Prisjakt
Peak Performance
 • Fri frakt för medlemmar
 • Fri retur för medlemmar
 • Alltid hög kvalitet

Mest populära produkterna från Peak Performance

3.8Bra
1 omdöme
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
92Rasmus
1 omdöme
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Kläder och utomhusutrustning

Gästanvändare
Dålig2 år sedan

Peak Performance har tappat i kvalitet dom senaste åren jackorna blir tunnare och tunnare snart vågar man inte ta på sig dom för man är rädd att dom ska gå sönder. 2300kr för några tygbitar är det man får. Syftar på deras VELOX 2,5L JACKET Herr jämfört med deras jackor för 20 år sen så går det inte att jämföra kvaliteten

i
iolle93
16 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Bra produkter, snabb leverans, oväntat snygg låda samt bra och smidig support som jag kontaktade för reklamation.

M
MaZk
5 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Snabb leverans, grymt bra emballerat med snygg låda. Dessutom bra bemötande på kundservice när jag behövde byta storlek.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Har beställt flera gånger från företaget och aldrig haft några problem. Paketen har kommit inom rimlig tid och varorna har varit väl förpackade i lyxiga lådor. Returner har också fungerat helt utan problem.

Gästanvändare
UselRedigerades 6 år sedan

DAG 3, fortfarande ingen orderbekräftelse eller information om var min jacka är. Ingen Leveransinfo heller trots. Trots att man valde att betala med Klarna direkt. Trodde ett större företag som PEAK skulle vara mer seriösa. Förstår de tidigare negativa kommentarerna.

m
markabbawi
207 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Det gick smidigt att beställa. Dock tog det något dygn längre att få jackan levererad än vad utlovats av dem, detta tydligen på grund av något "problem" på lagret(?). Har lagt en order hos dem och självklart behöver jag lämna mina uppgifter vid beställning. Men företaget väljer att sätta upp min mailadress för utskick av nyhetsbrev, något jag aldrig tackat ja till eller blivit informerad om. Tråkigt när ens uppgifter ska användas för annat ändamål än vad syftet var till början.

Gästanvändare
UselRedigerades 8 år sedan

Det tar några dagar innan beställningen skickas. Därefter skickas endast en del av beställningen trots att fakturan ligger hos Klarna från dag 1. Tiden tickar och man ska betala fakturan fast man inte ens har fått det man har beställt. När man tar kontakt så visar det sig egentligen att det som saknas finns inte på lager och det går inte att göra något åt det utan man måste beställa om (!?). Hade jag inte frågat så hade jag kunnat vänta på det i evighet.

R
Rogma
3 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Köpte en jacka vars dragkedjor hela tiden fastnar vilket inte känns ok med tanke på priset. Deras support är helt ointresserad och tycker att detta är något jag får räkna med.

t
tpalsson
14 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Inget alls att anmärka på Peaks webshop.. Jag brukar föredra att klämma och känna på kläder jag handlar. Men när inte storlekarna fanns så var det perfekt att gå in på webshoppen och knappa hem dem. Enkelt för mig som drar medium på Peak kläder. Snygg webshop, enkel betalning med visa kortet, tydlig bekräftelse, 2 dagars leveranstid, bara att hämta ut på postombudet och... pricken över i, det som är bonus med att handla online - ett snyggt paket, med papp ilägg, allt nervikt i påsar med pappersblad invikta... Mycket lyxig känsla, nästan lite Apple unboxning över det hela... Guldstjärna till webshoppen alltså!

Om butiken

Peak Performance

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaPayPalAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.peakperformance.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Peak Performance Production AB

Organisationsnr: 556277-6434

Information hos allabolag.se