Prisjakt

Isabella-78

Medlem sen 2011-10-17
25
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Philips DVP2880
Full Star 1
1
(1)
I
Isabella-78
25 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köp inte! Obegripligt att den i skrivande stund har rank 12. Kan spela EN skiva i taget om man inte pausar eller trycker skip next/ skip back. Man kan inte byta film för den läser inte nästa skiva. Omstarter & strömlöst löser inte problemet. Tar flera timmar innan den läser skivor igen. Kvittot försvann direkt så vi dras med det här skräpet i sommarstugan & får planera filmkväll väl.

Matrix Total Results Blonde Care Shampoo 300ml
Full Star 1
2
(1)
I
Isabella-78
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

+Fin kamomilldoft +löddrar mycket +ger fin lyster när håret torkat direkt efter tvätt. - stort minus är att 8-12 timmar efter tvätt ser är lugg & skalp oljig & fett ut. Måste tvätta luggen igen. Jag har långt tunn (fin) hårtyp. Är blonderad & använder inte andra hårprodukter än schampo & balsam (bara på längden bak inte på skalpen) men tyvärr besviken på denna produkt som visar sådant resultat dubbelt så snabbt än "billigare" stormarknadsalternativ.

Apotea
Utmärkt
(500+)
I
Isabella-78
25 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

De flesta kända eller prisvärda märken på receptfria läkemedel och andra apoteksvaror finns att köpa för leverans redan dagen efter. Fraktfritt direkt hem i brevlådan (om varorna inte är för skrymmande) så slipper man bensinpengar och köer på vanligt apotek. Det går även begära ut sina recept är stort plus.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
I
Isabella-78
25 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

+ Beställde 16:45 & produkterna fanns att hämta på utlämningsstället dagen efter. - Jag ställde en fråga via kontaktformulär minuter efter ordern var lagd. Svaret kom 1 vecka efteråt! Tur det inte var annullera order jag skulle göra.

Glossme
I
Isabella-78
25 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Bra pris och otroligt snabb leverans. Beställde på helgen och hade varan i brevlådan på måndagen!

Axkid Kidzone
Full Star 1
3.8
(4)
I
Isabella-78
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Köpte denna stol tidigt 2012 och den började användas i juli 2012. + Stolen köptes pga det steglösa nackstödet. + Sidokollisionsskydd. + Stolen ska efter barnet fyllt fyra år kunna användas framåtvänd och använda bilens trepunktsbälte. - Instruktionsboken hade felaktiga bilder för monteringen av stolen. - I december hade funktionen med det anpassningsbara nackstödet lagt av helt. Stolen reklamerades och lagades men blev likadan efter en vecka. Nu var vår stol ett tidigt exemplar och de nya som finns nu ska inte längre ha detta problem. Vi kommer att få en ny stol genom reklamationsrätten. - Axelbanden fastnar ibland (på stolens rygg) så man inte kan släppa lös banden när barnet ska ur bilen. - Minus är att stolen tar mycket plats bakåtvänd i baksätet. Passagerarsätet är näst intill outhärdligt att åka i längre sträckor. Åtgärd blir att byta ut vår lilla kombibil till något större :-/ - Minus är att de tre lutande lägena är för lite. Vi har fått lägga en kapad träregel i sätet för att få upp stolen så dottern ska kunna sitta lätt bakåtlutad om hon skulle somna.

L'Oreal Sublime Bronze Automatic Spray
Full Star 1
3
(1)
I
Isabella-78
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Tar ca 6h sen börjar resultatet synas. Den torkar fort. Doftar brun utan sol, tyvärr även om det står mild parfym på. Sprayen ger en dimma för jämnare resultat. Tycker den kan bli lite fläckig ibland. Om man råkat sprayat för nära kroppen (40cm rekommenderat) kan det istället bli fläckar som inte blir bruna, som om färgen rann bort.

Philips Avent SCD505
Full Star 1
3.6
(39)
I
Isabella-78
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Beställde denna pga högsta rankning på Prisjakt & bra pris. Hann knappt stoppa i nätadaptrarna till enheterna innan de hade kontakt & var igång helt utan "installation" eller inställningar. (Till skillnad från babyvakten av annat märke som vi returnerade & pengarna tillbaka). + Ljudet är mycket bra. + Babyenheten har nattlampa i form av måne. + Babyenheten har vaggvisor som man kan starta som loopar ett antal ggr innan den sen tystnar. + Babyenheten har volymkontroll så vaggvisorna spelas i den volym man vill. + Enheterna har tvåvägskontroll så även föräldraenheten kan sända ljud om man håller in en "talk"-knapp. + "Mobilband" medföljer till den mindre & behändiga föräldraenheten så man kan ha den kring halsen eller vira om handen. + Föräldraenheten drivs av el eller två små batterier uppladdningsbara (medföljer) + Babyenheten drivs av el eller 4 st "vanliga" batterier. Summa sumarum så är vi jättenöjda med köpet! (Använd 1 vecka hittills)