Prisjakt

dagur

Medlem sen 2012-04-25
12
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Salomon Supercross Blast GTX (Herr)
Full Star 1
2
(1)
d
dagur
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Sköna lätta skor, funkar mkt bra med Goretext och hålla foten torr. Tyvärr är tyget inne i skon av dålig kvalité och flera hål efter bara nån månad. Nu är mina skor ett år och båda hälarna är helt uppfläkta och skorna är bara att slänga.

Husqvarna 445 E-series Gen II
Full Star 1
3
(1)
5 749 kr
d
dagur
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Har haft flera sågar genom åren men aldrig en kvalitetssåg som Husqvarna. Var mkt positiv till att äntligen få äga en Husqvarna men väldigt besviken på snabblåset av sågkedjan som inte håller fast utan gör att kedjan slackar helt efter bara en minuts körning. Det har resulterat i att jag kört sönder 3 kedjor och ett svärd (på totalt 60min användning) när kedjan hoppar, även om man är beredd på att kedjespänningen inte håller fast. Har blivit att plocka fram min tidigare El-Cotech såg (också med snabblåsning) för att kunna såga klart. Nu är min "445 II e" inlämnad på verkstad men oklart om det är nått fel på den eller om det bara är en dålig design. Annars verkar allt vara av mkt hög kvalité på sågen och den startar och går hur perfekt som helst även om det så klart inte är den starkaste sågen. Hittills är mitt tips (om de inte hittar nått som är fel på sågen) att inte köpa Huqvarna med snabblås av kedjan. Har hittills lagt ut 1000kr på nya kedjor och svärd, har aldrig hänt på mina tidigare billigare sågar (Cotech och Partner). Uppdatering: Sågen lagad som garantiärende. Snabblåsningen var defekt och nu har jag bytt till traditionell låsning med mutter.

Bythjul
OK
(500+)
d
dagur
12 omdömen
Dålig2 år sedan

Beställde 4 vinterdäck, de verkade gå iväg väldig snabbt till distributionslagret i Kungsängen. Där låg de still i 4 dagar tills jag klagade, då kom det snabbt ett sms för att bestämma tid för utkörning. Fick sms-ok att utkörning skulle ske 14-16, utkörning kom 0930 och levererade bara tre däck då det fjärde var borta. Killen som körde ut sa att han skulle köra ut det fjärde dagen efter och att det var jätteviktigt att jag måste vara hemma... efter det har jag inte hört ett pip. Varit i kontakt med både DSV och Bythjul, timtal lagda i Bythjuls telefonkö till reklamation, de svarar bara snabbt på samtal om man vill lägga nya ordrar. Efter 17 dagar har jag fortfarande bara tre däck men nu ska ett nytt däck beställas enl reklamationsavdelningen, och 1.5h i telefonkö.

MyTrendyPhone
Dålig
(500+)
d
dagur
12 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Byte av trasig display på Motorola G8. Display skulle finnas i lager. Efter 36 dagar fick jag tillbaka den med ej fungerande display, fick skicka tillbaka direkt. Efter 80 dagar bad jag om mobil och pengar tillbaka. De vägrade och sa att enl lag får de göra två försök att laga den. Efter 106 dagar meddelade de att de kommer skicka tillbaka telefonen olagad och att de betalar tillbaka mina pengar. Tur att jag insåg tidigt att detta bolag var ett skämt och att detta inte skulle sluta bra och fixade en annan telefon ist. Blufföretag, stor VARNING! + De verkar kunna sälja billiga mobilskal, piratbatterier och liknande baserat på omdömen - Allt rörande kundhantering, leveranstid och reparationer. Gissar att jag aldrig kommer få tillbaka telefonen. Ang svaret från "Irina". Du HAR mitt ordernummer (12514997) redan eftersom du har svarat i andra forum. Sluta ge standardsvar och lös problemet ist. Enorm varning för detta bluffbolag.

Loh Electronics
Utmärkt
(500+)
d
dagur
12 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Alltid snabba svar, flexibla, kompetenta och hjälpsamma. Rekommenderas varmt.

Siemens TC86303
Full Star 1
4
(7)
990 kr
d
dagur
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bra kaffebryggare men låter väldigt mkt, skallrar och skramlar under hela bryggprocessen. Felanmält och reparationsstället sa att det var nått fel, fick en ny bryggare som lät lika mkt. Nu fick jag besked att de inte längre tycker nått är fel utan den ska skallra som den gör. Låter som nån plastbit ligger löst och gör massa ljud. Synd på en annars bra bryggare, skulle absolut inte göra om detta köp pga ljudvolymen.

Russell Hobbs Elegance 23370-56
Full Star 1
4.4
(29)
999 kr
d
dagur
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bra snygg bryggare som brygger snabbt. För mig är ett mkt stort minus att värmehållningen slår av automatiskt och inte går att förlänga utan att fylla på men en skvätt vatten till så bryggaren startar igen. Väldigt irriterande, annars mkt bra bryggare!

TP-Link Archer MR600
Full Star 1
3.4
(22)
1 330 kr
d
dagur
12 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Hade en MR200 innan (funkade mkt bra) som åskan tog, köpte nu en MR600 i tron att det skulle bli ännu bättre men har bara problem nu med återkommande Disconnects från internet. testade tom att köpa en bättre antenn men med samma problem. Efter att läst massa forum så förstår jag att jag inte är ensam med dessa problem. Undvik denna Router tills den fungerar stabilt. Kolla TP links forum... Efter mkt problem under en dryg månad och mkt kontakt med bra support (både från TP Link och Kjell &Co) så har jag lämnat tillbaka Routern. Köpte en Huawei B535 ist, funkade 100% direkt.

Ga.Ma GC585
Full Star 1
3
(1)
d
dagur
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Har använt i ett år. Helt ok men trodde den skulle vara bättre. Batteriet går ner på 20% så fort man kört i mer en ett par sekunder. Klipper helt ok.