Kategorier
Prisjakt
Lindells Sport
  • Brett sortiment
  • Snabba och trygga leveranser
  • God service, Hög kunskapsnivå
H
H4kk3

26 omdömen

Usel
5 månader sedan
Utlovar gratis leverans hela vägen fram tills du ska klicka hem varan, då plötsligt visar det sig att "gratis frakt = hämta på varuhus i Örebro". Frakten för ett par handskar ska dom ha 80 spänn förr.
K
Köpare

1 omdöme

Usel
10 månader sedan
Annonserar på Prisjakt med produkter de inte har. I detta fall en cykel ca 1500kr billigare än någon annan. Jag kunde lägga beställning, få bekräftelse och faktura från deras webshop, för att senare få ett mail om att den storleken inte fanns men de kunde erbjuda en större. Gick även att beställa ca ett dygn senare.
stenport
stenport

6 omdömen

Dålig
5 år sedan
Beställde Alpina CCL på deras hemsida igår. Tyckte det såg konstigt ut då det var samma text på gamla modellen som den nya. Och när jag ringde och kollade upp detta, så stämde det att de skrivit fel. Men dessutom hade produkten sålts igår då deras lagersaldo tar tid innan det uppdateras. Man kan alltså aldrig lita på att deras hemsida stämmer, detta är förlegat och hör inte hemma i modern e-handel. Det är 2017 nu Lindells inte 1914. Det minsta man kunde tänka sig var en kompensation för att för att man upptäckt ett fel på deras hemsida som skulle kunna göra ännu fler kunder irriterade när de fått en vara som inte stämde med beskrivningen hem med posten. Men nej, det gick inte. Aldrig mer Lindells sport tyvärr om de inte skärper till sig.
R
Rkgmrkgm

1 omdöme

Bra
5 år sedan
Köpte en cykel från lindellssport via deras hemsida. Bra pris, snabb leverans! Dock stämde inte speccen riktigt men detta kompenserades jag för efter kontakt med en väldigt trevlig support. Rekommenderar denna återförsäljare.
Bra
6 år sedan
Köpte ett par stavar till väldigt bra pris med valbar längd, stavarna kom väldigt bra förpackade. Hemsidan är bra och lättnavigerad.
M
MrWhoopee

1 omdöme

Usel
8 år sedan
Det här gick inget vidare. Beställde längdpjäxor som enligt hemsidan fanns i lager. Fick en orderbekräftelse omgående, sedan var det tyst i ett par dagar. Inget svar på skickat mail. Vid mitt tredje försök på telefon fick jag tag i en person som informerade om att lagersaldot tyvärr inte stämde och att varan jag beställt helt enkelt var slut. För övrigt hade inte lagersaldot justerats på hemsidan ens efter min påringning. Plus dock för den sympatiska personalen!
l
lasse_d_87

10 omdömen

Utmärkt
9 år sedan
Riktigt bra företag! Är mycket nöjd med köpet! Snabb leverans, bra kontakt, dock något rörig hemsida...
Betyg köpupplevelse
1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

Lindells Sport

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.lindellssport.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Lindells Cykel- och Sportaffär Aktiebolag

Organisationsnr: 556253-2175

Information hos allabolag.se