klockan distans och tempo med mer relevanta siffror än GPS-sensorer som tex i Garmin Forerunner 110, iPhone 5 och Polars löparklocka. Accelerometern i Pod'en ger nämligen uppdateringar ungefär varannan sekund jämfört mot nämnda GPS tekniken som ger fördröjningar upp till 30 sekunder vilket för mig gör avläsningen obrukbar. Aktuell tempo är den information jag eftersöker under ett löparpass. Mitt exempel var korrekt kalibrerad per fabriksinställning. För de som behöver GPS kopplat till Suunto Quest finns det att köpa till en dongel som har GPS-sensor inbyggd. Ett bekvämt pulsbälte ingår. Paras snabbt ihop med klockan. Online databasen/analysverktyget, Movescount, undersöker jag närmare för tillfället. Det jag har sett hittills verkar effektivt och överskådligt. Med andra ord är jag oerhört nöjd och vill ge en rekommendation till denna suveräna produkt.
*Redigerades 8 år sedan
Cykelkraft
OK
(500+)
Bra
9 år sedan*
Beställde en Scott Sub 35 Solution. Cykeln var framme redan efter två dagar, monterad (mestadels) och registrerad. Avbeställning av tillbehör gick smidigt. Bemötande av telefonkontakt hade en professionell och tillmötesgående ton. Handlar gärna hos Cykelkraft igen.
*Redigerades 9 år sedan