Prisjakt

whopp

Medlem sen 2005-08-28
19
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Stiga SP 426
Full Star 1
1
(1)
w
whopp
19 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Dålig byggkvalité, svårstartad, svår att hålla igång. Svår att justera. Fjärde gången jag skulle använda den, förvisso i 5 minusgrader, sprack hela sidokåpan i plast när jag drog i snörstarten. Nu fått höra att det är runt en månad att vänta på reservdelar. Förvisso under pandemi, men för Stihl och Husqvarna hade dom gediget med reservdelar i lager direkt hos verkstaden. Köp ett märke av kvalité om du vill slippa problem, luras inte av ett lågt pris som jag gjorde. Köpte den på "rea" för 2000.- men med huvudvärken man får är den inte ens värd en krona.

Siemens SN43HW88CS Vit
Full Star 1
5
(2)
7 990 kr
w
whopp
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Bra byggkvalité, fronten är i vit plåt, känns gedigen. Installerades utan problem. Fungerar som man förväntar sig att en diskmaskin ska göra. Program som ger ren disk på så kort som 1 timme. Åt det tystare hållet av dom diskmaskiner jag haft. Kort och gott helt nöjd, hoppas nu bara att den förblir hel i många år. Inköpt för 5000:- på ”rea” vilket snarare verkar vara ordinariepris på denna maskin. För 9000:/ finns det mer exklusiva modeller jag hade tittat mot istället.

Ratchet & Clank Rift Apart (PS5)
Full Star 1
4.9
(18)
639 kr
w
whopp
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Utan problem det bästa spelet på PS5 hittills. Något av det bästa jag spelat någonsin, och då har jag spelat tv-spel i 25 år. Har inga som helt problem med raytracing som någon tidigare skrivit om, måste vara lokal avvikelse på vissa basenheter.

Crescent Bambo 2019
Full Star 1
3
(2)
w
whopp
19 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Helt värdelös, svetsen som fäster den bakre axeln i ramen lossnade efter 1 dag.

Buildor.se
Dålig
(500+)
w
whopp
19 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Mottagit en produkt som blivit demolerad av transportfirman. Har nu gått 2 veckor sen jag skickade in ett Kundtjänstärende och har inte fått svar. Fakturan har dom däremot fått iväg. Totalt värdelöst. Uppdatering: 2 veckor har nu gått. Fortfarande inget svar. Däremot har företaget svarat mig här på Prisjakt. Det är ännu mer märkligt att dom har "mycket att göra med långa handläggningstider", men hinner med att sitta och försvara sig på Prisjakt? Bah.

LG UltraGear 34GN850 34" Ultrawide Gaming WQHD IPS
Full Star 1
4.8
(13)
16 209 kr
w
whopp
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Instämmer med allt Ivan skriver nedan. Jag är extremt känslig för "artefakter" i panelen som clouding och glow, men har på 4 dagar inte lyckats bli störd alls. Riktigt positivt. Däremot så är det tyvärr under all kritik kring hur dåligt med ingångar det är på denna skärm. - En DP, men två HDMI? - Endast två usb, knappt värt att hålla på med en "uplinkkabel" - Ingen USB-C, riktigt tråkigt - Hörlursuttag men ingen MIC, så kör man trådat headset är man torsk ändå Foten är verkligen stor, men jag har den ändå på en arm så var inget som var problematiskt i mitt fall. Även tröttsamt att "fuska" med extern nätadapter, ännu en pryttel som ska gömmas någonstans. Tyvärr så finns ju inte den ultimata skärmen (möjligtvis topp-modellerna som har legat runt 25kkr), så det verkar ju alltid vara något man får kompromissa med. I denna skärm var det för min del ingångarna, hade den haft 2x DP och en USB-c/thunderbolt samt haft ett något lägre pris (kring 10k) så hade jag gett skärmen 10/10.

