Kategorier
Prisjakt

ElyziuM

Medlem sen 2012-03-24
7
Bidrag
4
Hjälpsamröster
CooperVision Avaira Vitality Toric (6-pack)
4.2
(2)
347 kr
en månad sedan
Bästa linserna jag testat, tar ut dom varje kväll och lägger i linsvätska. Får tvätta av dom ca en gång i veckan genom gnugga i handflatan med finger annars är det bara sätta in varje morgon. Sambon kör samma linser och är också nöjd.
LensOn
Bra
(500+)
Bra
7 månader sedan
Handlat några gånger hos butiken. Inte haft några problem än. Smidig funktion på deras mobilsida är att man kan fota linsernas streckkod och den lägger till styrkorna automatiskt, sjukt smidigt.
Webhallen
Bra
(500+)
Bra
4 år sedan*
Beställde det sista Z270 moderkort av en serie och det fanns i en lokal butik i Stockholm. Det har nu tagit 4 dagar och det har inte ens kommit in till deras lager för att sedan skickas vidare till mig. Hade jag vetat om att dom hade så slö personal på detta företag hade jag valt ett annat ställe för någon 100-lapp mer och fått min order snabbare. Trevlig personal i telefon dock men jag väljer nog en annat företag i framtiden att beställa ifrån när det är produkter som inte finns i huvudlager. Uppdatering: Kom i kontakt med kundtjänst ansvarig och vi löste ett genom byta moderkort till ett "bättre" som kunde skickas omgående. Bra att dom tar sig tid och försöker lösa ärenden som strular men synd att det ens kan ske i ett sådant enkelt ärende. Men jag är nöjd även om det pajar mina helg planer. Justerar betyget.
*Redigerades 4 år sedan
Corsair Crystal 460X RGB (Svart/Transparent)
3.3
(2)
4 år sedan*
Köpte detta chassi och slängde i min vattenkylning. Två radiatorer från Alphaccol en 360mm (ST30) och en 240mm (ST30) EKWB CPU och GPU block. D5 pump med reservoar top från EKWB. 16mm hardtubing. Allt fick plats men det krävdes planering och tålamod. Fick flytta ut radiatorn i toppen så mycket jag kunde för att fläktarna skulle få plats tack vare att ramen tar i annars, vi snackar 1-2mm tillgodo nu så ska ni ha radiator i toppen så är det low profile som gäller. Det märkt att dom inte hade räknat med att folk vill använda dubbla radiatorer (front och top) samtidigt i detta chassi när man ser vart fästena sitter. Förutom radiatorn i toppen så är den enda nackdelen jag har stött på är att på baksidan av moderkortet är det mycket trångt för kabeldragning och då har jag även plockat bort hållarna för SSD diskarna eftersom jag använder bara M.2 hårddiskar. Byggde en dator åt en kompis i detta chassi nån månad efter mitt och då stoppade vi in en Kraken X52 kylare med ett luftkylt 1080ti och det gick jätte smidigt. Dock så vart kabeldragningen bakom ett helvete för han ville ha 2st SSD diskar i hållarna på baksidan. Önskemål: Skulle vilja se ett fäste för montera GPUn vertikalt samt en pwm hub för dom medföljande fläktarna, är som tidigare person skrev bara 3pin på dom medföljande. Jag hade en pwm hub (Phanteks PH-PWHUB) sedan förut så för mig styr jag alla 6 fläktar från ett PWM uttag på moderkortet.
*Redigerades 4 år sedan
Corsair Gaming K55 RGB (Nordisk)
3.8
(20)
336 kr
4 år sedan*
Har haft tangentbordet ca 3v nu. När jag startar datorn får jag nästan alltid dra ur och stoppa i USB kabeln till det för att det skall fungera, lite smådrygt måste jag säga. Är samma fenomen om jag ska in i bios genom trycka delete i boot, fungerar ibland bara. Känslan i tangentbordet är det inget fel på och belysning duger för den prisklass det ligger i. Ingen produkt jag kan rekommendera tyvärr när det beter sig som det gör, kan vara något fel på min produkt men jag kommer byta snart till något vettigare. Hade Corsair Strafe RGB Silent innan men det har gått sönder, bara blinkar och spammar ut olika tecken av någon anledning så jag köpte detta tills jag hittar någon ersättare. Kommer nog inte bli nå fler tangentbord från Corsair för min del.
*Redigerades 4 år sedan
Roccat Nyth
2.7
(4)
5 år sedan*
Haft den några dagar nu. Bytte från Logitech G502 för den var för smal för min hand och jag nådde inte tum-knappen längst fram. Nyth känns bra och jag valde den för just kunna göra min egen setup med knappar för tummen. Tum-knapparna känns jätte bra, inte för tröga eller för lätta att klicka på så det sker av misstag. Mjukvaran som roccat gjort för musen är bra, man kan ställa in nästan allt vilket i första hand känns lite overkill och nördigt men tro ett eller ej så är man där och ställer in nästan allt i minsta detalj ändå. Det enda negativa jag kan komma på efter dom här dagarna är att musen känns lite tung för min smak. I G502an så körde jag den så lätt som möjligt och det är rätt stor vikt skillnad mot nythen som inte går att viktjustera :( Uppdaterar min recension i efterhand när jag haft det en längre tid, se om min åsikt har ändrats på något...? Update (efter 6mån): Musens sensor börjar läsa dåligt ibland helt plötsligt, drar jag ur musen ur datorn och stoppar in den igen blir den bra igen. Verkar lösa problemet med att avinstallera programmet Roccat Swarm eftersom alla inställningar är sparad i musens minne redan så behöver jag den inte men ändå störigt problem. Enligt lite läsande på forum så har många problem med Roccat möss och windows 10 pga deras drivrutiner/program, jag kan inte rekommendera Roccat pga av denna anledning. Update 2: Fortfarande problem fast att jag avinstallerat mjukvaran att lasern läser dåligt som löses med att dra ur och in musens usb, dock händer det mer sällan än med deras mjukvara.
*Redigerades 5 år sedan
TP-Link RE200
3.2
(10)
260 kr
6 år sedan*
Köpte den idag på Media Markt. Gjorde min "parning" med mitt wlan genom tpkabel in i datorn från repeatern. Valde att den skulle få egen SSID så jag kunde se skillnaden i styrka jämför med min router. Ja stog jag 1m från repeatern som var på övervåningen (routern nere) så hade den starkare signal, men så fort jag gick in i ett annat rum så det vart en vägg mellan repeatern och mig så var det gränsfall att repeatern hade bättre signal än min router som står på våningen nere i huset... Den här produkten får dom tillbaka imorgon. Gjorde alla mina mätningar med mobilen i en app som heter Wifi Analyzer.
*Redigerades 6 år sedan
TP-Link TL-WN725N
3.5
(9)
69 kr
7 år sedan*
Köpte 2st på Media Markt. Funkar utmärkt, inte starkaste mottagningen precis. Har ena datorn ca 2-3m från routern och signalstyrkan hoppar mellan 3-5 av 5. På Win7 krävdes skivan för drivrutiner medans Win8.1 hittade den själv direkt :)
*Redigerades 7 år sedan