Kategorier
Prisjakt

method

Medlem sen 2005-12-20
81
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Microsoft Surface Laptop 3 for Business i5 16GB 256GB 13,5"
3.5
(1)
16 570 kr
20 dagar sedan
En riktigt bra maskin - den bästa sedan min Sony Vaio Z21 för 11 år sedan! Känns lyxig och rejäl. Saknar ett par anslutningar men det är ju en kompromiss jag var tvungen att göra. Fin skärm och väl balanserade komponenter ger fin prestanda. Funkar bra med en HP USB-C G5 dockningsstation.
Xiaomi Mi Band 4
4.3
(36)
249 kr
6 månader sedan
Superbra och prisvärd. Innehåller de funktioner jag förväntar mig och lite till. Overkligt bra batteritid!
Logitech G602
3.9
(43)
599 kr
6 månader sedan
Asbra mus. + Bra batteritid + Prestanda uppfyller alla mina (milda/casual gamer) behov + Price/performance mycket bra för att vara Logitech (=prisvärd) - Saknar funktionen att ställa om skrollhjulet med/utan "klick" - älskar den
Logitech G613 Wireless Mechanical Gaming Keyboard (Nordisk)
3.2
(12)
999 kr
6 månader sedan
Har många bra egenskaper och några dåliga - instämmer med många recensenter nedan. Dock behåller jag mitt eftersom jag inte provat något bättre, detta ersätter mitt 9 år gamla Logitech G510. + Stabil uppkoppling och väl fungerande parningsfunktion + Rejält och tungt + Har de extratangenter jag behöver/vill ha och inga överflödiga - Den metalliska klangen som några anmärkt på är störande när jag tänker på det men lägger oftast inte märke till det - Tangenterna är väldigt känsliga och det händer ganska ofta att jag utan att märka det håller inne ex vid tab utan att märka det - Ganska dyrt - Den nya mjukvaran tycker jag inte funkar ngt bra, går inte att ställa in makron på min mus så jag kör fortfarande med LGS.
Google Nest Hub
3.6
(24)
789 kr
ett år sedan
Funkar svinbra som köks-anordning. Barnen ääälskar fotoramsfunktionen men sen kan man casta ljud och bild till den, styra lampor och annat sen naturligtvis de vanliga Assistant-funktionerna. Min enda fundering är varför de inte använde en USB-C-kontakt utan har en egen transformator och plugg.
Livekort.se
Bra
(500+)
Bra
ett år sedan
Har handlat från andra, liknande tjänster innan men var lite osäker innan köpet. Allt funkade dock prima.
Ryobi R18SDS-0 (Utan Batteri)
3.1
(4)
1 370 kr
2 år sedan
Smidig maskin som klarat allt jag utsatt den för - inga rejäla utmaningar men för den genomsnittlige hemanvändaren i tegel-/betonghus duger den bra.
PAX Calima
4
(11)
1 180 kr
2 år sedan
Tyst, enkel att montera, många användbara funktioner, bra app - bra, helt enkelt.
Google Pixel 128GB
4.3
(9)
9 750 kr
2 år sedan
Svinbra telefon, älskar att det inte finns en massa onödiga appar från tillverkaren. + Snabb, laddar kvickt, bra skärm, priset - Skärm repas om man inte har skydd, kameralinsen sitter utsatt till på baksidan
Liljekvists
Usel
(500+)
Usel
2 år sedan
Jag handlade reservdelar till min Weber-grill. Bra sökfunktion, tydlig beskrivning av varorna med bilder för de flesta. Tydligt angivet till vilka modeller sakerna passade. Smidig checkout. UPPDATERING: Det stod att visa av sakerna var beställningsvaror och skulle ta 5-10 dagar. När bekräftelsen kom efter ett tag stod det plötsligt att varorna skulle komma in till Liljekvists 7 augusti, alltså 36 dagar efter min beställning. Efter det tar det förmodligen några extra dagar att nå mig. Jag blir mycket besviken - inte ok och förstör det positiva intrycket ovan! UPPDATERING 2: Det har nu gått två månader sedan beställning och enligt uppgift är varorna på väg. Dock inte alla, eftersom Liljekvists efter 1,5 månad hörde av sig och sade att en av de varor jag beställt hade utgått. När jag kontrollerade deras hemsida stod det att den varan kommer in först nästa sommar - inte utgått, alltså. Tyvärr - trovärdighet noll.
Sida 1