Prisjakt

iolle93

Medlem sen 2011-12-29
16
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Åhléns
Dålig
(118)
i
iolle93
16 omdömen
Uselett år sedan

Otroligt uselt! Sambo beställde en dyr väska. Han fick först fel väska levererad. Han lämnade tillbaka den och fick en ny väska levererad igen. Den var också av fel modell. Efter mängder med kontakter med kundsupport insåg de att de inte hade rätt modell, trots att den fanns i saldo i webbutik och fysisk butik. Alla saldon var fel. När han väl bestämde sig för att köpa en annan modell tog de betalt för fel modell igen, så att han betalade för mycket. Han var tvungen att kontakta dem igen för återbetalning av mellanskillnaden. Helt otroligt! Ofattbart hur dålig koll man kan ha på sina inventarier!

Amazon.se
OK
(500+)
i
iolle93
16 omdömen
Utmärktett år sedan

Extremt bra utbud, snabba leveranser och bra priser.

Apple iPad Pro 12.9" 128GB M1 2021 (5th Generation)
Full Star 1
4.3
(6)
12 995 kr
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Exceptionell iPad. Den är onödigt kraftfull och snabb och skärmen är magnifik. Är det OLED-klass på skärmen? Nej, inte riktigt. Men den når extrema ljusstyrkan och ser därför väldigt bra ut både utomhus och med HDR-material. Med ett bra apputbud är Ipad det självklara valet, särskilt för dig som vill vara kreativ. Denna är det bästa som finns.

Krups Grcic FDK4
Full Star 1
4.4
(46)
452 kr
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Otrolig kvalitet för priset, enkel att använda och rengöra och ger bra toasts. Väldigt nöjd!

Netgear Orbi RBK50 Kit (2-pack)
Full Star 1
3.5
(24)
6 595 kr
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Installerade i föräldrarnas villa för snart två år sen. De ville ha ett snabbt och stabilt nätverk som täcker hela huset och trädgården. Jag trodde att RBK50 skulle passa bra och hade rätt. Nätverket täcker deras 150 kvm över två våningar (+ källare) utan problem och sträcker sig runt 40 meter utanför huset så att de kan sitta i hela trädgården och surfa. Systemet var enkelt att installera och har, så vitt jag vet, aldrig strulat. Priset är ganska högt men det är det verkligen värt för stora hus eller lägenheter som inte kan täckas av en enhet. Tillgång till flera Ethernet-portar på satellit-enheten är en bra bonus för den som till exempel vill ha en nätverkshårddisk placerad en bit bort från huvudroutern.

Bosch PBH 2100 RE
Full Star 1
4.4
(13)
980 kr
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Lätt och otroligt snabb, även i riktigt hårda betongväggar. Långt över mina förväntningar med tanke på priset. Rekommenderar starkt.

Synology DiskStation DS918+
Full Star 1
4.6
(11)
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Detta är en riktigt bra produkt. Den är särskilt bra för små företag eller för entusiasten som vill ha otroligt bra prestanda och många valmöjligheter. Den har en bra och praktisk design och den presterar riktigt bra, särskilt i kombination med en router som har stöd för länkaggregering. Grädden på moset är stöd för dubbla PCIe-SSD:er som gör den till ett riktigt prestandamonster. Synologys mjukvara är dessutom riktigt kraftfull och samtidigt enkel och pålitlig. Jag behöver aldrig oroa mig och det är lätt att konfigurera den. Synology har flera betydligt billigare modeller. Om du är ute efter det bästa är det dock svårt att slå denna. Jag är riktigt nöjd.

Bragi The Dash Pro
Full Star 1
2
(1)
i
iolle93
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Bragi Dash Pro är otroligt funktionsrika, snygga och smidiga. Inga lurar jag har testat erbjuder en sådan bredd av funktionalitet och innovativa lösningar. ”4D”-menyn som låter dig navigera med bara huvudrörelser fungerar bra och är riktigt smidig och faktumet att de är vattentäta till den nivå att de går att simma med är otroligt. Täckningen är bra. De fungerar på upp till fem meters avstånd enligt min erfarenhet. Det finns ett brett utbud av pluggar för olika öron och aktiviteter. Laddningsskalet är snyggt, stadigt och funkar bra, även om hörlurarna kan vara lite krångliga att få ner på rätt plats. Det finns dock ett problem. De har ett konstant brus i bakgrunden som dessutom är extra högt i vänster hörlur. Jag trodde först att jag gjorde något fel men när jag kontaktade Bragi konstaterade de att det var något fel på mitt exemplar. Bragi support var snabba och tillmötesgående. Jag bytte ut dem men det nya exemplaret hade samma fel. Jag kontaktade dem igen och bytte ut även det nya exemplaret. Det tog två månader för dem att skicka ett nytt ex eftersom de tydligen hade slut på lager. När det tredje exemplaret kom hade det samma fel. Nu, sex månader senare, har jag fått pengarna tillbaka från Webhallen som jag köpte dem från. Kort sagt verkar detta problem med brus vara utbrett. Med tanke på lurarnas höga pris är det fullständigt oacceptabelt. Jag klarar inte av att höra det konstanta bruset hela tiden och det förstör tyvärr en produkt som annars har e riktigt bra design och funktionalitet.

Peak Performance
Bra
(10)
i
iolle93
16 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Bra produkter, snabb leverans, oväntat snygg låda samt bra och smidig support som jag kontaktade för reklamation.