Prisjakt

Klubba

Medlem sen 2014-01-16
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
K
Klubba
3 omdömen
Utmärktett år sedan

Deras fysiska butiker har blivit tråkigare med åren men webbutiken fungerar skitbra, saker packas och skickas snabbt utan strul. Även fria returer som fungerar smärtfritt.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
K
Klubba
3 omdömen
Uselett år sedan

Sveriges absolut sämsta butikskedja. Har hört att det tydligen finns vissa OK butiker i stockholm men ser inte ut så i övriga landet, och webbutiken är disfunktionell med obefintlig kundtjänst. Har nu väntat i 3 veckor på att de ska skicka en vara som finns i lager och spenderat timmar i telefonkö, och när man väl lyckas få någon kontakt så påstår de att de ska göra klart en internutredning om varför min artikel inte blivit skickad, och kan inte skicka en ny innan de utrett. Har idag väntat i 3 veckoor på dagen. Sämsta butiken i Sverige vid minsta strul (och de verkar strula ovanligt ofta). Fungerar smärtfritt 70% av fallen, men bedrövlig de resterande 30.

Torsbo Handels
K
Klubba
3 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Mycket populär butik som det ofta är kö till redan vid öppningstid, trots detta får man otroligt bra service i butiken. Har hört att online-kunder ibland ges lägre prioritet, vilket är förståbart. Men i butiken får man klanderfri service även när det är packat med folk, kanon!