Prisjakt

Bathory

Medlem sen 2005-08-23
10
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Sängvaruhuset Elgen
Bra
(7)
B
Bathory
10 omdömen
Usel2 år sedan

Extremt slö leverans.

Livekort.se
Bra
(500+)
B
Bathory
10 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Ultrasnabb leverans av köp

Tretti
Bra
(500+)
B
Bathory
10 omdömen
Usel5 år sedan

Sjukt missnöjd med transportören BRING. Otrevlig, ohjälpsam och dryg. Förstår inte hutr man som företag vill att dessa chaufförer/Bring ska representera sitt företag hos slutkund. Kommer aldrig använda BRING med hemleverans, eller Tretti.se. Sen lurar Tretti och sitt systerbolag Whiteaway att höja priset på en sajt för att sen sätta en stor "rabatt" på den andra, typ -25%. Kollar man prishistorik ser man att lägstapriset är normalpriset. Lurendrejeri med rabatter på alla kampanjer dom har. HANDLA EJ PÅ TRETTI!

Panasonic DP-UB820
Full Star 1
4.2
(13)
5 490 kr
B
Bathory
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Fantastisk (inställbar) UHD och uppskalning av gamla Blu-Ray filmer.

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
B
Bathory
10 omdömen
Bra6 år sedan

Kunnig personal och bra garantier

Marantz SR8012
Full Star 1
5
(7)
B
Bathory
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Fantastiskt ljud, både i Dolby atmos filmer & för vinylsamlingen. Använder med B&W 683 surround system och klipsch 12" sub

AKG K495 NC On-ear
Full Star 1
3.1
(14)
B
Bathory
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Väldigt bra ljud, MEN komforten kunde vara bättre. Lite svettigt med skinn. Brusreduceringen är helt suverän och tar bort det mesta av de monotona ljuden i tunnelbanan. Nu till problemet - Båda (!) hörselkåporna gick AV från huvudbygeln samtidigt utan att jag gjorde något hårdhänt. Tog av mig dom bara i minus -6 grader. Med 3 månader gamla lurar så gick jag till Elgiganten med en reklamation, som tyvärr betedde sig som idioter och sa att detta var självförvållat. Så fan heller sa jag och dessa skickades in till AKG/Harman service. Även fast puckot på Elgiganten skrev massa konstiga förklaringar på servicelappen så fick jag ett par helt nya i retur av AKG. Känns inte helt ok för 3000:- att de går av så lätt. När man såg hur lite fäste det är där dom bröts så kan jag förstå att dessa går sönder extremt lätt. Dom behöver ny konstruktion, för de kommer gå sönder igen.

Electrolux Z9124
Full Star 1
4.1
(60)
B
Bathory
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Otrolig luftrenare. Trodde inte på att detta skulle fungera, men när jag nu kört ett par veckor ser jag hur skitig luften är hemma. Kolfiltret är helt grått fast det är "rent" hemma. Vidrigt att se hur den är som en damm magnet. Kör denna parallellt med luftfuktare, vilket är att rekommendera. Luften är så fräsch nu hemma. Detta borde alla ha, särskilt med barn och allergiker.