Kategorier
Prisjakt

Panthers

Medlem sen 2012-01-12
39
Bidrag
26
Hjälpsamröster
Cylinda DM 3105 (Vit)
3.8
(1)
3 895 kr
8 månader sedan*
Enkel installation. Litet djup och ställbar höjd. Diskar (änsålänge) rent varje gång.
*Redigerades 8 månader sedan
Sony Xperia XZ Premium G8141
4.3
(19)
5 595 kr
ett år sedan
Trots att det är en över 2 år gammal modell så håller denna mobil bra standard fortfarande. Jag köpte denna i våras för 2990:-, bra pris för en gedigen mobiltelefon. Ljud, bild, kamera och prestanda är mycket bra. Bra flyt utan några direkta buggar. Lång batteritid.
BGA Fotobutik
OK
(65)
Utmärkt
2 år sedan
Snabb support via nätet, relativt bra pris, ok webbsida och trevlig personal i Jönköpingsbutiken. Nöjd kund!
MSI PL62 7RC-027NE
3.3
(1)
2 år sedan
En helt ok laptop. Funkar perfekt för surfande, film/musik-strömmande och den mest vanligt förekommande mjukvaran. Köptes inför studier där CAD skulle användas, och i mindre CAD-ritningar har den funkat klanderfritt. I min mening är minnet alldeles för litet. Jag köpte till 1TB HDD-minne för intern lagring. Även ljudet är rätt kasst (då jämför jag dock med en tidigare MSI jag ägt med inbyggd subwoofer..). Summering: Troligtvis en perfekt dator för medelsvensson.
Klättermusen Rimturs 25L
3.5
(1)
2 år sedan
Snygg och praktisk väska som jag mestadels använder i vardagen. Laptopfacket passar perfekt till min 15,6" bärbara dator. Sitter skönt på ryggen.
Ljustema
OK
(14)
Utmärkt
3 år sedan*
Bra priser och bra service. Något längre leveranstid under Black Friday än utlovat, men det verkar vara fler företag som haft problem då. Nöjd kund.
*Redigerades 3 år sedan
Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan*
Beställt flera gånger av Spelbutiken och har aldrig haft några problem. Bra priser och ingen frakt. Leveranstid godkänd.
*Redigerades 3 år sedan
Asus ZenFone 3 ZE520KL 32GB
3.8
(12)
4 år sedan*
Väldigt nöjd efter cirka 1 månads ägande. Telefonen är snabb, har enligt mig lagom storlek, har bra kamera, bra batteritid och säljs till ett rimligt pris. Hur den står sig mot andra telefoner har jag inte en aning om, men skulle utan tvekan köpa den igen om jag behöver ny nalle. Det enda negativa jag kommer på för stunden är den något känsliga touchskärmen, som ibland uppfattar att man trycker utan att knappt nudda glaset.
*Redigerades 4 år sedan
Timberland Blake 14645 JSQR-02
3.8
(1)
4 år sedan*
Supernöjd med min klocka! Snygg och rustik design, smidigt med datumvisare och enkel att läsa av. Funkar perfekt som vardagsklocka!
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1