Prisjakt

Ztinger

Medlem sen 2005-05-15
16
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019)
Full Star 1
3.8
(173)
2 495 kr
Z
Ztinger
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Uppdatering: Efter att ha gett upp och låtit lurarna ligga ett några månader så gjorde jag ett nytt försök. Provade att lägga dom i örat på olika sätt, och helt plötsligt hittade jag perfekt passform. Bra ljud, ännu bättre efter senaste uppdateringen och dom sitter som gjutna i örat! Bra ljud och ANC när jag väl får in dom i örat, men det är svårt och får jag väl in dom så sitter dom inte speciellt länge. De ramlar inte ur men glider ut tillräckligt för att NC och ljudet ska bli dåligt. Har försökt att byta kuddar men får det inte att bli bra iaf.

Apotea
Utmärkt
(500+)
Z
Ztinger
16 omdömen
Usel2 år sedan

Lovar snabba leveranser och fungerar ibland. När dom inte fungerar är det omöjligt att få någon information om när det ska komma. Leveranser kommer ofta på utlovat datum, men det spelar inte så stor roll de gånger som det inte fungerar och det är omöjligt att vet när eller om varorna ska komma. Skriv inte ut datum som inte går att hålla och öka kapaciteten på kundservice.

Insta360 One X
Full Star 1
2.3
(3)
Z
Ztinger
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

En cool kamera som gör bra 360 filmer. Men som actionkamera är den ganska dålig. Krångligt menystystem i kameran som tillsammans med en skärm som är omöjlig att använda i dagsljus gör att man måste använda sig av appen för att styra kameran. En app som har och haft massor av buggar, vissa åtgärdas men det är fortfarande buggar som gör att filmer inte går att använda. Dessutom väldigt ömtålig vilket ytterligare gör det tveksamt om den ska benämnas action kamera. Jag kommer försöka sälja den här kameran och titta på GoPro dito.

Oregon Scientific BAR206
Full Star 1
2.7
(3)
Z
Ztinger
16 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Hade höga förväntningar men tyvärr infriades dom inte alls. Helt enkelt för att de två exemplaren jag har haft visar fel inne temperatur. Eftersom jag hade kvar en gammal termometer kunde jag snabbt se att Oregon visade en grad högre innetemperatur än den gamla. Ok, kunde varit den gamla som visade för låg temp. Men efter kontrollmätt med två andra termometer och även testat att ställa uteenheten bredvid inneemheten så åkte jag tillbaka till affären och bytte till en ny. Till min förvåning så är det samma saker den nya, ute mätaren stämmer med andra termometer men inne tempen ligger ganska exakt på 1 grad varmare, när den står bredvid. Uppdatering: Kunde inte låta bli, utan testade ytterligare en 3:e, från en annan butik och en annan batch. Även denna visar mellan 0,8-1,2 grader för mycket på innetemperaturen.

LensWay
OK
(79)
Z
Ztinger
16 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Snabba leveranstider även om dom blivit något sämre på sista tiden. Men fortfarande har man oftast linserna 3-4 dagar efter beställning. De gånger som det blivit något problem har Lensway varit snabba med att hjälpa till att ordna linser snabbt.

LensSky
Dålig
(53)
Z
Ztinger
16 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Efter att ha använt samma företag tidigare utan några problem, men snålheten bedrog visheten, så jag testade Lenssky. Nu har det gått drygt 2 veckor efter beställning och betalning och det har inte dykt upp några linser och trots flera kontakter med Lensky ser jag inga intentioner att ordna så att jag får mina linser.

Oral-B Pro 5000 CrossAction
Full Star 1
1.5
(2)
Z
Ztinger
16 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpte tandborsten, fungerade fint ett par dagar. Efter -3-4 dagar så var tandborsten helt död och det fanns inget batteri kvar alls. Efter 1,5 dygn (! lång laddtid) så var den åter fulladdad och fungerade bra...ett par dagar. Återigen så är tandborsten helt död när man ska borsta tänderna, utan någon som helst varning. Det kan vara 2 eller 3 laddningslampor som lyser när man har borstat klart, för att sedan vid nästa borstning vara helt död. Jag gick tillbaka till Netonet som bytt ut den direkt och jag fick en ny, men även med den fick jag samma problem. Även en kollega som köpte likadan tandborste har haft samma problem!

Jawbone Icon
Full Star 1
4.1
(10)
995 kr
Z
Ztinger
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

I särklass det bästa headset jag har haft och har blivit många. Ljudkvaliteten är utmärkt i båda ändar. Jag får ofta höra förvåning när jag säger att jag är ute och pratar i ett headset. På mig sitter det bra i örat (utan bygel) och är väldigt lätt så det går att ha det i örat under längre tid. Batteritiden är helt ok, standbytiden är mer än okej även efter snart 2 års användande. Det fungerar bra att ha två telefoner anslutna samtidigt, för inkommande samtal. Men när man ska göra röstuppringning så väljer den den telefon som man senast använt. För mig har det inte varit något stort problem men kan möjligen vara jobbigt om man inte har telefonen i en hållare. En av få produkter som jag har blivit mycket positivt överraskad av, och jag rekommenderar den till alla.