Prisjakt

popaz_94

Medlem sen 2011-11-18
47
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Cleanmate S800
Full Star 1
3.7
(42)
p
popaz_94
47 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

När den väl fungerar så är det en bra dammsugare för mindre lägenheter. I lite större lägenheter (50kvm+) med två eller flera rum hittar den inte tillbaka till laddstationen. Den dammsuger på måfå men verkar täcka majoriteten av ytan. Dammsugaren gick sönder efter ca 1 års användning. Den började köra hejvilt i dubbelt så hög hastighet utan att dammsuga och den körde in i alla möbler/väggar. Skickade in på reparation och Cleanmate konstaterade att moderkortet behövde bytas ut. Efter ett byte av moderkort gick dammsugaren sönder igen efter 3-4 månader. Har inte orkat skicka in den på reparation igen sen dess.

Luftbutiken
p
popaz_94
47 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Utmärkt service via telefon! Stort sortiment och bra sortiment.

Apple iPhone XS Max 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.5
(24)
3 749 kr
p
popaz_94
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

I princip samma upplevelse som en vanlig iPhone förutom skärmen. Är nöjd med telefonen hittils!

VVSochBAD.se
Utmärkt
(500+)
p
popaz_94
47 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Beställde ett paket med varor från dem. Allt kom i sin ordning förutom en komponent. Pratade med kundservice som löste det utan några problem.

Hemmashoppen
Utmärkt
(130)
p
popaz_94
47 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Bra priser och extremt bra service! Köpte en tvättmaskin och fick snabb leverans.

Asus RT-N18U
Full Star 1
4.8
(4)
p
popaz_94
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Riktigt bra 2.4GHz router om man vill slippa 5Ghz. Efter inköpet ökade hastigheten rejält. + Avancerad kontrollpanel med möjlighet för egen programvara. + Snabbare än en kombinationsrouter då man slipper AC. + Uppdateras frekvent. + Längre räckvidd med N än AC. - Kan bli varm om placerad dåligt.

TP-Link Deco M5 Whole-Home WiFi System (3-pack)
Full Star 1
4
(49)
1 690 kr
p
popaz_94
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

*Update 180507* Har varit i kontakt med TP-link support som gjort sitt bästa för att hjälpa mig. Trots detta har jag inte lyckats skapa ett stabilt nätverk på en lägenhet på 140 kvadratmeter. Började med ett 3-pack som skulle teoretiskt täcka allt men var tvungen att utöka så jag hade 5 enheter tillslut. Några månader senare har jag tyvärr ännu inte löst problemen med instabilitet via någon programvaruuppdatering. Jag lyckades att lösa det själv genom att använda decos i kombination med varsin gammal elnätsadapter WPA4220. Enda nackdelen är att jag inte kan utnyttja mesh-teknologin för att komma upp i tidigare 150 mbit/s i yttre rummen utan kommer enbart upp i 20 mbit/s vilket är en begränsnings av de gamla elnätsadaptrarna. Produkten funkar bra i små hem men inget jag rekommenderar om man har större krav på nätverket vad gäller stabilitet och låg latens för exempelvis spel. *Originalomdöme* Köpte till enstaka Decos i september 2017 för att utöka nätverket efter att jag har köpt ett 3-pack. + Enkel installation + Bästa kundsupporten på länge + Enkel app för familjekontroll + Väldigt bra täckning och hastighet - Enbart 2 ethernet-portar per Deco - Går inte att fästa på vägg eller tak - Tappar koppling till internet i 30-90 sekunder ett par gånger per dag Hade lite problem med instabilitet men håller på att lösas efter kontakt med TP-link support i Sverige.

TP-Link Deco M5 Whole-Home WiFi Router (1-pack)
Full Star 1
5
(1)
992 kr
p
popaz_94
47 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

*Update 180507* Har varit i kontakt med TP-link support som gjort sitt bästa för att hjälpa mig. Trots detta har jag inte lyckats skapa ett stabilt nätverk på en lägenhet på 140 kvadratmeter. Började med ett 3-pack som skulle teoretiskt täcka allt men var tvungen att utöka så jag hade 5 enheter tillslut. Några månader senare har jag tyvärr ännu inte löst problemen med instabilitet via någon programvaruuppdatering. Jag lyckades att lösa det själv genom att använda decos i kombination med varsin gammal elnätsadapter WPA4220. Enda nackdelen är att jag inte kan utnyttja mesh-teknologin för att komma upp i tidigare 150 mbit/s i yttre rummen utan kommer enbart upp i 20 mbit/s vilket är en begränsnings av de gamla elnätsadaptrarna. Produkten funkar bra i små hem men inget jag rekommenderar om man har större krav på nätverket vad gäller stabilitet och låg latens för exempelvis spel. *Originalomdöme* Köpte till enstaka Decos för att utöka nätverket efter att jag har köpt ett 3-pack. + Enkel installation + Bästa kundsupporten på länge + Enkel app för familjekontroll + Väldigt bra täckning och hastighet - Enbart 2 ethernet-portar per Deco - Går inte att fästa på vägg eller tak Hade lite problem med instabilitet i början men håller på att lösas efter kontakt med TP-link support i Sverige.