acentren

Medlem sen 2012-11-24
5
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
Utmärkt
Redigerades 4 år sedan

Förbokade Red dead Redemption 2, fick bekräftelsemail med löfte om att "förbokade spel skickas så du har dem på releasedagen. Inget spel levererat 26/10 på releasedagen.. Kommer inte förboka några produkter hos Elgiganten fler gånger. Edit 20181029 Rätt ska vara rätt, spelet hade skickats och levererats till mitt närmaste utlämningsställe (enligt Elgigantens kundtjänst skulle jag få spelet hemlevererat..) men Postnord har i vanlig ordning misslyckats med leveransen, i det här fallet inte skickat ut någon paketavi (varken brev, sms eller epost) det enda jag får är en påminnelse på söndagen den 28/10 angående att jag har ett paket från "play nöjesdistribution" att hämta. Stor eloge till er personal i Karlshamn som nu löst returen av mitt förbokade spel på ett snyggt sätt. Er kundtjänst över telefon däremot misslyckades med att skicka ut returfraktsedeln som jag blivit lovad. Uppdatererar betyget från 1 stjärna till 5 enbart baserat på Personalen i Karlshamns snygga hantering av returen samt gott tillmötesgående.

Nelly
OK
(131)
Usel
Redigerades 6 år sedan

Håll er borta från det här skitföretaget, har väntat i snart tre veckor på mitt paket. Har bett nelly se över det hela men får bara dryga svar av deras kundservice och de skyller problemen på deras fraktbolag och vägrar skicka produkterna på nytt innan det har gått ett visst antal arbetsdagar. Otroligt dåligt! Under tiden skickas det ut mail om hur grymma företaget är och att de bjuder på expressfrakt osv vid nästa beställning. Dröm och glöm!

MM Sports
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Nöjd med allt från MMsports bortsett från deras långsamma frakt. Har gjort flertalet beställningar på tisdagar som jag förväntar mig ha senast på fredagen men ändå får på måndagen veckan efter. Tycks skicka in förhandsinformation till posten tidigt men väntar väldigt länge innan paketen lämnas till posten då mitt paket inte finns hos posten trots att jag fått kollinummer. Lös er långsamma frakt för bättre omdöme.

Jays a-Jays Four for iOS In-ear
Full Star 1
2.9
(109)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Rent skräp, har bytt två par ny på grund av att ljudet försvinner i höger hörsnäcka. Aldrig mer..

Google Nexus 7 32GB
Full Star 1
4.2
(90)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Riktigt dålig kvalitetskontroll på de här plattorna, har gått igenom 2 stycken och alla har lidit av backlight bleeding som påverkat mitt dagliga användande. Synd på en annars väldigt bra platta, lämnar trots detta ett hyffsat högt betyg eftersom att plattan i övrigt är grym!