Kategorier
Prisjakt

oioi-oi

Medlem sen 2013-05-03
7
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Garmin Forerunner 735XT
3.7
(10)
3 900 kr
2 dagar sedan
Har haft den ca 8 månader nu, riktigt bra. GPSen är snabb och loggar löpturer helt korrekt även om det är lite träd. Batteriet räcker länge! Typ en vecka. Laddar riktigt snabbt också. Köpte för ca 2000kr. Enda som är en liten besvikelse är väl att bilderna av skörmen inte riktigt stämmer med verkligheten, mycket svagare konstrast men vill också poängtera att det inte är några problem att lösa siffror etc.
HyperX Cloud Alpha
3.8
(19)
599 kr
ett år sedan
Jag gick från ett par Logitech G930 jag haft i evigheter och är riktigt nöjd med dessa. Sitter otroligt skönt och tätt mot huvudet, är man varm av sig kanske det kan bli lite svettigt. Lång sladd får man med också. Volymkontrollen på sladden kunde gjorts bättre dock, den är liten och svår att veta om man höjer eller sänker, man hör ju men lite irriterande ändå. Dock är ljudet otroligt snedbalanserat för spel enligt min åsikt. Tokmycket bas och burkigt. Men det kan vara jag som är van vid logitechs ljud. Men det var ganska enkelt fixat med APO Equalizer så nu låter de exakt som jag vill. Läser att en del har problem med micken och det hade jag också, men när jag kollade i win10 settings så stod input volymen på 50% som default. Höjde upp till 100% och la på liiite boost så blev det perfekt. Kan ju vara Logitechs drivisar som gjort så?
NZXT AER F120 PWM 120mm
2.2
(2)
176 kr
2 år sedan
Dessa sitter i NZXT H500 jag köpte och de låter _väldigt_ högt. Slängde ut skiten så fort det bara gick.
Samsung HW-MS660/MS661
3.7
(18)
2 år sedan*
Bra ljud men tyvärr har den svåra problem med att connecta, även med sladd. Tar ibland upp till 30 sekunder innan fjärrkontrollen kan styra soundbaren, vilken kanske inte låter som ett problem. Men tänk att klockan är ca 23:14, din fru sover och du ska smyga på TVn och kolla på Mindhunters Season 2. Allt startar upp och soundbaren börjar entusiastiskt pumpa ut ljudet på Kunskapskanalen i volym 65. Du börjar desperat röja runt i vardagsrummet letandes efter den där SATANS JÄVLA fjärren till soundbaren, medans speakerrösten med mycket bra balanserat ljudbild väcker din fru genom att berätta om ledsna heroinister i Ukraina.
*Redigerades 2 år sedan
LEGO Ninjago 70644 Gyllene Drakmästare
1.8
(1)
684 kr
2 år sedan
Min 6 åriga son kan få den att flyga ca 30 cm. Jag kan få iväg den kanske en meter. Ordet flyga är i det här fallet högst fritt tolkat. Det är en idiot som konstruerat den här.
D-Link DCS-936L
1.8
(7)
599 kr
2 år sedan
Köpte först en 932 och sen bytte till en 936, ingen av dem kan koppla upp mot app/nätverk. Helt jävla värdlöst skit. Har testat på två olika routers, olika WPA2/WPA inställningar, inget funkar. Köp inte.
Kristinas Scrapbooking
Bra
(5)
OK
4 år sedan*
Inte särskilt snabb leverans, beställde en sax på måndag och den lämnade Kristinas på fredagen. Men bra pris iaf.
*Redigerades 4 år sedan