Prisjakt

H4kk3

Medlem sen 2012-02-25
33
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Amplecta AIT-10
Full Star 1
1
(1)
329 kr
H
H4kk3
33 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Vi har mängder med myggor i vårt lilla hus, denna har nu varit placerat i ett centralt rum och varit igång i snart en vecka. Antal fångade myggor: 0. Jag har för övrigt dödat fler myggor oavsiktligt (1) än denna under tiden vi haft den.

SodaStream Mountain Dew Diet 440ml
Full Star 1
2
(2)
59 kr
H
H4kk3
33 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Smakar tyvärr riktigt vidrigt, inte ens närheten av vanlig mountain dew. Känns som en stark smak av ingefära vilket jag inte förväntade mig. Lyckades plåga i mig en liter men sedan slängde jag resten av flaskan. Huga!

Champion CHVK210 1,7L
Full Star 1
2.2
(6)
324 kr
H
H4kk3
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Kan inte annat än hålla med tidigare omdömen. Vill ändå ge den 2 stjärnor för under ett par års tid har den i alla fall kokat vatten, men har haft samma problem som beskrivs sedan den var ny typ. Häller man för fort (inte superlångsamt) så läcker den kokande vatten överallt, ajj. Dålig design på vattenfiltret. Knappen för att öppna locket har gått sönder minst en gång, lyckades laga den så den fungerade igen sedan men känns inte som någon bra kvalité. Sedan slutade den stänga av sig när den är klar, ofta i kombination när det har blivit för mycket kalk i kokaren. Mycket farligt och man kan aldrig lita på att den faktiskt stänger av kokningen pga detta. Kan inte rekommendera att köpa, även om den var väldigt billig.

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
H
H4kk3
33 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Billiga priser på däck o fälg, men "dyr" frakt.

Britax Smile 3 (Sittvagn)
Full Star 1
3.3
(4)
H
H4kk3
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Förstår inte vad "ttt" menar med att det inte skulle gå att fälla sittdelen. Det görs med två fingrar genom att lyfta på en spärr på baksidan av sittdelen, hur enkelt och smidigt som helst. Vagnen fälls ihop som en fällkniv när man ska ha den i bilen och tar därför extremt lite plats, själva sittdelen kan dock inte fällas ihop. Går dock att lägga den ovanpå vagnsdelen utan större bekymmer och tar då inte speciellt mycket plats. För övrigt är detta en kanonbra vagn och sittdel. Supersmidigt att enkelt kunna vända sittdelen (eller byta ut den mot andra delar såsom liggdel eller babyskydd om man har dessa). Otroligt modulär och bra vagn, så otroligt enkelt att smörja hjul etc. 10/10* alla dagar i veckan för kvalitén. Efter 1 års flitig användning så är vår i nyskick!

Amazon.se
OK
(500+)
H
H4kk3
33 omdömen
Dålig3 år sedan

Väldigt varierad upplevelse. Finns vissa varor med bra kvalité o snabb leverans, men då väldigt ofta högt pris. Sen finns det massor av skräp med lång leveranstid, med väldigt varierat pris. Köpt lite diverse, vissa saker har funkat perfekt, medans annat har varit bortkastade pengar. Fick brev från postnord att en vara fastnat i tullen, orsakade massa krångel för mig. Fick visserligen kontakt med försäljaren och fick tillbaka delar av pengarna men det är inte sånt krångel man vill behöva ha. Svenska utbudet är riktigt riktigt dåligt också. Amazon.co.uk eller .com har miljoner gånger bättre utbud än svenska.

Nacon RIG 800HD Over-ear Headset
Full Star 1
4.4
(16)
H
H4kk3
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Extremt skönt headset. Lätt, trådlöst, bekvämt. Riktigt bra batteritid (uppemot 24h) Väldigt komplett headset, fungerar perfekt för både arbete och gaming. Otroligt prisvärt! +Ljudkvalitén - ruskigt klart och behagligt ljud +Smidig mic, inget för sång, men funkar toppen för prat/tal +Batteritid + Dolby Atmos, *GRYMT* nice ljud när du installerat och aktiverat det, (Du behöver först aktivera licensen i windows store, sedan ladda hem Dolby Access-appen och aktivera atmos för headsetet.) men medföljer endast 2 års licens med headsetet. Går sedan att köpa permanent (verkade inte vara speciellt dyrt dock?) +/- Plug and play (bortsett från atmos), ingen mjukvara för att ändra inställningar - Det är inte det "fylligaste" ljudet. Vill du enbart få en riktigt fet musikupplevelse finns det bättre headset. Får inte riktigt ut *umpf'en* i basen. - Mikrofonvolymen är i lägsta laget, den tar även in ganska mycket ljud från bakgrunden. Har du mycket bakgrundsljud kan du med fördel aktivera brusreducering om du använder Discord.

Inet
Utmärkt
(500+)
H
H4kk3
33 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Fantastisk kundservice! Tänker inte bara på att tjäna pengar utan att faktiskt värna om sina kunder. Tänk om lite fler företag hade samma mentalitét!

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini Sladdlös
Full Star 1
4
(14)
445 kr
H
H4kk3
33 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Helt fantastisk liten pryl. Supersmidig för att städa på alla jobbiga ställen, bakom möbler, under möbler, under TV-bänk etc etc. Köpte den för 350:- ink frakt, ett SUPERKAP. Batteriet räcker typ 10min på högsta, 30min på normal-läge. Laddas på någon timme-ish? Superlätt att tömma, ännu lättare att använda. Perfekt komplement för att komma åt alla skymslen som annars är för jobbiga att dammsuga/robotdammsugaren inte kommer åt.

Lindells Sport
H
H4kk3
33 omdömen
Usel3 år sedan

Utlovar gratis leverans hela vägen fram tills du ska klicka hem varan, då plötsligt visar det sig att "gratis frakt = hämta på varuhus i Örebro". Frakten för ett par handskar ska dom ha 80 spänn förr.