Prisjakt

Apple iPhone X 3GB RAM 64GB

Apple iPhone X 3GB RAM 64GB

Operativsystem: Apple iOS 14, Skärmstorlek: 5.8 tum, Lanseringsår: 2017
Jämför

Apple iPhone X 3GB RAM 64GB

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.9
(92)

Produktinformation

Apple iPhone X har en 5.8-tums OLED-skärm som går från kant till kant på telefonen. Telefonen har stöd för trådlös laddning, använder nya generationens Apple A11-processor och kan spela in video i 4K/60fps. Skärmen har upplösningen 2 436 x 1 125 pixlar, stöd för HDR10/Dolby Vision samt ett kontrastförhållande på 1 000 000:1.

Med iPhone X introducerade Apple sin första OLED-bestyckade mobiltelefon. En vädertålig flaggskeppsmodell från 2017 som släpptes samtidigt med iPhone 8 och 8 Plus. Den här modellen har Face ID, lång batteritid, tre kameror och stöd för iOS 15. Ett prisvärt val även med några år på marknaden.

 • Lagringsutrymmet

  64 GB ingår med den här varianten av iPhone X. Behöver du mer utrymme finns en lite dyrare variant med 256 GB istället.

 • Vattentålig design

  Den här mobiltelefonen är vattentåligt och möter kraven för IP67.

 • Trådlös laddning

  iPhone X har stöd för trådlösa laddare som använder Qi-standarden. Däremot stöds inte MagSafe-tillbehören. Endast iPhone 12-serien och nyare har stöd för MagSafe.

 • 4G-stöd

  iPhone X har stöd för 4G-nätet med LTE Advanced och VoLTE. Däremot stöds inte 5G-nätet vilket bara iPhone SE 5G samt iPhone 12-serien och nyare klarar.

 • Face ID

  Med Face ID på mobiltelefonens framsida loggar du in säkert i mobiltelefonen, dina appar och godkänner betalningar med exempelvis Swish. Face ID används i alla nyare Apple-mobiler förutom iPhone SE-serien som bara har Touch ID.

 • Videoinspelning

  Den högsta upplösningen när du spelar in videor är 4K med 60 bilder per sekund. Det finns även ett höghastighetsläge (slow-motion) med 120 eller 240 bilder per sekund, men då minskar upplösningen till 1080p.

 • Kamerorna

  Den högsta upplösningen när du fotograferar är 12 megapixel. Med iPhone X har du totalt tre kameror att välja mellan; selfiekameran på framsidan, en porträttkamera samt en vidvinkelkamera på baksidan.

 • Batteritiden

  Upp till 60 timmars kontinuerligt musik- eller podcastlyssnande eller 15 timmars lokal videouppspelning enligt Apple. Tänk på att tiderna gäller för optimala förhållanden.

Vanliga frågor

Apple släppte iPhone X i november 2017 tillsammans med syskonmodellerna iPhone 8 och iPhone 8 Plus.
Nej, Apple har inte längre den här modellen i sitt sortiment. Apple slutade sälja iPhone X, iPhone 6S och första generationens iPhone SE i september 2018.
Apple erbjuder normalt upp till sex år med uppdateringar till iOS. Det betyder att iPhone X underhålls av Apple fram till åtminstone 2023 eller 2024. Det är minst ett år längre än iPhone 7, iPhone 6s och första generationens iPhone SE.
De officiella ersättarna till iPhone X är iPhone XS och XS Max som släpptes i september 2018. Samtidigt släpptes även iPhone XR som en billigare syskonmodell.
Varumärke
Operativsystem
Apple iOS 14
Skärmstorlek
5.8 tum
Lanseringsår
Internminne
64GB
4G (LTE)
Ja
Pekskärm (touchscreen)
Ja