Peak Performance
 • Fri frakt för medlemmar
 • Fri retur för medlemmar
 • Alltid hög kvalitet

Mest populära produkterna från Peak Performance

P
Patrik Gårdewall

51 omdömen

Dålig
7 månader sedan

Peak Performance har tappat i kvalitet dom senaste åren jackorna blir tunnare och tunnare snart vågar man inte ta på sig dom för man är rädd att dom ska gå sönder. 2300kr för några tygbitar är det man får. Syftar på deras VELOX 2,5L JACKET Herr jämfört med deras jackor för 20 år sen så går det inte att jämföra kvaliteten

i
iolle93

13 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Bra produkter, snabb leverans, oväntat snygg låda samt bra och smidig support som jag kontaktade för reklamation.

M
MaZk

5 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Snabb leverans, grymt bra emballerat med snygg låda. Dessutom bra bemötande på kundservice när jag behövde byta storlek.

g
gjolstedt

2 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Har beställt flera gånger från företaget och aldrig haft några problem. Paketen har kommit inom rimlig tid och varorna har varit väl förpackade i lyxiga lådor. Returner har också fungerat helt utan problem.

supak
supak

25 omdömen

Usel
5 år sedan

DAG 3, fortfarande ingen orderbekräftelse eller information om var min jacka är. Ingen Leveransinfo heller trots. Trots att man valde att betala med Klarna direkt. Trodde ett större företag som PEAK skulle vara mer seriösa. Förstår de tidigare negativa kommentarerna.

markabbawi
markabbawi

202 omdömen

Usel
7 år sedan

Det gick smidigt att beställa. Dock tog det något dygn längre att få jackan levererad än vad utlovats av dem, detta tydligen på grund av något "problem" på lagret(?). Har lagt en order hos dem och självklart behöver jag lämna mina uppgifter vid beställning. Men företaget väljer att sätta upp min mailadress för utskick av nyhetsbrev, något jag aldrig tackat ja till eller blivit informerad om. Tråkigt när ens uppgifter ska användas för annat ändamål än vad syftet var till början.

jazzy77
jazzy77

41 omdömen

Usel
7 år sedan

Det tar några dagar innan beställningen skickas. Därefter skickas endast en del av beställningen trots att fakturan ligger hos Klarna från dag 1. Tiden tickar och man ska betala fakturan fast man inte ens har fått det man har beställt. När man tar kontakt så visar det sig egentligen att det som saknas finns inte på lager och det går inte att göra något åt det utan man måste beställa om (!?). Hade jag inte frågat så hade jag kunnat vänta på det i evighet.

R
Rogma

3 omdömen

Usel
7 år sedan

Köpte en jacka vars dragkedjor hela tiden fastnar vilket inte känns ok med tanke på priset. Deras support är helt ointresserad och tycker att detta är något jag får räkna med.

2.3OK
1 omdöme
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)

Om butiken

Peak Performance

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaPayPalAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.peakperformance.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Peak Performance Production AB

Organisationsnr: 556277-6434

Information hos allabolag.se