Prisjakt

mili0993

Medlem sen 2014-03-11
15
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Proffsmagasinet
Bra
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan*
Otroligt smidigt att beställa. Relevanta tillbehör dök upp när jag gjorde min beställning. Vi får se om leveransen funkar lika bra.
*Redigerades 2 månader sedan
Takbox.se
Utmärkt
(9)
Utmärkt
8 månader sedan*
Bra hemsida och ärligt lagersaldo. Uppgav prel leverans en vecka senare än takboxen faktiskt levererades! Rolig kundtjänstsida😀 se följande exempel från deras FAQ: Fråga: Jag har fått med fel gummilist till min Thule WingBar, helt fel profil! Grrrrrr! Svar: Du har fått med rätt gummilist. Thule brukar vara ruggigt duktiga på skicka med monteringsanvisningar men just i detta fall så har de slarvat. Du behöver dela på den och trycka ner 2 st lister. Se bilden nedan.
*Redigerades 8 månader sedan
Apple iPhone 11 Pro Max 64GB
Full Star 1
3.9
(11)
8 390 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Som alltid blir man nöjd av apples produkter. Rapp som sjutton trots avsaknad av 120 hz skärm. Otroligt bra kamera. Ljusstark och bra skärm. Uppdatering 6 januari. Har ännu inte börjat snegla på 12 PRO max. Ett bra betyg för en lur när man inte längtar efter att uppdatera. Kanske nästa år om promotion kommer meningen innan dess.
*Redigerades 8 månader sedan
Miele MilkPerfection CM 6360
Full Star 1
3.8
(1)
11 834 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan
Har tidigare bara haft vanliga kaffebryggare (mocccamaster). Första intrycket är väldigt positivt. Alla i familjen använder den. Barnen använder hett vatten samt skummad mjölk för att göra varm choklad. Vi vuxna göra olika kaffedrycker. Kaffet smakar bra och håller en hög temperatur. Music att rengöra och använda.
Arlo Pro 3 VMS4240P (2st)
Full Star 1
2.5
(7)
3 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Haft dem sedan juni 2020. Funkar kalasbra. Spelar in hela förloppet om någon rör sig i närheten av kameran. Har aldrig tappat kontakten mellan kamerorna och centralenheten. Helt ok upplösning. Det som drar ned betyget är främst två sker. För det första tar det en stund från notifiering att kameran spelar tills du kan titta på det inspelade. Irriterande om man är bortrest och man får en notis om att en person är vid entrén men det tar en minut innan man kan se filmen. Den andra missen är de smarta funktionerna. Den är inte helt 100%ig på att avgöra om det är en person, djur eller ett paket som lämnas. Men men på det hela taget gör den vad den ska. Glömde skriva att batteritiden är bra. En laddning på ett halvår.
*Redigerades 9 månader sedan
Netgear Orbi RBK852 Kit (2-pack)
Full Star 1
3.9
(4)
8 023 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
En veckas användning: Otroligt stabila som ger bra fart och täckning. Jag har använt flera olika routrar ochmesh routrar innan. Asus zenwifi som strulade hela tiden. Tp link som var stabila men gav endast halva hastigheten jämfört med vad mitt fiber ska ge. Orbis prestanda verkar motsvara prislappen! Uppdatering 25 nov. Fortfarande makalöst stabilt. Inte behövt starta om någon gång. Ovan känsla måste jag säga:)
*Redigerades 10 månader sedan
Sportspec
Dålig
(8)
Usel
10 månader sedan
På prisjakt listas ett par hestra handskar för drygt 750. När man får till butiken kostar handskarna 1200.
Asus ZenWiFi AX XT8 (2-pack)
Full Star 1
3.8
(39)
3 035 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Använt i ett dygn. Täcker hela mitt enplanshus på 200 kvm. 250 mb lina in i huset och jag får 250 ut i alla rum. Snygga enheter och lätta att placera ut. Motsvarar mina förväntningar än så länge. Uppdatering 3 juli. Vid några tillfällen har noden fått dålig anslutning till huvudenheten. Detta trots att den står i samma rum på ca 8m avstånd. Omstart har fixat problemet. Nu har jag haft en kabel mellan enheterna sedan en vecka tillbaka och då har problemet inte inträffat mer. Även lite irriterande att smartconnect fungerar så dåligt. Routrarna envisas med att lägga alla anslutna enheter på 2,4 ghz bandet. Har tröttnat på smartconnect och har istället tre separata nätverk. Uppdatering november Småstrulet har fortsatt. Nödvändigt att starta om var och varannan dag pga konstiga fel. Ibland slutar 5ghz backhaul att fungera. När jag har trådar backhaul kan det sluta fungera och istället kopplar enheterna upp sig mot varandra via 2,4 ghz. För det mesta löser en omstart eller återställning problemet. Men vem orkar och vill strula med omstarter titt som tätt. När de funkar är de dock väldigt bra täckningsmässigt och hastighetsmässigt.
*Redigerades ett år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Köpte en leksak (nerf gevär) 18.45 en måndag. 19.40 är försändelsen på väg med PostNord. Beräknad leverans tisdag. Helt makalös snabb leverans.
TP-Link Deco P7 Whole-Home WiFi Router (3-pack)
Full Star 1
4.2
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Väldigt enkel att installera och administrera. Bra täckning i mitt enplanshus om 200 kvm. Dålig hastighet och endast ett sammanslaget 2,4/5ghz nät drar ned betyget. Av min 250 mb Lina in i huset når jag inte högre hastighet än mellan 150-200 på den andra och tredje enheten. På min nya asus zenwifi xt8 får jag 250 mb i hela huset.
Sida 1