Prisjakt

Ztinger

Medlem sen 2005-05-15
15
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Apple AirPods Pro
Full Star 1
3.8
(141)
2 245 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*
Bra ljud och ANC när jag väl får in dom i örat, men det är svårt och får jag väl in dom så sitter dom inte speciellt länge. De ramlar inte ur men glider ut tillräckligt för att NC och ljudet ska bli dåligt. Har försökt att byta kuddar men får det inte att bli bra iaf.
*Redigerades 2 år sedan
Insta360 One X
Full Star 1
2.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
En cool kamera som gör bra 360 filmer. Men som actionkamera är den ganska dålig. Krångligt menystystem i kameran som tillsammans med en skärm som är omöjlig att använda i dagsljus gör att man måste använda sig av appen för att styra kameran. En app som har och haft massor av buggar, vissa åtgärdas men det är fortfarande buggar som gör att filmer inte går att använda. Dessutom väldigt ömtålig vilket ytterligare gör det tveksamt om den ska benämnas action kamera. Jag kommer försöka sälja den här kameran och titta på GoPro dito.
MediaMarkt
OK
(500+)
Usel
3 år sedan
Beställde en AppleTV för 3 veckor sedan som skulle vara klar för leverans. Nu 3 veckor senare har jag till att börja med inte fått någon AppleTV, vilket jag skulle vara okej med om jag fick en anledning och ett svar på om jag någonsin kommer få AppleTV. Jag har ringt flera gånger och det har varit olika anledningar, till en början att lagersaldot var fel men den var skickad från centrallager, det beskedet fick jag i 2 veckor. Sista mailet jag fick, från en butik (ej den jag beställt till) var att dom inte har den i lager men dom ska återkomma med närmare besked om status på min beställning från centrallager. Mediamarkts orderhantering är under all kritik!
Oregon Scientific BAR206
Full Star 1
2.5
(3)
399 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Hade höga förväntningar men tyvärr infriades dom inte alls. Helt enkelt för att de två exemplaren jag har haft visar fel inne temperatur. Eftersom jag hade kvar en gammal termometer kunde jag snabbt se att Oregon visade en grad högre innetemperatur än den gamla. Ok, kunde varit den gamla som visade för låg temp. Men efter kontrollmätt med två andra termometer och även testat att ställa uteenheten bredvid inneemheten så åkte jag tillbaka till affären och bytte till en ny. Till min förvåning så är det samma saker den nya, ute mätaren stämmer med andra termometer men inne tempen ligger ganska exakt på 1 grad varmare, när den står bredvid. Uppdatering: Kunde inte låta bli, utan testade ytterligare en 3:e, från en annan butik och en annan batch. Även denna visar mellan 0,8-1,2 grader för mycket på innetemperaturen.
*Redigerades 4 år sedan
LensWay
Utmärkt
(76)
Bra
4 år sedan*
Snabba leveranstider även om dom blivit något sämre på sista tiden. Men fortfarande har man oftast linserna 3-4 dagar efter beställning. De gånger som det blivit något problem har Lensway varit snabba med att hjälpa till att ordna linser snabbt.
*Redigerades 4 år sedan
LensSky
Dålig
(50)
Usel
4 år sedan*
Efter att ha använt samma företag tidigare utan några problem, men snålheten bedrog visheten, så jag testade Lenssky. Nu har det gått drygt 2 veckor efter beställning och betalning och det har inte dykt upp några linser och trots flera kontakter med Lensky ser jag inga intentioner att ordna så att jag får mina linser.
*Redigerades 4 år sedan
Oral-B Pro 5000 CrossAction
Full Star 1
1.5
(2)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Köpte tandborsten, fungerade fint ett par dagar. Efter -3-4 dagar så var tandborsten helt död och det fanns inget batteri kvar alls. Efter 1,5 dygn (! lång laddtid) så var den åter fulladdad och fungerade bra...ett par dagar. Återigen så är tandborsten helt död när man ska borsta tänderna, utan någon som helst varning. Det kan vara 2 eller 3 laddningslampor som lyser när man har borstat klart, för att sedan vid nästa borstning vara helt död. Jag gick tillbaka till Netonet som bytt ut den direkt och jag fick en ny, men även med den fick jag samma problem. Även en kollega som köpte likadan tandborste har haft samma problem!
*Redigerades 6 år sedan
Jawbone Icon
Full Star 1
3.6
(10)
995 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
9 år sedan*
I särklass det bästa headset jag har haft och har blivit många. Ljudkvaliteten är utmärkt i båda ändar. Jag får ofta höra förvåning när jag säger att jag är ute och pratar i ett headset. På mig sitter det bra i örat (utan bygel) och är väldigt lätt så det går att ha det i örat under längre tid. Batteritiden är helt ok, standbytiden är mer än okej även efter snart 2 års användande. Det fungerar bra att ha två telefoner anslutna samtidigt, för inkommande samtal. Men när man ska göra röstuppringning så väljer den den telefon som man senast använt. För mig har det inte varit något stort problem men kan möjligen vara jobbigt om man inte har telefonen i en hållare. En av få produkter som jag har blivit mycket positivt överraskad av, och jag rekommenderar den till alla.
*Redigerades 9 år sedan
Apple iPhone 5 16GB
Full Star 1
3.7
(135)
1 990 kr
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Var tvungen att byta telefon och tvekade länge mellan Android och Ios, men eftersom jag inte riktigt kommer överrens med Android så blev det Iphone 5 till slut. Den är som utlovat mycket snabbare än 4:an men det räcker inte riktigt. + Snabb + Bra skärm + Bra kamera + Bra batteritid, snabb laddning - Lightning kontakten (Inga tillbehör, och fungerar inte med gamla) - Problem att hitta nät när man varit i radioskugga. Hade jag haft en 4 eller 4s som fungerade så skulle jag aldrig ha bytt, och hade jag gjort det skulle det kännas som väldigt bortkastade pengar. Jag hoppas att antingen Apple tänker om och gör något bättre till nästa modell, eller att det kommer någon konkurrent(Microsoft?) som gör något bättre.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1