Prisjakt

Dereek

Medlem sen 2013-02-17
15
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
D
Dereek
15 omdömen
BraRedigerades 11 år sedan

Rätt bra butik, lätt att navigera i deras hemsida, enkel och smidig layout. Orderhistoriken uppskattar jag, det är väl organiserat och ordentligt. Jag har köpt ett spel hos dem för ett halvår sedan samt en tillbehör nyligen, och priserna var ett stort plus. Speciellt prisgaranti. Däremot är deras leveranssystem lite onödigt dåligt, och har varit samma system hittills. De skickar varorna enbart på måndagar, onsdagar och fredagar. Det påverkar leveranstiden betydligt mycket.

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
D
Dereek
15 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Alldeles för fantastisk, jag lade in min beställning 14:21, alla beställningar som görs innan 15:00 skickas samma dag hävdar de, och de håller precis vad de lovar till skillnad de flesta som bär samma policy. Kommer definitivt fortsätta handla hos dem. Deras t-shirt har också smickrande priser. (Samt köper man två, får man gratis frakt på sin hela order).

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
D
Dereek
15 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Det här är rakt av min favorit hårdvarubutik av alla. Jag handlar oftast härifrån, bland mina laptop, mobiltelefoner, USB minnen, stationär dator, kamera, och dylikt, under några år som varit. Jag har handlat hos dem både i webbutiken samt deras inne i deras varuhus. Det är så enkelt att navigera till varorna både framför datorn samt inne i lagret, de har väldigt bra information om lagerstatusen också. Det är också lätt att organisera varor när man ska söka speciellt efter någon önskad vara. Favoriten hos dem är deras detaljerade produktbeskrivning (tekniska specifikationer), så man är utan frågor. Deras kundtjänst är lätta att nå på, både telefon och i live chat, de bemöter en trevligt och snabbt. En gång hade man beställt en datorväska hos dem, men min legitimation hade passerat utgångsdatumet, vilket gjorde det omöjligt för mig att hämta ut paketet. Efter kontakt med posten så kunde de enbart föreslå att man återvänder paketet vilket var en besvikelse. Jag tog vidare kontakt med NetOnNet dock, då fick man möjligheten att ändra sin leveransadress, mot en avgift på 100 kronor. Så jag fick lov att ändra namnet till någon annan, så personen i fråga kunde kvittera ut paketet åt mig. Jag jobbade också inom logistik, och av de många webbutiker jag har beställt från, så är NetOnNet redigt noga med att emballera deras varor, vilket gör mig trygg. Deras fria frakt hävdar att varor levereras inom 3-5 dagar, samt deras expressfrakt levererar varor inom 1-2 dagar. Dock hade de nämligen levererat varor till mig på mindre än 3 dagar under fri frakt. Jag trvis med deras butik, självklart har jag stött på några små irritationer, men de har alltid varit mina egna fel. Och dessa fel löser ofta NetOnNet åt mig. Jag rekomenderar butiken varmt, och ofta inför mina vänner, familj, och för övriga.