Kategorier
Prisjakt

InfiniteTias

Medlem sen 2014-06-02
18
Bidrag
37
Hjälpsamröster
Ghost of Tsushima (PS4)
4.2
(13)
525 kr
4 månader sedan*
Bästa öppna världen på länge! Inte spelet ett sånt här bra open world spel sedan RDR2 kom ut 2018. Underbar grafik, bra story med intressanta karaktärer, open world designen är fantastiskt och man kan förlora sig helt in i världen och bara rida runt i flera timmar och utforska och ta bilder med det fantastiska fotoläget. Sedan är combaten helt underbar. Man känner sig verkligen som en samuraj. Jag var kass i början av spelet och dog några gånger men ju mer man lär sig och Jin (huvudpersonen) utvecklas med färdigheter, bättre vapen och rustningar längs med vägen vilket får en att känna sig riktigt badass. Är nog mitt favoritspel i år.
*Redigerades 4 månader sedan
The Last of Us: Part II (PS4)
3.6
(91)
421 kr
5 månader sedan
Fantastiskt spel! Underbar grafik, bättre och mer intressant gameplay även fast det behåller mycket från originalet. Ellies resa är spännande och ignorera alla som ger detta spel lägre än 3/5 och sen inte förklarar varför eller säger att det är politisk agenda (vilket det absolut inte är, bara för karaktärerna tillhör HBTQ+ så är det inte politiskt...) . Har nog aldrig spelat ett så välgjort spel sedan RDR2. Verkligen ett mästerverk.
Apple iPhone SE 64GB (2nd Generation)
3.7
(30)
3 950 kr
7 månader sedan
Fantastiskt prisvärd! Ignorera personen som gav ett dåligt omdöme och sa att det finns bättre Android mobiler för samma pengar, det gör det inte. Nya iPhone SE har A13 processorn och är snabbare än de nyaste dyraste Android modellerna. Du hittar nog inte en mer prisvärd telefon än det här. Visst, batteriet kunde varit bättre men det är helt ok för priset. Den mest prisvärda iPhonen någonsin, och den perfekta första iPhonen om du inte haft en tidigare.
Final Fantasy VII - Remake (PS4)
4.4
(7)
377 kr
7 månader sedan
Fantastisk spel! Aldrig klarat originalet eftersom jag föddes samma år som det släpptes. Men växte upp med att titta på bröderna när de spelade original VII. Får ändå massiv nostalgikänsla från miljöerna, karaktärerna och musiken som alla är 10/10. Gillar även det nya stridssystemet som känns lite som en blandning utav action/old school ATB systemet som originalet hade. Underbart spel, om du varit intresserad av Final Fantasy men inte velat spela de gamla som alla älskar så har du chansen att bli förälskad i en värld som kom ut för 23 år sedan snyggare och bättre än någonsin. Om detta nu bara var första delen så kan jag inte bärga mig för att se del två i Remaken.
ComputerSalg SE
OK
(500+)
Usel
ett år sedan
Gick helt ok att beställa varor. Kom hyfsat fort och utan problem. Men att returnera varor till detta företag är ett helvete. Först och främst skriver de på danska så man fattar inte ett skit utan Translate. Sedan fick jag skicka 4-5 mejl för att äntligen få veta att man måste betala returen själv och gå in och beställa den på deras hemsida. Vilket företag har inte gratis retur på varorna. Trodde det existerade 14 dagar ångerrätt i detta samhälle. Helt katastrofalt dåliga.
Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)
3.7
(11)
229 kr
ett år sedan
Bästa Star Wars spelet sedan KOTOR 1/2. Underbar grafik, challenging gameplay som t.om en Dark Souls noob som jag kan klura ut och bemästra och slutligen älska. Och en charming cast med karaktärer som man gillar. Underbart spel som borde ligga under många julgranar år 2019.
Red Dead Redemption 2 (PS4)
4.4
(60)
279 kr
ett år sedan
Ett mästerverk! Aldrig skrattat eller gråtit över ett spel så mycket som jag gjort med det här. Helt underbart fantastiskt och Online delen börjar ta form nu och bli ganska roligt med olika roller.
God of War (PS4)
4.8
(47)
100 kr
ett år sedan
Ett utav de bästa spelen jag spelat
Fallout 76 (PS4)
1.6
(10)
99 kr
2 år sedan
Undvik! Sönderbuggat Bethesdaspel som fortfarande använder samma spelmotor som Morrowind som kom ut för snart 20 år sedan. Finns inget djup i spelet, ingen story, inga NPC:s och är helt enkelt inte ens värt över 100kr.
Apple iPhone SE 64GB
4.1
(20)
1 875 kr
5 år sedan*
Den bästa 4-tums mobilen på marknaden. Apple har tagit allt det bästa från iPhone 6s och satt det i en iPhone 5s. Bättre batteri, bättre kamera i 4k samt mycket snabbare med hjälp av A9-chipet! Den får även ett extra + för att vara så billig för prestandan och för att vara en iPhone.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1