Prisjakt

Mr keys

Medlem sen 2013-11-23
7
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Siemens EQ.6 Plus S100
Full Star 1
3.8
(9)
7 419 kr
M
Mr keys
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Riktigt gott kaffe. Har även en Delonghi Magnifica Evo, som också är jättebra. Men i jämförelse tycker jag kaffet i denna blir mkt godare och fylligare. Att man sedan inte behöver skumma mjölken manuellt (som man måste på Delonghi’n) till tex en cappuccino, den sköter det automatiskt, är väldigt smidigt. Jag upplever Siemens som snäppet tystare. Vad gäller droppbrickan är den i stort sett lika stor som Delonghi, märker ingen skillnad. Det man skall göra är helt enkelt att ha en liten kanna eller ett glas ståendes som tar alla droppar osv. Denna tömmer man regelbundet. Jag tror vi tömmer droppbrickan och kaffesump var annan eller var tredje dag. Locket till behållaren för kaffebönorna har en gummilist, (till skillnad från Delonghi’n) vilket gör att behållaren är betydligt tätare så att bönorna håller sin arom bättre.

Apple EarPods with Lightning Connector In-ear
Full Star 1
2.8
(11)
193 kr
M
Mr keys
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Håller med en tidigare talare. De billigaste är inte original, även om butiken hävdar det. Borde inte vara med i samma lista på prisjakt. De billiga börjar surra och bråka när man pratar i telefon och börjar glappa väldigt fort. håll er till de som ligger runt apples riktpris, i nuläget 350kr. Bara ett tips som inte vill gå i samma fälla som jag gjort. De riktiga är helt ok enligt mig. inget speciellt, men fyller sitt syfte.

FotoKungen
Bra
(302)
M
Mr keys
7 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Mkt bra personal. Man blir vänligt bemött och får all hjälp man behöver. Gillar dom skarpt.

DLX Music
Utmärkt
(54)
M
Mr keys
7 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Har blivit bra bemött av dom, och valt dom i första hand varje gång vi handlat utrustning. Väljer dom framför 4sound alla dagar i veckan.

Rajala Pro Shop
Utmärkt
(391)
M
Mr keys
7 omdömen
DåligRedigerades 8 år sedan

Dålig kundservice. Personal ger olika besked beroende på om du pratar med butikspersonal. chattar med supporten eller har mailkontakt, och dom bollar problemen mellan varandra så att du som kund står maktlös.

Beats by Dr. Dre PowerBeats2 Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(35)
M
Mr keys
7 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Gav dessa en bra recension tidigare, men efter fem månader slutade kontrollen fungera, så jag kunde inte "höja/sänka/stopppa/sätta på" musiken. Det gick heller ej att svara i telefon med dom. Nu har dessutom laddningen slutat fungera, så när batteriet dog för sista gången var dom helt döda, och går ej att ladda mera. Med andra ord suger dessa lurar. Har läst om väldigt många andra som har samma problem med dom, så min rekommendation idag är att KÖP EJ DESSA LURAR! Har du ett fungerande par, som håller mer än ett år, så har du tur.

Audeze LCD-2 Over-ear
Full Star 1
4.9
(8)
12 990 kr
M
Mr keys
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Dyra, men trots det prisvärda. Kör med fördel tillsammans med Violectric V200 förstärkare så har du en vinnare.(speciellt om du har en bra DA-omvandlare). Ljudbildsmässigt finns inget att klaga på. Bra, fast och framförallt detaljerad bas. Inte luddig och odefinierad som den ofta blir i lurar. Hela ljudbilden är otroligt detaljerad, även vid väldigt höga volymer. Det är dock en hörlur man har hemma, inte något man knallar runt på stan med. Tilläggas bör också att läckaget är överhängande. Sitt i ett rum med stängd dörr för att inte störa övriga familjemedlemmar om du lyssnar högt. Lyssnar själv mkt på all musik, klassiskt, rock, hiphop, RnB, pop, country......allt låter lysande i dessa! Enda nackdelen är väl att dom är så detaljerade att man hör alla brister i ljudkällan. Dåliga mp3or, dåligt inspelat/mixat material kan bli störande.