Lindells Sport
  • Brett sortiment
  • Snabba och trygga leveranser
  • God service, Hög kunskapsnivå
h
hjula

1 omdöme

Utmärkt
7 månader sedan

Jag tycker att butiken fått alldeles för dåliga omdömen. Jag blev osäker att handla från butiken pga detta. Jag gjorde det ändå, mest pga att de officiell vasaloppsbutik. Det väger tungt i mitt beslut. Jag beslutade rätt. Jag köpte pjäxor på utförsäljning till riktigt bra pris. Det var enkelt att betala och leverans var snabbare än jag trott. Varan mötte mina förväntningar fullt ut. Jag hoppas att fler som varit nöjd med inköp från Lindells sport orkar göra sig hörd då jag tycker att deras omdöme här är missvisande.

H
H4kk3

27 omdömen

Usel
2 år sedan

Utlovar gratis leverans hela vägen fram tills du ska klicka hem varan, då plötsligt visar det sig att "gratis frakt = hämta på varuhus i Örebro". Frakten för ett par handskar ska dom ha 80 spänn förr.

K
Köpare

1 omdöme

Usel
2 år sedan

Annonserar på Prisjakt med produkter de inte har. I detta fall en cykel ca 1500kr billigare än någon annan. Jag kunde lägga beställning, få bekräftelse och faktura från deras webshop, för att senare få ett mail om att den storleken inte fanns men de kunde erbjuda en större. Gick även att beställa ca ett dygn senare.

stenport
stenport

6 omdömen

Dålig
6 år sedan

Beställde Alpina CCL på deras hemsida igår. Tyckte det såg konstigt ut då det var samma text på gamla modellen som den nya. Och när jag ringde och kollade upp detta, så stämde det att de skrivit fel. Men dessutom hade produkten sålts igår då deras lagersaldo tar tid innan det uppdateras. Man kan alltså aldrig lita på att deras hemsida stämmer, detta är förlegat och hör inte hemma i modern e-handel. Det är 2017 nu Lindells inte 1914. Det minsta man kunde tänka sig var en kompensation för att för att man upptäckt ett fel på deras hemsida som skulle kunna göra ännu fler kunder irriterade när de fått en vara som inte stämde med beskrivningen hem med posten. Men nej, det gick inte. Aldrig mer Lindells sport tyvärr om de inte skärper till sig.

R
Rkgmrkgm

1 omdöme

Bra
6 år sedan

Köpte en cykel från lindellssport via deras hemsida. Bra pris, snabb leverans! Dock stämde inte speccen riktigt men detta kompenserades jag för efter kontakt med en väldigt trevlig support. Rekommenderar denna återförsäljare.

Bra
7 år sedan

Köpte ett par stavar till väldigt bra pris med valbar längd, stavarna kom väldigt bra förpackade. Hemsidan är bra och lättnavigerad.

M
MrWhoopee

1 omdöme

Usel
9 år sedan

Det här gick inget vidare. Beställde längdpjäxor som enligt hemsidan fanns i lager. Fick en orderbekräftelse omgående, sedan var det tyst i ett par dagar. Inget svar på skickat mail. Vid mitt tredje försök på telefon fick jag tag i en person som informerade om att lagersaldot tyvärr inte stämde och att varan jag beställt helt enkelt var slut. För övrigt hade inte lagersaldot justerats på hemsidan ens efter min påringning. Plus dock för den sympatiska personalen!

l
lasse_d_87

10 omdömen

Utmärkt
11 år sedan

Riktigt bra företag! Är mycket nöjd med köpet! Snabb leverans, bra kontakt, dock något rörig hemsida...

Betyg köpupplevelse

3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

Lindells Sport

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.lindellssport.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Lindells Cykel- och Sportaffär Aktiebolag

Organisationsnr: 556253-2175

Information hos allabolag.se