Prisjakt

TheGun

Medlem sen 2005-12-06
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
T
TheGun
7 omdömen
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Fick barnens julklappar, 2 Led-TV's, enligt utsatt datum utan problem, allt gick supersmidigt och bra! När frugan tog emot leveransen så upptäckte hon dock att en av TV-kartongerna hade en liten skada nertill på kartongen, men i all julstress så slogs de in som julklappar direkt och gömdes undan då barnen var hemma när leveransen kom. Vi upptäckte först i mellandagarna att TV'n med kartongskadan var trasig så jag kontaktade dem via mail på kvällen och fick ett ärende upprättat tidigt dagen efter gällande detta. Jag anmälde skadan den 27 December, och idag den 5 januari så har de löst ärendet redan och dottern har en ny fungerande TV. Snacka om snabb service, och man får tänka på att det är direkt efter jul med helgdagar etc, OTROLIGT snabbt jobbat! Stort tack för hjälpen Kristian P. på ComputerSalg!

Beautyous.se
Dålig
(11)
T
TheGun
7 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bestämde mig för att handla en riktig trimmer då jag är less på att städigt köpa nya maskiner hela tiden, så valet blev till slut en Moser Li Pro Mini. Jag hade en massa frågor och funderingar innan köp så jag har mailbombat dem och de har svarat inom en timme, fantastisk service. Ett par timmar efter beställningen så fick jag ett mail om att den var på väg, snabbt. Bra priser och bra service, jag kommer absolut vända mig till dem vid nästa köp som är en klippmaskin.

Mister Spex
Utmärkt
(500+)
T
TheGun
7 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Fick ett par solbrillor i julklapp, tyvärr var de i fel storlek, mailade och frågade hur jag skulle gå tillväga för att byta och fick snabbt svar. Skickade tillbaka brillorna och hade efter ett par dagar de nya i rätt storlek på näsan. Snabb och trevlig service via mail, snabb leverans, fantastiska priser.

Hages
Utmärkt
(100)
T
TheGun
7 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Beställde en TV efter mycket trevligt bemötande på telefon samt snabba svar via mail. Hoppades på snabb leverans, men tyvärr hade posten redan hämtat dagens ordrar, detta löste Hages genom att åka iväg med min TV direkt till terminalen så att den skulle komma iväg med dagens post, kanonservice! Rekommenderar verkligen Hages, mycket trevlig personal med fantastisk service och bra priser!

SSI SI-1359RUS3
Full Star 1
4.1
(19)
T
TheGun
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Funkar väldigt bra, fick slut på plats i min QNAP-Nas och ville ha något bra och enkelt sätt att utöka lagringen av film och musik. Kör den i Clear Raid då jag inte bryr mig om film etc skulle försvinna, bara att lägga in igen om något skulle hända. Den är förinställd på Clear Raid på när du packar upp den kommer, alla knappar neråt. Upptäckte dock att grafiken i instruktionsboken och grafiken på baksidan av kabbinettet inte stämmer överens, det är vitt på kabbinettet och svart i instruktionsboken. Clear Raid har fördelen att när du börjar få slut på plats så är det bara att trycka in en ny HD och formatera den till önskat format, sen är det bara att börja fylla den med nyttig data. Den får 9 av 10 då de inte har någon programvara som gör att jag kan ställa in ett schema för hårddiskarnas aktivitet till Mac - OS X. Någon som känner till något program eller hur jag gör för att ställa in ett schema för Hårddiskarna. Vet att det finns ett program som heter Century Raid Manager, men det är en EXE-fil vilket inte funkar till Mac, så jag undrar om någon vet hur man löser det på Mac?

CareOfCarl
Bra
(500+)
T
TheGun
7 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

- Enkel och överskådlig hemsida - Mått på all produkter - Fri frakt oavsett belopp - Betala mot faktura utan kostnad - Supersnabb kundservice via mail - Enkel och överskådlig "dina sidor" Hoppas de tar in lite fler märken som Fred Perry, Brixton, Acne, Londsdale, Dickies mfl. Kommer definitivt handla där igen!