Prisjakt

U-Nas

Medlem sen 2005-10-27
34
Bidrag
36
Hjälpsamröster
m.nu
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Mailade en rad olika (och dumma) frågor till butiken innan köp. De svarade innan jag hade hunnit lägga ifrån mig telefonen nästan. Utförliga, personliga svar var det till och med. Klockrent! Bestämde mig för att lägga en beställning och lika snabbt som de svarat på mitt mail då hade de lagt prylarna på lådan. Dagen efter hade jag dem i näven. Jag kommer LÄTT att beställa fler gånger ifrån dem, inget snack om saken. 10 av 10 stjärnor!
*Redigerades 5 år sedan
Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth Audio Devices
Full Star 1
4.3
(55)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Denna manick står ca 4 meter ifrån min dator och ändå så fungerar den dåligt. * Man sätter den i sökläge och datorn och mobilen hittar den. Man väljer att para ihop dem, men sedan händer inget. Den slutar söka efter några minuter och man får börja om. * Om jag parat ihop den med datorn och sedan vill spela lite från mobilen, så gör jag det. Busenkelt! Nästa gång jag vill spela från datorn så är det ett jäkla jobb. Först att hitta den över huvud taget, och lyckas man med det så ska de paras ihop. * Spelade just musik från datorn och plötsligt så börjar ljudet hacka. Fortfarande 4 meter fri sikt mellan manickerna. Sedan slutade musiken helt och sedan dess så hittas den inte alls i etern när jag söker via datorn eller mobilen. = Köp den INTE. Jag ångrar att jag inte lade pengarna på en sladd istället, för detta är rena skräpet.
*Redigerades 7 år sedan
Popcorn Hour A-110
Full Star 1
4.1
(98)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
11 år sedan*
Har haft denna nu i ca två år. Fungerar klockrent! Hängde sig nu precis under en film, men det visar sig vara filen det är fel på och inte PCH. Jag kan rekommendera er att skaffa något som heter YAMJ (Yet Another Movie Jukebox) med skinnet Aeon. Det är sjukt snyggt! http://www.refleksmedia.no/blog/wp-content/uploads/2009/09/YAMJ.jpg
*Redigerades 11 år sedan
Apple AirPort Express 802.11n
Full Star 1
4.3
(86)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Under all kritik. Har haft manicken nu i två år och dras med anslutningssvårigheter och låtar avbryts, hackar eller vill inte alls spela. Det har blivit bättre nu när jag skaffade Windows7, och jag kan tänka mig att Windows ligger bakom problematiken - MEN det är Apple som ska se till att fixa problemet. Och det har de inte gjort. Funderar du på att skaffa denna apparat och använder dig av en PC idag så låt bli. Det finns få saker som är så störigt som när musiken avbryts helt oväntat.
*Redigerades 12 år sedan
HTC Desire
Full Star 1
4.3
(346)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
12 år sedan*
Kan inte ge annat än 10/10. Har ägt den i ett helt dygn nu och hunnit leka en hel del. Det första jag tänkte på idag var att skärmen syns lite dåligt i starkt solljus, sämre än min W995. Det ordnade sig dock med en widget som man enkelt kan öka skärm-ljuset med ett enda klick, då ser man klockrent igen. Som någon säger här om skandinaviskt tangentbord som inte fungerar - det gör det visst. Lite krångel att installera det kanske om man är helt ny med Sense, men jag fick kläm på det på 5 minuter. Telefonen är en dröm, och visst - batteritiden är sämre än på en "vanlig" mobiltelefon. Dock så har en vanlig mobiltelefon inte en högupplöst 3,7" skärm och en massa funktioner heller, så det har ju sin förklaring. Jag siktar iaf på att behöva ladda den varje natt, så det får du nog också räkna med. TIO av TIO!
*Redigerades 12 år sedan
Discshop
Bra
(500+)
Utmärkt
12 år sedan*
Jag beställde senare än den deadline som gällde för att man skulle få hem grejorna innan jul. Jag är alltid ute för sent med sådan, men detta är nog första gången jag inte blir straffad för det! Trots min mañana-inställning så kom de hem i brevlådan dagen efter (!) jag hade lagt beställningen. Helt sjukt suveränt, julen är räddad! Kommer definitivt att återkomma till dem!
*Redigerades 12 år sedan
Sony Ericsson W995
Full Star 1
3.9
(65)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
12 år sedan*
Har tidigare haft W880 vilken var den absolut bästa mobilen jag haft, och då har jag gått igenom en hel del mobiler genom åren. Senast en HTC Diamond som kan slänga sig i väggen jämfört med W995. Allt är perfekt på denna telefonen. Den är precis som min gamla W880, men med slajd-lucka, GPS och bra kamera. Jag är sjukt nöjd, och jag kommer att ha denna telefonen riktigt länge. En klar tia!
*Redigerades 12 år sedan
Sida 2