Prisjakt

svetess

Medlem sen 2013-03-01
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Ellos
Bra
(500+)
s
svetess
5 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Det blir nog sista gång jag handlar på Ellos! Det har blivit så MYCKET sämre sedan de uppdaterade sin hemsida. Det finns ingen möjlighet att lämna eller läsa andras kommentarer. Det går inte att ändra sin order. Kundtjänsten kan inte ens ta bort beställningen som gjordes 5 minuter innan, så kunder får absolut inte göra misstag eller ändra sig! Så otroligt oflexibelt och dåligt!

Lekmer
s
svetess
5 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Beställde en leksak till min son för två veckor sedan. Han tittar i postlådan varje dag och blir ledsen varje gång då hans leksak inte har kommit. Försändelse ID har vi fått ganska fort men man det går inte att spåra paketet, det ser ut som att Lekmer inte har skickat något. De var dock väldigt snabba att skicka en faktura som jag fick betala till slut två veckor senare trots att vi aldrig fått vår beställning. Dåligt! Barn har svårt att vänta, ett företag som säljer leksaker måste se till leveranser sker snabbt! Jag skulle inte rekommendera någon att beställa från Lekmer!

Tretti
Bra
(500+)
s
svetess
5 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Stor varning! Kundservice fungerar fruktansvärt dåligt. De svarar inte på mail. Man får svar bara när man kontaktar dem via Facebook. Jag skulle returnera en av deras varor men bestämde mig att behålla den då jag inte har lust att kämpa för att få mina pengar tillbaka. Litar inte på dem ett dugg. Läs vad folk skriver om Tretti på facebook. Allt fungerar smidigt tills man behöver utnyttja sina konsumenträttigheter, då visar företaget sitt riktiga ansikte. Jag brukade gilla företaget innan. Nu är jag väldigt besviken och kommer aldrig handla på Tretti igen.

Brothershopen
s
svetess
5 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Väldigt nöjd! Snabb leverans och trevlig bemötande! Bra val och priser. Rekommenderas varmt!

ABC Leksaker
s
svetess
5 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Jag är supernöjd med butiken! Mycket trevligt bemötande, snabba leveranser och stort val av jättefina leksaker. Rekommenderas varmt!