Kategorier
Prisjakt

Dava

Medlem sen 2005-08-18
29
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Nokia 220 4G
1.8
(1)
545 kr
3 månader sedan
Denna telefon saknar 3G vilket innebär att du inte kan använda den i Tres nät (tre, hallon, wifog etc). Falsk marknadsföring att kalla den för 4G! Gick bra att lämna tillbaka...
Nokia 8110 4G Dual SIM
2.9
(6)
674 kr
8 månader sedan
Testat i ett par dagar. Snabbare än jag förväntat mig. Batteritiden är inte så fantastisk som jag förväntat mig, använt den mycket som accesspunkt och då blir den varm och batteriet håller inte hela dan. WhatsApp fungerar fint. Jag har inte testat någon annan social media. Jobbigt att skriva även om den inbyggda ordlistan är bra, ett irriterande problem är att den inte hanterar versaler utan alla ord måste skrivas med små bokstäver, även första ordet i en mening och namn (även om en del namn automatiskt får stor bokstav). Jag hittar ingen sökfunktion i app-store så man får klicka sig igenom alla appar, plötsligt är man glad att det inte finns så många. Skärmen är ok, ljusstark i högsta läget. Jag får alarm att fungera. Kalendern visar söndag som första dag. Stör mig inte så mycket...
Garmin Striker Plus 4
3.8
(1)
1 449 kr
8 månader sedan
Otroligt kompetent ekolod. GPS-funktionerna fungerar tillräckligt för min del. Kul att kunna se vart man varit och vart man är på väg.
Acer Chromebook CB5-312T (NX.GL4ED.003)
3.7
(8)
4 715 kr
8 månader sedan
Köptes till vår dotter. Jag är inte speciellt imponerad över batteritiden. Kanske ar vi fått ett måndagsexemplar. I övrigt är hon mycket nöjd.
Acer Chromebook CB314-1H (NX.HKDED.00D)
3.8
(1)
2 890 kr
8 månader sedan
Har använt datorn ett drygt halvår nu. Är supernöjd. Batteriet behöver nästan aldrig laddas (håller lätt 12 timmar). Bra känsla i tagnetbord, mus och skärm.
Garmin Forerunner 230 Premium HRM
4.4
(7)
3 år sedan*
Garmin har nu fixat så att klockan fungerar tillfredsställande. Är mycket nöjd nu när allt fungerar. Vet inte hur länge det kommer att fungera dock. Som träningsklocka har jag inte mer att önska. Använder den dygnet runt, den räknar mina steg på jobbet, mäter pulsen på löpturen och följer min sömn på natten.
*Redigerades 2 år sedan
Cleanmate S300
3.5
(9)
749 kr
3 år sedan*
De andra recensenterna har beskrivit dammsugaren rätt bra. Köpte den som en plojgrej, men är helt förälskad. Behållaren är liten så jag tömmer den ca 2 gånger per körning. Den kräver lite uppsikt, men för 500 kr kunde det inte blivit renare. Robotdammsugaren har redan fått mig att köpa en robotgräsklippare och en mopprobot står nog på tur!
*Redigerades 3 år sedan
Flymo Turbo Lite 330
1.9
(4)
4 år sedan*
Köpte denna på Jula för 799 kr idag. Har bara hunnit klippa en gång så jag kommer att uppdatera denna recension efterhand. Sammanfattning: + Lätta att styra med en hand + Kommer in nära buskar + Relativt tyst + Kul och annorlunda - Stor - Stänker gräsklipp överallt, suger in det och smutsar ner. Först måste jag säga att iden är helt genial, helt ärligt så förstår jag inte riktigt varför folk köper vanliga gräsklippare när man kan få en som flyger; att klippa gräs med en hand samtidigt som den andra är fri till att göra vad som helst är fantastisk. Gräsklipparen verkligen flyger fram och behöver bara en lätt knuff i rätt riktning för att röra på sig. Går lätt in under buskar och studsmatta. Styr enkelt runt leksaker eller jordgubbar som växer i gräsmattan. Jag testade att klippa med alla distanserna insatta och det blev fantastiskt fint. Men det ledde tyvärr till ett par problem som beskrivs nedan.. Men sen finns det ju några nackdelar: Den upplevs som ganska klumpig, lite som en pulka. Den är lätt, men inte extremt lätt, men hela konstruktionen känns lite klen handtaget sitter tex fast med två plastploppar.. Man vill gärna hänga upp den annars tar den all plats i förrådet. Jag jämför med en handjagare, gissningsvis är den stor som en klippo... Filter och rengöring. Gräsklipparen skitar ner något otroligt och gräset som yr runt gräsklipparen sugs gärna in i maskineriet. Själva motorn skyddas av ett filter som blir helt igensatt av gräs men själva svävarfläkten har inget filter och måste rengöras manuellt när lyftkraften börjar bli dålig. Insuget är lite sportigt kilformat och här fastnar gräs och löv och är pilligt att få ut. Gräset flyger ganska långt med hjälp av luftströmmarna och efter avslutad klippning fick vi sopa altanen vilket kändes lite irriterande. Å andra sidan sprider den gräset jämt och fint och man får inga klumpar eller korvar som efter en vanlig motorgräsklippare. Balansen, våra barn 1 och 4 år var förstås eld och lågor men hade mycket svårt att köra gräsklipparen eftersom den kräver att vara perfekt balanserad för att gå smidigt. Vilket gör det hela till en än mer njutbar konst, men är tråkigt för småbarn som precis lärt sig springa med handjagaren. Sammanfattningsvis; Detta är en helt otrolig gräsklippare som kommer att revolutionera gräsklippningsvärlden när folk förstår hur fantastiskt den är. När man förstått hur man ska styra den (balans) går den lätt och smidigt i alla riktningar, in under buskar och runt vackra blommor i mattan. Ska försöka skriva mer om de positiva sidorna en annan dag. Kanske får den ett par stjärnor till när jag hittat rätt klipphöjd så att den klipper mer än fräser. Samtidigt så ger den lägsta höjden en fantastisk klippning när den väl svävar..
*Redigerades 4 år sedan
WD Elements Desktop 2.0 2TB
4
(89)
1 490 kr
7 år sedan*
Jag har tre stycken sådana här diskar och är hittills väldigt nöjd. Dock är USB-sladdarna mer eller mindre värdelösa. Så testa att byta sladd om den bara blinkar och ser ut att vara ur funktion har räddat situationen för mig flera gånger. - Kunde varit snabbare - Dåliga USB-sladdar som gör att man tappar anslutningen i tid och otid..
*Redigerades 7 år sedan
Nokia Lumia 800
4.2
(124)
7 år sedan*
Känns lite fånigt att skriva en recension på en 2 år gammal produkt som i princip har utgått. Men vill ändå skriva att min Lumia 800 fortfarande känns riktigt rapp efter 1,5års dagligt användande! Det har jag inte varit med om sedan de dumma telefonernas tid. Sen förstår jag inte kommentarerna om att det inte går att spola i film och musik. Det har funkat utmärkt på min telefon i alla ljud/film program jag använt inkl. Zune.. har inte testat spotify dock.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1