Prisjakt

frododavinci

Medlem sen 2011-09-19
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
f
frododavinci
5 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Snabbt och smidigt. Hjälpsam support.

POVVR
Bra
(11)
f
frododavinci
5 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Extremt hjälpsamma och medgörliga. Ser till kundens bästa och har gott om expertis för produkterna dom säljer. Mejl besvaras kontinuerligt och inom en halv dag (enligt min erfarenhet).

Inet
Utmärkt
(500+)
f
frododavinci
5 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Extremt bra support med generösa öppettider och alltid hjälpsamma. Jag gillar även filmerna med information om produkterna. Sidan är vältänkt och med dom olika kategorierna tillsammans med filtreringarna blir det lätt att hitta det man söker.

Netgear WNA3100
Full Star 1
3.3
(8)
f
frododavinci
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Funkade bra det första två veckorna (ungefär liknande problem som en tidigare recensent) sedan behövde man dra ut den och sätta tillbaka den om vart annat för att det skulle funka hyfsat, det verkade bli överhettat misstänker jag (om man googlar lite finns det många som har samma problem). Datorn är ungefär placerad 10 m från Dir-655 routern ändå pindlar signalen från 3 av 5 pinnar till 5 av 5 beronde på om jag har den bakom datorn eller framför. Mbit antal pendlar också lite hur den vill verkade det som, ibland hade jag 5-7 ibland 1-2. Jag använder Windows 7 64-bit och provade både deras senaste 2.0 drivrutin och den gamla som följer med på skivan. Den verkligen inte rekommendera denna produkt.

D-Link DWA-547
Full Star 1
2.8
(33)
f
frododavinci
5 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Köpte detta av Kjell och Co men ville informera folk om hur värdelös detta kort är. Jag installerade denna i min dator som är ca 8 m från routern (en D-Link Dir 655). Det är visserligen två vägger (inga tjocka betong eller så) men vi höll alla dörrar öppna så signalen var fri. Hade som max två pinnar av fem i en halv sekund. Signalen tappades hela tiden och det gick inte att använda från detta avståndet. När jag satte datorn precis brevid routern (1-2 meter ifrån den) fick jag som max 86 % (det pendalde mellan 76-86) och jag fick ca 3 mbit på bredbandskollen (med sladd får jag ca 7) och med ett annat nätverkskort (Netgear WNA3100) fick jag ungefär 5. Detta ska lämnas till baka idag och bytas mot ett TP-Link pcie kort. Som sagt KÖP EJ! Jag laddade ner de senaste drivrutinerna från D-Links hemsida dessutom, men det verkar vara en beta. Jag använder mig av Windows 7 64-bit