Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-01-10
Beställde Alpina CCL på deras hemsida igår. Tyckte det såg konstigt ut då det var samma text på gamla modellen som den nya. Och när jag ringde och kollade upp detta, så stämde det att de skrivit fel. Men dessutom hade produkten sålts igår då deras lagersaldo tar tid innan det uppdateras. Man kan alltså aldrig lita på att deras hemsida stämmer, detta är förlegat och hör inte hemma i modern e-handel. Det är 2017 nu Lindells inte 1914. Det minsta man kunde tänka sig var en kompensation för att för att man upptäckt ett fel på deras hemsida som skulle kunna göra ännu fler kunder irriterade när de fått en vara som inte stämde med beskrivningen hem med posten. Men nej, det gick inte. Aldrig mer Lindells sport tyvärr om de inte skärper till sig.
2016-11-03
Köpte en cykel från lindellssport via deras hemsida. Bra pris, snabb leverans! Dock stämde inte speccen riktigt men detta kompenserades jag för efter kontakt med en väldigt trevlig support. Rekommenderar denna återförsäljare.
2015-03-08
Köpte ett par stavar till väldigt bra pris med valbar längd, stavarna kom väldigt bra förpackade. Hemsidan är bra och lättnavigerad.
2013-02-19
Det här gick inget vidare. Beställde längdpjäxor som enligt hemsidan fanns i lager. Fick en orderbekräftelse omgående, sedan var det tyst i ett par dagar. Inget svar på skickat mail. Vid mitt tredje försök på telefon fick jag tag i en person som informerade om att lagersaldot tyvärr inte stämde och att varan jag beställt helt enkelt var slut. För övrigt hade inte lagersaldot justerats på hemsidan ens efter min påringning. Plus dock för den sympatiska personalen!
2012-01-31
Riktigt bra företag! Är mycket nöjd med köpet! Snabb leverans, bra kontakt, dock något rörig hemsida...