Luftbutiken
 • Brett sortiment
 • God service
 • Snabba leveranser
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Beställde en ritning av FTX system. På hemsidan utlovad leveranstid på 3-5 veckor blev 8 veckor och jag fick ringa och tjata då ingen hörde av sig. Konstruktören Jannis hade uppenbarligen inte ägnat många sekunder åt mina inskickade ritningar eller förklaringar då det på första utkastet var ritat ventilationsrör rakt genom murstocken, inne i en befintlig vägg mm. Konstruktörens förslag att ta tilluften genom sydgaveln har jag nu förtsått att man abolut inte ska göra då luften blir allt för varm på sommartid, jag har fått dra ett extra rör till norrgaveln. Dom beräknade flödena stämmer heller inte med boverkets rekommendationer. När jag fick inköpsförslag på materiallistan stämde det inte med vad man behövde och var 10 000kr dyrare än konkurrenten Soliduct. Hade jag vetat detta hade jag gjort ritningen själv, hade förmodligen blivit bättre och sparat pengarna.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan

Värre än värst! Lovar runt håller tunt. Inga varor finns i lager och de som finns kom i trasigt paket där hälften hängde utanför. Inte heller passar det beställda trots att jag uppgivit all nödvändig information. Jag återkallade min order och handlade på annat ställe.

H
Hazer

2 omdömen

Usel
3 år sedan

Kan tyvärr bara bekräfta tidigare omdömen. 3v leverans på "lagervaror". Dvs inte i deras lager iaf... möjligen någon annans lager.. Kändes som att de inte riktigt är mannade eller har den ordning som krävs för en bra och smidig köpupplevelse. Kommer nog inte handla här igen. Iaf inte om man har bråttom med att få varorna.

A
Andreas TT

1 omdöme

Usel
3 år sedan

Varning! Leveranstid på över en månad, support som är nästan omöjlig att nå och som inte läser mejl... Välj annan leverantör!

j
jk78

1 omdöme

Usel
3 år sedan

Dålig ordning på både order och kundtjänst

Usel
4 år sedan

Dålig service. omöjliga att få tag på under deras telefontid. Fick en del av material fel levererat, påpekade detta & skulle bli ersatt och kompenserad, vart i stället ifrågasatt om jag verkligen fått fel material samt att personalen som plockat min order just nu var sjuk och dem skulle återkomma efter denna person utfrågats om materialet som plockats fel innan jag skulle bli ersatt . Slut kontentan vart att vi inhandlade saknat installations material själva från annan leverantör för att få ihop ventilationsanläggningen och inget avdrag gjordes på fakturan för detta. Tog cirka 1 månad för att få allt material levererat från beställningsdagen.

p
popaz_94

48 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Utmärkt service via telefon! Stort sortiment och bra sortiment.

Utmärkt
5 år sedan

Toppenservice, här handlar jag igen! Plus i kanten att jag kunde hämta min beställning på deras lager :)

Om butiken

Luftbutiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPayPayPal
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.luftbutiken.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Pro Wide Sweden AB

Organisationsnr: 556898-5559

Information hos allabolag.se