Prisjakt

Klossen

Medlem sen 2005-01-05
5
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Wilfa WSPL-3B
Full Star 1
3.6
(16)
1 990 kr
K
Klossen
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Snygg design och gott kaffe. Några tillkortakommanden: första bryggaren sprack(!) plasten på från sida till sida (pga värmen?) inom 8 månader. *edit*: Nu har även den andra bryggaren jag fick på garantin spruckit mellan on/off-knapp och värmeplatta. Produkten är bevisligen av dålig kvalitet. Texten på filtret och kannan är inte beständig (vid användning nära matoljor). Endast avtorkade med en fuktig trasa och texten försvann. Locket till vattenbehållaren hade behövt ett mikroskopiskt hål för att låta fukten vädra ut då och då. Res bort en vecka och kom hem till en dimmig insida. Filtret är svårt att få att sluta tätt vid avstängning och det droppar friskt ned på värmeplattan.

Wilfa WSCG2
Full Star 1
4
(51)
799 kr
K
Klossen
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

+ Den maler kaffe, precis som förväntat. - Låter som ett tröskverk. - Behållare i plast som blir statisk, dvs kaffe flyger överallt. - Locket på behållare höll inte mer än nån månad innan gångjärnen brast (vilket faktiskt får ses som en fördel eftersom jag slipper att locket ”kommer farande” och sprider kaffe överallt när man tömmer innehållet i filtret). - Svårt att dosera rätt mängd, rekommenderar att väga det nymalda kaffet för att hitta rätt inställning.

Cykel & Skid Experten
K
Klossen
5 omdömen
Uselett år sedan

Erbjuder varor till ett pris långt under konkurrenternas, har sedan aldrig varan i lager.

SnowInn
K
Klossen
5 omdömen
Usel2 år sedan

Uppdaterat priset för samma skidglasögon 9(!) gånger på en dag, från 1361kr, upp till 2119kr och ”ner” till 1582kr, allt angivet som sänkningar á några kronor åt gången. Kanske skulle #Prisjakt skärpa till vad som gäller vid prissänkningar? En marginell ändring pga valutakurser(?) á 2 promille är inte värd 9 mail på en dag.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
K
Klossen
5 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Billigast vara och frakt, samt blixtsnabb leverans!