Åviken Nobless Double 906
Full Star 1
3.2
(22)
719 kr
w
whopp
19 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Förstår inte alla positiva betyg. Först fick jag byta 3 exemplar då det var repor i teflonet i alla 3 från fabrik. Nu efter några månader har bägge plastbitarna som sitter över den röda/gröna lysdioden "flugit iväg" under användning, förmodligen pga deformation av värmen som blir i järnet. Våfflorna blir ju ändå ätbara så därav att den ändå får 3 stjärnor, men byggkvalitén är ju under all kritik för ett järn i denna prisklass. Ytterligare ett problem (som oftast med köksmaskiner) är att det finns mängder av "springor" överallt dit våffelsmet kan åka in och fastna. Förstår inte att det ska vara så svårt att konstruera något som är _enkelt_ att rengöra.

Neato Robotics Botvac D7 Connected
Full Star 1
3.3
(81)
w
whopp
19 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

UPPDATERING 2019-11: Roboten är nu inne på reparation/utbyte för 3:e gången! Trasigt kretskort, stora borsten slutade snurra, lilla borsten har nu slutat fungera. Ha då i åtanke att den blivit utbytt 2ggr redan, så 3 trasiga exemplar på 1,5 år. Kvaliteten verkar alltså rätt dålig. Hade stora problem med att ansluta roboten till WI-FI, och att den sedan fryste och behövde startas om. Supporten via Mail höll på att skicka värdelösa ”saker att testa”. Efter ungefär 1 månad gick dom med på att byta ut enheten, vilket tog ytterligare en månad. Utbytesenheten fungerade perfekt direkt, så det var två månader av slösad tid för att dom inte själva kunde förstå att det var en trasig enhet dom sålt, under all kritik. Kompensationen för att man lagt 2 månader med en trasig enhet och timmar, om inte dagar, av ”felsökning” var precis 0. Den fungerande roboten: - funktionen att den ska lära sig hemmet, skapa en karta, och sedan ”städa smart” fungerar inte så bra. Den ”besöker” delar/rum av lägenheten flera gånger, vilket verkar idiotiskt. Varför kör den inte klart ett helt rum när den ändå tagit sig dit? - behållaren för skräp är så litet att det behöver tömmas efter varje körning. - även den roterande borsten är under all kritik. Dom promotar själva ”husdjur” på sin hemsida, men det lindas i så mycket hår från vår katt i den stora roterande borsten att den måste tas loss och rengöras varje gång! Idiotisk konstruktion. - har man hinder som är preciiiis i samma höjd som roboten, så verkar inte den runda lasern ovanpå märka detta. Vi har en fåtölj där roboten tar sig in med ett par millimeters minusmarignal och ”kilar fast” sig själv. Både idiotiskt eftersom den stannar, samt risk för att den går sönder. Oklart hur dom har missat att testa av detta. Det största problemet i min mening är alltså att man, givet att man har husdjur, måste rengöra hela roboten mellan varje körning. Är även skeptisk till konstruktionen i helhet, oklart hur många år den kommer hålla. Givet att den lanserades för 9000 sek kan inte betyget bli annat än dåligt. Runt 4000:- hade det varit ett bra köp.

Nanoleaf Aurora Rhythm (9L)
Full Star 1
2.6
(7)
w
whopp
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Väldigt kluven. Cool produkt som fungerar bra. Dock två saker som drar ned betyget rejält: 1) plattorna klistras fast på väggen 1 och 1 med dubbelhäftande tejp. Att ändra design eller flytta på dom är därför, krångligt minst sagt, hade gärna sett ett val där plattorna ”knäpps” ihop och hängs upp på en skruv istället 2) varje individuell platta är någon typ av plastskikt som lyses upp med hjälp av leds antar jag. Detta ger tyvärr ett ojämnt ljusflöde. Tänk typ ”edge-bleeding” på lcd-tv så vet ni vad jag menar. Detta förstör känslan över denna produkt så pass mycket att jag fimpar 5 stjärnor.

STIHL FSE 71
Full Star 1
3
(1)
w
whopp
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Redan efter 1 dags användning förstår jag varför ”rotorhuvudet” säljs som reservdel. Det är helt och hållet i plast och tar otroligt med stryk väldigt fort. Att denna del inte är i metall är under all kritik.