Prisjakt

TFagerlund

Medlem sen 2012-02-01
36
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Mi Store
Utmärkt
(202)
T
TFagerlund
36 omdömen
Dålig2 år sedan

Tråkig bemötande från supporten när man har synpunkter på en vara man köpt från dem.

Google Home Max WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.3
(7)
T
TFagerlund
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Har haft två enheter nu under ett års tid och kan meddela att ljudet är riktigt bra. Min erfarenhet av bluetooth via mina tv: Tyvärr så drar bluetooth funktionen ner betyget rejält. Har kopplat båda mina enheter som ett stereo-par till min tv för att få ut mer att ljudet men ljudet laggar något fruktansvärt. 2-3 sekunder efter, vilket är helt sinnessjukt. Ljudet mellan de två enheterna försvinner i bland och så ljudet bara kommer från den ena högtalaren. Många udda brister som ett företag som Google inte ska ha, de har resurser och pengar till att kunna lämna en produkt som fungerar nästintill felfritt. Min erfarenhet av bluetooth via min mobiltelefon (Android): Inte alls samma problem som med tv'n. Visst är ljudet efter men utan en bild så märker man ju egentligen inte det. Däremot så tappar man väldigt ofta kontakten mellan mobilen (Spotify) och högtalarna. Kort summering: Bra ljud för pengarna, men de finns plats för mååånga förbättringar! Hoppas på en ny och förbättrad version av denna högtalare. Den kostade ju faktiskt bara hälften så mycket som en Sonos i samma storlek.

Proshop
Utmärkt
(500+)
T
TFagerlund
36 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Snabb leverans, hade paketet i handen på mindre än 3 dagar. Köpte väggfäste till Podspeakers Minipod MKIV. Priset var i stort sett det samma som hos konkurrenterna men Proshop var de enda som hade väggfästet i lager.

Elgiganten
Bra
(500+)
T
TFagerlund
36 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Skulle slå till på en Google Home Mini för 299:- + fri frakt. Hur man än vände och vred på fraktalternativen så gick det inte att få fri frakt. Man kunde välja att hämta i butik och på så sätt slippa frakten men det alternativet fanns inte för någon butik i hela Göteborgs regionen, närmast var Varberg eller Borås. 2019/12/01: Elgigantens svar stämmer inte. På Prisjakt stod det att Mini'n kostade 299:- och att det var fri frakt. Falsk marknadsföring?

Google Chromecast Ultra
Full Star 1
4
(48)
780 kr
T
TFagerlund
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Chromecasten fungerade utan problem i ca 2 månader sen fick den för sig att den medföljande strömkabeln inte var original och att det då inte gick att strömma i 4K. Provade att nollställa Chromecasten och göra ett par ominstallationer men det hjälpte inte. Provade att dra ut alla kablar och ha Chromecasten strömlös i 1 vecka. Det hjälpte inte heller. Har hittat flera trådar på Google ang just detta men inga lösningar. Så nu blir det att åka till butiken där jag köpte den och reklamera Chromecasten. 2019-11-06 Reklamerade Chromecast Ultra nummer två idag pga att den hela tiden blev okontaktbar. Flertalet ominstallationer men inget hjälpte. Hårdvarufel verkade vara problemet denna gång oxå. Har aldrig haft problem med Chromecast gen 2 men Ultran verkar vara lite av ett sorgbarn.

Bosch HCA628120U (Vit)
Full Star 1
4.5
(2)
T
TFagerlund
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Bra spis över lag. Ganska otydlig info ang barnsäkerhet. Finns knapplås på spisen men ugnen vars reglage är i lagom höjd för småbarn går ej att låsa. Alltså fritt fram för nyfikna barn att ratta på ugnens reglage. Info ang vilken kontakt som sitter på spisen finns inte att finna någonstans. Det satt en Norwesco kontakt på spisen vilket medförde att vi fick ringa en elektriker för att kunna koppla in spisen.

Cleanmate S900
Full Star 1
3.7
(14)
T
TFagerlund
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Fungerar som förväntat men om solen skiner in genom tex ett fönster ner på golvet så tolkar den ibland det ljusa fältet som ett hinder och vänder. Det händer att den fastnar på mattkanter och stänger av sig eller så står den bara och slirar. Den har en förmåga att köra in och krocka med sin laddstation då och då under ett städpass. Det borde finnas en funktion som hindrar dammsugaren från att göra detta.

OnePlus 3T Dual SIM 6GB RAM 64GB
Full Star 1
4.2
(9)
T
TFagerlund
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte en 128gb version direkt från www.oneplus.net (ca 4700kr, februari 2017) Tog knappt en vecka att få hem telefonen när jag tog gratis frakt. Bör gå något fortare om man betalar för frakten. De skickar från ett lager i Polen. På OnePlus' hemsida finns det även tillbehör att köpa, tex skal, extra laddare, snygga in-ear lurar men oxå en prisvärd powerbank. Vill man ha andra skal så finns det en uppsjö att beställa från Ebay. 2018-06-05: I våras började jag få problem med kameran. Den hade väldigt svårt att fokusera och tillslut så ville den inte alls fokusera. Ibland hittar den fokus men tappar den lika fort igen och bilden blir suddig. Tydligen så visade det sig efter en del sökningar på diverse forum osv att detta är ett vanligt fel. Det man måste göra är att kontakta OnePlus och har man garanti så får man skicka iväg mobilen till Tyskland, tror jag det var. Problemet med detta är att man blir utan telefon i ca 1 vecka om inte mer. I mitt fall som använder 2 SIM-kort så får jag fixa fram 2 telefoner och det är inte optimalt. OnePlus borde fixa en samarbetspartner i Sverige där man kan lämna in mobilen och få den fixad. Med detta så kommer jag att sänka mitt betyg från 9 stjärnor till 7.

Whirlpool GT 285/BL (Svart)
Full Star 1
1.6
(7)
T
TFagerlund
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Ingen vidare micro. Dålig effekt. Klarar inte av att poppa en påse micropop på 4 minuter. En Gorbys Pirog måste värmas i minst 2 minuter för att bli varm, ska bara ta 1 minut. Ingen micro jag rekommenderar till de som gillar att äta varm mat.

Pro-Ject Debut III Esprit
Full Star 1
5
(2)
T
TFagerlund
36 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Bytte upp mig till denna modell från den populära instegsmodellen från Rega, RP1an. Ljudmässigt gör den det den ska. Pickup´n är en Ortofon Alpha vilket verkar vara en ganska anonym aktör, finns inte så mycket info om den på nätet. Troligtvis är det en remake av en äldre modell från Ortofon. Tallriken i Acryl är en av höjdpunkterna, stabil och rätt snygg att se på.