Kategorier
Prisjakt

roki

Medlem sen 2005-11-18
18
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan*
Har varit kund hos dem sen dag ett, har Blacknivå och handlat för över 500Tsek. Signum för Webhallen har varit bra support med bra kompetens i butikerna, inte alltid billigast. Nu har supporten fallerat, de krånglar med återköp och nekar till fel som de själva är skyldiga till. Inte en enda gång under alla dessa år som jag handlat har jag klagat men nu får det ... vara nog. Det var under ASUS cash back kampanjen i September som jag letade efter en dator och jag utgick från dem som hade länken till kampanjen på sin produktsida (alla hade inte det) och hittade en ASUS som jag sen beställde, Jag betalade och hämtade ut den och skulle sen registrera varan på ASUS hemsida och kunde då konstatera att CPU-modellen på min nyinköpta bärbara inte fanns med i kampanjen. Kan tillägga att jag var tvungen att vänta 30 dagar för att kunna registrera mig för kampanjen då kravet från ASUS var att vänta så länge innan man gjorde anspråk på de 1000kr som skulle betalas tillbaka. Gissar att det var så för att man inte ska få pengar tillbaka för att sen lämna tillbaka varan i ett återköp Kontaktade Webhallen och förklarade problemet och fick till svar att de inte kunde göra något då de inte ansåg att länken på deras sida var något de kunde ha kontroll på. De erkände att länken inte borde ha varit där och att de kunde förstå att det var missvisande men att det inte var deras fel?? Jag blev chockad där och efter ett tag fick jag prata med en chef som erbjöd 500Kr för att jag varit en så god kund och att jag skulle vara glad för att de varit så givmilda??? Jag accepterade självklart inte denna kompensation då jag anser att felet knappast kan vara mitt och att de måste stå för detta fel. De har lagt in en länk till en kampanj på en produkts hemsida som underförstått talar om för kunden att varan är med i kampanjen. Men det var tydligen mitt fel. Nu är det locket på hos Webhallen och de svarar inte på mina mail. Webhallen, vad har hänt? Oavsett vilken typ av kund det handlar om så kan man inte göra på detta sätt.
*Redigerades 3 år sedan
Oh, Vilket Party - Special Edition
4.1
(36)
199 kr
14 år sedan*
Full pott!! En helt underbart rolig film. Såg den 8 gånger på bio :)
*Redigerades 14 år sedan
Blade Runner - Director's Cut (UK)
4.1
(98)
257 kr
14 år sedan*
En ûber film!
*Redigerades 14 år sedan
Purple Rain
3.2
(14)
129 kr
14 år sedan*
En mycket bra film där Prince gör sin bästa roll någonsin.
*Redigerades 14 år sedan
The Towering Inferno
4
(3)
59 kr
14 år sedan*
En av de bättre katastroffilmerna någonsin, även i dagens mått mätt.
*Redigerades 14 år sedan
Dödskallegänget
4.2
(62)
79 kr
14 år sedan*
Dödskallegänget eller Goonies som jag hellre föredrar att kalla den är ytterligare en Spielberg produktion som har allt. Otroliga skådespelarinsatser!
*Redigerades 14 år sedan
"10"
3.2
(5)
14 år sedan*
Tror jag var 15 år när denna film kom på de svenska biograferna och jag såg den 9 gånger på bio :) Min favorit Dudley Moore och för den tiden skitläcker Bo Derek gjorde att filmen var otroligt trivsam att titta på.
*Redigerades 14 år sedan
The Good, the Bad, the Ugly (UK)
4.5
(24)
14 år sedan*
Spagettiwestern när den är som bäst!
*Redigerades 14 år sedan
The Outsiders
3.1
(6)
69 kr
14 år sedan*
*Redigerades 14 år sedan
The Warriors
3.8
(47)
164 kr
14 år sedan*
*Redigerades 14 år sedan
Sida 1