Mr keys

Medlem sen 2013-11-23
6
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Apple EarPods with Lightning Connector
2.6
(11)
198 kr
2 år sedan
Håller med en tidigare talare. De billigaste är inte original, även om butiken hävdar det. Borde inte vara med i samma lista på prisjakt. De billiga börjar surra och bråka när man pratar i telefon och börjar glappa väldigt fort. håll er till de som ligger runt apples riktpris, i nuläget 350kr. Bara ett tips som inte vill gå i samma fälla som jag gjort. De riktiga är helt ok enligt mig. inget speciellt, men fyller sitt syfte.
Beats by Dr. Dre PowerBeats2 Wireless
3.1
(36)
6 år sedan
*Redigerades 5 år sedan
Gav dessa en bra recension tidigare, men efter fem månader slutade kontrollen fungera, så jag kunde inte "höja/sänka/stopppa/sätta på" musiken. Det gick heller ej att svara i telefon med dom. Nu har dessutom laddningen slutat fungera, så när batteriet dog för sista gången var dom helt döda, och går ej att ladda mera. Med andra ord suger dessa lurar. Har läst om väldigt många andra som har samma problem med dom, så min rekommendation idag är att KÖP EJ DESSA LURAR! Har du ett fungerande par, som håller mer än ett år, så har du tur.
Audeze LCD-2
4.4
(8)
12 990 kr
6 år sedan
Dyra, men trots det prisvärda. Kör med fördel tillsammans med Violectric V200 förstärkare så har du en vinnare.(speciellt om du har en bra DA-omvandlare). Ljudbildsmässigt finns inget att klaga på. Bra, fast och framförallt detaljerad bas. Inte luddig och odefinierad som den ofta blir i lurar. Hela ljudbilden är otroligt detaljerad, även vid väldigt höga volymer. Det är dock en hörlur man har hemma, inte något man knallar runt på stan med. Tilläggas bör också att läckaget är överhängande. Sitt i ett rum med stängd dörr för att inte störa övriga familjemedlemmar om du lyssnar högt. Lyssnar själv mkt på all musik, klassiskt, rock, hiphop, RnB, pop, country......allt låter lysande i dessa! Enda nackdelen är väl att dom är så detaljerade att man hör alla brister i ljudkällan. Dåliga mp3or, dåligt inspelat/mixat material kan bli störande.