Prisjakt

TheDint

Medlem sen 2013-05-30
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Loh Electronics
Utmärkt
(500+)
T
TheDint
5 omdömen
UtmärktRedigerades 5 månader sedan

Snabb leverans och smidig köpupplevelsen.

Aqara Smart Plug
Full Star 1
4
(3)
267 kr
T
TheDint
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Använder ett par stycken som smarta uttag och repeater till min Conbee II kopplad till Home Assistant med zigbee2mqtt. Jag använder flera dörrsensorer från aqara och har inte haft några som helst negativa upplevelser vad gäller funktion på dem eller Smart plug. Den förmedlar signaler bra och reagerar mycket snabbt på input från controllern. Jag uppskattar det lilla klicket som indikerar på switch. Jag upplever den som något tjock. Temperatursensorn i den känns inte som att den är avsedd för att läsa av rumstemperatur utan mer för att indikera på ev överbelastning.

Nohea
T
TheDint
5 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Beställde Gillette rakblad. En betalningstjänst jag inte var bekant med, men smidig. Mycket snabb frakt och precis vad jag beställde till ett mycket bra pris.

Sony WF-1000XM3 In-ear
Full Star 1
3.4
(72)
2 892 kr
T
TheDint
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Mycket bra ljud vid lyssning för att vara ett par inears. Mycket trevligt med möjligheten att välja hur mycket ljud som ska släppas igenom utifrån. + bra ljud - sådär bra passform, har svårt att få dem att sitta säkert - tar upp mycket ljud omkring vid samtal

gents
Utmärkt
(500+)
T
TheDint
5 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Beställde märkesrakblad till mycket bra pris på söndagkvällen och hade dem redan på tisdagen. Inget knussel på sidan vid vare sig beställning eller betalning. Jag fick till och med ett smakprov med i kartongen. Rekommenderas.