Prisjakt

PeeWee00

Medlem sen 2005-03-12
71
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Vinkylen.se
Utmärkt
(500+)
P
PeeWee00
71 omdömen
Utmärkt4 månader sedan

Bra produkt, prisvärt (nedsatt pris just då), rimlig leveranstid och välpackat. Mycket nöjd!

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
P
PeeWee00
71 omdömen
Utmärktett år sedan

Bra sortiment, bra priser (billigast på det däcket jag köpte) och snabb leverans till däckmontör. Däckmontören "Däckgubben" i Eskilstuna har jag använt tidigare och de är kanon att ha att göra med. Går nog inte att få det smidigare.

Bikester
Utmärkt
(500+)
P
PeeWee00
71 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Bra utbud Priserna är väl ok Snabb frakt och lätt retur (snabb återbetalning)

Google Pixel 4a Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
4.3
(17)
P
PeeWee00
71 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Det är den bästa och mest prisvärda mobil jag har haft. Kom från en flaggskeppsmobil från Samsung till Pixel4a. Om man inte störs av googles appar så är det inget annat kladd som följer med mobilen. Jag vill ha enkelhet och fungerande och det levereras. Kameran är bra, finns säkert bättre men jag saknar inget. Att det är original android och att du alltid får uppdateringar snabbt är det som ändå är bäst med denna mobil. Bra storlek på mobilen också. Jag hoppas bara att framtida Pixel inte blir större och flashigare, skulle köpa en liknande igen när det är dax att byta.

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
P
PeeWee00
71 omdömen
Usel2 år sedan

Bra hemsidan, bra utbud och bra priser. MEN jag kommer att fortsätta sätta usla betyg på alla butiker som "luras" kring leveranstid, det är en dealbreaker när jag beställer. Beställde i onsdags, alla lagervaror, besked i kassan att paketet ska skickas med Instabox och framme nästföljande kväll (torsdag). Bra tänker jag! Samma dag så indikerar man att varorna packas. Efter två dagar så packas dem fortfarande och den leveranstid som utlovades hölls inte. Kan inte butiker bara sluta och ta ut fraksedlar etc trots att de inte är nära att skicka, man blir allt annat än imponerad som kund när man inte får iväg grejerna samma dag som fraktbolaget får en bokning. Besviken kund såhär långt :-(

Byggshop
Utmärkt
(500+)
P
PeeWee00
71 omdömen
Usel2 år sedan

Är allergisk mot företag som ljuger om leveranstid. Om det står 2-5 dagar och återkommer efter en dag att ny beräknad leveranstid är 10 dagar bort, då ljuger man och det är uppenbart att de inte har varan i eget lager utan förlitar sig på distributörs. Inte ens när jag har fått det beskedet uppdateras sidan, utan den fortsätter säga 2-5dagar. Kasst!

Grillkung
Utmärkt
(500+)
P
PeeWee00
71 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Bra pris, grejerna (grill) på lager och snabb leverans, Hade någon fråga och fick snabbt svar, rekommenderas!

Roborock S5 Max
Full Star 1
4.4
(62)
4 890 kr
P
PeeWee00
71 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Vår första robotdammsugare och jag som elektronikingenjör måste erkänna att man får mycket teknik för pengarna. Den ritar snabbt upp sin omgivning i appen och städar strukturerat och framförallt väldigt bra. Man förvånas över mängden damm/skräp/hår som den samlar på sig under en vecka. Appen är väl inte klockren när det kommer till att hålla reda på olika våningar men det funkar oftast. Lätt att ange om den ska städa allt, rum eller en zon som man anger. Praktiskt om man tycker att tex köket behöver ha sig en snabbstädning. Den klarar många trösklar men fastnar på lite högre till våtrum. Mattor av större stort går också bra, mindre badrumsmattor tex snurrar den bara in sig i. Jag brukar ställa upp köksstolar för det blir bäst städat då men klarar annars ben väldigt bra. Har inte använt moppfunktionen, vet inte om jag kommer göra det heller. Nä men det är ett bra köp såhär långt. Orginalreservdelar trodde jag skulle vara enklare att hitta men finns på alibaba om man vill ha, icke original är enklare att hitta. Hade den kunnat städa trappor också, gärna dammat med. Då vore livet komplett. Men denna är ruskigt bra är min bedömning utan att ha något att jämföra med :-)

B&W AM-1
Full Star 1
5
(5)
6 896 kr
P
PeeWee00
71 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Köpte dessa till vårt nybyggda men vinterisolerade uterum (är mer som en tillbyggnad) på 25kvm. Dessa sitter uppe i taket på en kortsidan. De används till en Sonos Amp (2020). Jag har aldrig lagt några stora pengar på ljudprylar så dessa är det dyraste jag har köpt. Stod och velade om jag skulle köpa ett par betydligt billigare högtalare med liknande utformning av Hifi klubbens eget märke. Men bestämde mig för att inte kompromissa. Jag är sjukt nöjd med dessa, det låter otroligt bra i mina öron och ångrar mig inte en sekund. De andas kvalité rakt igenom, väldigt fin skapelse. Anslutningen av kabel är väldigt stiligt gjort i väggfästet. Köpte dem på Thomann, sjukt snabb, gratis frakt hem till dörren med DHL.

Panasonic CS-CZ25WKE / CU-CZ25WKE
Full Star 1
3.7
(3)
10 899 kr
P
PeeWee00
71 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Installerad i ett vinterisolerat uterum. Arbetar acceptabelt tyst och värmer snabbt upp 35kvm. Inget lullull men gör det den ska. Hoppas att den håller bra också.